Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020

Σχετικά με τη μείωση της εξεταστέας ύλης των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2021 λόγω κλειστών σχολείων - Πληροφορίες





























Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη. 

Από το panelladikes24 μετά από πολλά ερωτήματα αναγνωστών σχετικά τη μείωση της εξεταστέας ύλης των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2021 λόγω των κλειστών σχολείων, σας ενημερώνουμε για τα εξής:

- μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια απόφαση για μείωση της εξεταστέας ύλης,

Όλες οι εξελίξεις για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021 έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021 - Ενημέρωση.

- προφανώς αυτό θα εξαρτηθεί από την περίοδο που τα σχολεία θα είναι κλειστά και τα προβλήματα από την εξ αποστάσεως εκπαίδευση (όπως και πέρσι),

- η Υπουργός Παιδείας έχει αναφέρει: ''Όπως και πέρσι κάναμε προσαρμογές, εφόσον είχαμε τα δεδομένα, δεν αποκλείεται και φέτος να γίνει μείωση της ύλης αναλόγως πως θα εξελιχθεί η πανδημία και για πόσο καιρό θα είμαστε σε αναστολή της δια ζώσης λειτουργίας των σχολείων'',

- ο πρόεδρος του ΙΕΠ έχει αναφέρει: ''τη μείωση της ύλης τη σκεφτόμαστε ήδη και προετοιμαζόμαστε",

- ήδη το ΥΠΑΙΘ έχει δώσει οδηγίες για την κάλυψη της ύλης στα σχολεία σχετικά με τη σειρά των κεφαλαίων που πρέπει να διδάσκονται (δείτε εδώ).

Επίσης, είναι σημαντικό να γνωρίζετε (και έχει σχέση και με το συγκεκριμένο θέμα) ότι δεν υπάρχει πρόβλεψη για διαφορετικές εξετάσεις μεταξύ νέου και παλαιού συστήματος όπως πέρσι και επίσης δεν έχει ανακοινωθεί διαφορετική ύλη για τους περσινούς υποψήφιους (με το νέο σύστημα) που θα εξεταστούν εκ νέου τη φετινή χρονιά και πέρσι εξετάστηκαν με μειωμένη ύλη. Δηλαδή, δεν υπάρχει προς το παρόν σχέδιο για διπλές Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Το panelladikes24 παρακολουθεί το θέμα και θα ενημερώσει για οποιαδήποτε εξέλιξη.

Δείτε επίσης: 










Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


1 σχόλιο:

  1. Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021 - Ανακοινώθηκε η νέα (μειωμένη) εξεταστέα ύλη των μαθημάτων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ

    https://panelladikes24.blogspot.com/2021/01/2021_8.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή