Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020

Ψηφίστηκε από τη Βουλή το σχέδιο νόμου για την Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση

Ψηφίστηκε από την ολομέλεια της βουλής το σχέδιο νόμου του ΥΠΑΙΘ ''Εθνικό Σύστημα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Δια Βίου Μάθησης, ενσωμάτωση στην ελληνική νομοθεσία της Οδηγίας (ΕΕ) 2018/958 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 28ης Ιουνίου 2018 σχετικά με τον έλεγχο αναλογικότητας πριν από τη θέσπιση νέας νομοθετικής κατοχύρωσης των επαγγελμάτων (ΕΕ L 173), κύρωση της Συμφωνίας μεταξύ της Κυβέρνησης της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Κυβέρνησης της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας για το Ελληνογερμανικό Ίδρυμα Νεολαίας και άλλες διατάξεις''.

Στο συγκεκριμένο νομοσχέδιο με το οποίο γίνεται η μεγάλη μεταρρύθμιση για την Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση συμπεριλήφθηκαν και διατάξεις για τη δευτεροβάθμια και την τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Πλέον, αναμένεται να καθαρογραφτεί και να δημοσιευτεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Δείτε επίσης: 







Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


1 σχόλιο:

  1. Δείτε το σχέδιο νόμου για την Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση με όλες τις διορθώσεις - Αναμένεται η δημοσίευση του νέου νόμου σε ΦΕΚ

    https://panelladikes24.blogspot.com/2020/12/blog-post_58.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή