Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2020

Άνοιγμα σχολείων - Καμία απόφαση στη σημερινή (29/12) σύσκεψη - Τη Δευτέρα 4/1 αναμένεται η τελική απόφαση - Ποιο το πιθανότερο σενάριο























Τηλεδιάσκεψη παρουσία της Υπουργού Παιδείας, Νίκης Κεραμέως, πραγματοποίησε νωρίτερα σήμερα, Τρίτη 29/12, η Επιτροπή των ειδικών, με θέμα το πότε θα αρχίσουν τη δια ζώσης λειτουργία τους τα σχολεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, δεν πάρθηκε σήμερα η τελική απόφαση και οι ειδικοί θα επανεξετάσουν τα επιδημιολογικά δεδομένα την ερχόμενη Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, προκειμένου να προχωρήσουν στην τελική τους εισήγηση.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η πλειονότητα των μελών της Επιτροπής τάχθηκε υπέρ του ανοίγματος των σχολείων στις 8 Ιανουαρίου 2021, ημερομηνία που έχει ανακοινωθεί από τις αρχές του Δεκεμβρίου.

Αξίζει, ωστόσο, να υπενθυμιστεί ότι η πορεία της πανδημίας αποτελεί μία δυναμική διαδικασία, με τα επιδημιολογικά δεδομένα να αλλάζουν από μέρα σε μέρα. Συνεπώς, προς το παρόν δεν μπορεί να προδικαστεί η τελική απόφαση των ειδικών.

Δείτε επίσης: 






Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου