Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2020

Μετά το άνοιγμα των σχολείων θα εξεταστεί το ενδεχόμενο μείωσης της εξεταστέας ύλης των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2021






















Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη. 

Η Υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως ερωτήθηκε σε τηλεοπτική της παρουσία σχετικά με την ύλη για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021 και αν υπάρχει πρόθεση μείωσης και τόνισε ότι όταν επιστρέψουν οι μαθητές στα σχολεία και τη δια ζώσης εκπαίδευση, θα πρέπει τα σχολεία «να δουν πώς έχει προχωρήσει η ύλη και ενδεχομένως να δουν αν θα χρειαστεί οποιαδήποτε προσαρμογή σε οποιαδήποτε πτυχή της εκπαιδευτικής διαδικασίας».

Όλες οι εξελίξεις για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021 έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021 - Ενημέρωση.

Προσαρμογές, εκτός από την ύλη, ενδέχεται να χρειαστούν και σε θέματα όπως το πώς θα αξιολογηθούν οι μαθητές, πώς θα γίνουν τα τετράμηνα και άλλες πτυχές της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Υπενθυμίζεται ότι το panelladikes24 έχει δημοσιεύσει σχετική ανάρτηση από τις 26/11 με όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το συγκεκριμένο θέμα. Δείτε εδώ.

Δείτε επίσης: 






Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου