Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2020

Εορταστική άδεια στους σπουδαστές των Στρατιωτικών Σχολών - Θα την επηρεάσει η πανδημία;



Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη. 

Από το panelladikes24 σας ενημερώνουμε ότι θα χορηγηθεί εορταστική άδεια στους σπουδαστές των Διακλαδικών - Κλαδικών και Παραγωγικών Σχολών από 16 Δεκεμβρίου 2020 έως 10 Ιανουαρίου 2021.

Όλη η ενημέρωση για τις Στρατιωτικές Σχολές έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Στρατιωτικές Σχολές - Ενημέρωση.

Προσοχή - Για τις άδειες των σπουδαστών των Στρατιωτικών Σχολών σημαντικό ρόλο θα παίξουν και τα επιδημιολογικά δεδομένα που θα επικρατούν στη χώρα τις συγκεκριμένες περιόδους.

Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Στρατιωτικές Σχολές καθώς και στη σελίδα Στρατιωτικές Σχολές - Ενημέρωση.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


83 σχόλια:

  1. 'Θα τις επηρεάσει η πανδημία? '
    Όχι είναι η απάντηση. Έχουν κάνει ένα σωρό τεστ και είναι υγιείς. Έχουν μείνει σε αυστηρή καραντίνα όσο καμμία άλλη ομάδα πληθυσμού. Είναι νέοι,υγιείς και έχουν δικαίωμα να επισκεφθούν τα σπίτια τους κι εμείς το δικαίωμα να δούμε τα παιδιά μας.
    Όπως όλα τα σπίτια που θα γιορτάσουν αυστηρά με την οικογένειά τους την περίοδο αυτή. Στερηθήκαμε τα παιδιά μας το Πάσχα φτάνει.
    Συγχαρητήρια στην ηγεσία που έδωσε στις οικογένειές μας αυτό το δώρο.
    Να μας ενώσει τις άγιες μέρες που περιμένουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εννοείται πως και όχι πόσο περιορισμός πια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τι παίζει να πούμε με τα υπόλοιπα παιδεία θέλουν να ξεδώσουν ελλάδα είμαστε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εννοείται ΔΕΝ θα επηρεάσει κανένας περιορισμος τη άδεια που πολύ σωστά έδωσε το Υπουργείο στα παιδιά μας! Είναι σε καραντίνα πιο πολύ από τον καθένα μας, θα κάνουν τεστ για να επιστρέψουν κ θα πάνε στα σπίτια τους για να περάσουν λίγες μέρες με τους δικούς τους, που τους έχουν στερηθεί τόσο καιρό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν τυχόν επηρεάσει κάτι την άδειά τους, τότε θα επηρεαστεί πολύ και το μυαλο τους....οι ψυχίατροι θα τρέχουν Χριστουγεννιάτικα στις παραγωγικές σχολές...
      Η συνέχεια θα είναι δραματική για τους υπεύθυνους αυτής της τραγωδίας...γιατί θα είναι τραγωδία...
      Ας μην το δοκιμάσουν καλύτερα...άλλωστε δεν πέτυχαν κάτι με την καραντίνα..

      Διαγραφή
  5. Για τους σπουδαστές της ΣΜΥ ισχύει η άδεια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φυσικά. Ισχύει για τους σπουδαστές όλων των παραγωγικών σχολων των ΕΔ.

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
  6. Πάμε καλά τη τούς πειράζει να πάνε τα παιδιά σπίτι τους να κάνουν γιορτές με την οικογένεια τούς να ξεφύγουν λίγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πάτε καλά;;έχουν τα παιδιά μας κλεισμένα 2 μήνες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Απαντήσεις
    1. Κανονικά προσπερνάς τέτοια σχόλια. 'Μωροί ' δεν είμαστε. Όσον αφορά το σιγά..δεν το σχολιάζω.

      Διαγραφή
    2. κοιτα ποιος ομιλει

      Διαγραφή
    3. Ευτυχώς αυτό το έγραψες σωστά!

      Διαγραφή
  9. Φαντάζομαι πως αστειεύονται....
    Ας μείνουν Χριστουγεννιάτικα, στις παραγωγικές σχολές, οι διοικήσεις αυτών και όλο το στρατιωτικό και πολιτικό, προοσωπικό...σειρα τους είναι..άλλωστε αυτοί κόλλησαν τους σπουδαστές που μπαινόβγαιναν..
    Ούτε καν να το σκεφτούν. Αν ξαναμπούν σε καραντίνα οι σπουδαστές, οι καταγγελίες θα πέσουν βροχή και οι σχολές θα μείνουν χωρίς σπουδαστές!!!
    Ακόμη δεν κατάλαβε η στρατιωτική ηγεσία πως ευθύνεται για τα εκατοντάδες κρούσματα στις παραγωγικές σχολές;;;;;;;;;;;
    ΕΛΕΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το σιγα μωρε να το πεις καπου αλλού. Ας ησουν εσυ τόσο καιρό μέσα και θα σου έλεγα εγώ. Χάσαμε τα παιδιά μας το Πάσχα όχι και τώρα πάει πολύ πια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η υπομονή έχει φτάσει και ξεπεράσει τα όριά της...οι σπουδαστές των παραγωγικών σχολών, χωρίς να ευθύνονται οι ίδιοι, έχουν υποστεί την αυστηρότερη καραντίνα σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη πληθυσμιακή ομάδα...Οι οικογένειές τους έχουν στερηθεί τόσο πολύ, η ψυχολογία τους έχει πιεστεί πολύ περισσότερο, ενώ θα μπορούσε να ισχύει και γιά αυτούς, ότι και γιά τους υπόλοιπους πολίτες αυτής της χώρας‼️ Στα Στρατόπεδα, μπαινοβγαίνει τόσος κόσμος, όπως στρατιωτικό, πολιτικό προσωπικό, προμηθευτές, επισκέπτες και οι σπουδαστές, είναι οι μόνοι εγκλωβισμένοι...ακόμη και οι στρατιώτες, έχουν δικαίωμα στην έξοδο και στην επιστροφή στην οικογένειά τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ κι εγώ απόλυτα!!
      Όλοι οι υπεύθυνοι γνωρίζουν και ελπίζω να διαβάζουν όλα αυτά τα σχόλια που γράφονται εδώ, ώστε να δουν πως κι εμείς γνωρίζουμε...

      Διαγραφή
    2. Έτσι ακριβώς!!! Δεν καταλαβαίνω, γιατί αντιμετωπίζουν τους σπουδαστές διαφορετικά από κάθε άλλο πολίτη αυτής της χώρας, ούτε καν το ίδιο με τους υπόλοιπους στρατιωτικούς!!
      Όλοι το ξέρουμε πως εφαρμόζουν ΠΑΡΑΝΟΜΑ την καραντίνα, πάνω από 30 ημέρες...
      Ούτε καν ως

      Διαγραφή
  12. Κουράγιο παιδιά όλα καλά θα πάνε. Και όπως λέγαμε στο στρατό 12 και απόψε. Καλή έξοδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γιατί να τα επηρεάσει; Αφού τα περισσότερα παιδιά έχουν περάσει τον κορονοιο μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας και αυτό το ξέρουν οι υπεύθυνοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Υπομονή και ψυχραιμία. Με το καλό να έρθουν σπίτια τους. Να ξεκουραστούν και να περάσουν όμορφα με τις οικογένειές τους τις Άγιες ημέρες που έρχονται. Καλές γιορτές με υγεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αυτές οι ημερομηνίες ισχύουν και για την λιμενοφυλάκων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Όλα θα πάνε καλά ας είμαστε αισιοδοξοι και να τούς περιμένουμε να έρθουν με το καλό . Καλες γιορτές σε όλους με υγεία το νεο έτος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Σήμερα τους ενημέρωσαν ότι αν ο νόμος τους είναι σε κόκκινο δεν θα βγουν και ότι θα μείνουν στην σχολή. Βγάλτε τα παιδιά έξω να κάνουν γιορτές με την οικογένεια τους και κλείστε και λίγο μέσα προσωπικό των σχολών γιατί αυτοί μπαινοβγαίνουν και μεταδίδουν των ιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα παιδιά δηλώσανε τους προορισμούς τους για να τους βγάλουν εισιτήρια..που τα ξέρετε εσείς ;;τρεις φορές μίλησα με τον γιο μου σήμερα..

      Διαγραφή
    2. Καλημέρα από το παιδί μου το έμαθα τους ενημέρωσε ο δκτης τους. Σε ποια σχολή είναι το παιδί σας;

      Διαγραφή
    3. Πολύ σωστά!!!!! Η κυκλοφορία έξω είναι στο φουλ και ο πλανήτης κινδυνεύει από τους σπουδαστές των στρατιωτικών σχολών...που στο κάτω κάτω, έχουν υποβληθεί σε test covid...ας τα θερμομετρούν κι αυτά τα παιδιά μετά την έξοδό τους και κατά την επιστροφή τους στο στρατόπεδο, όπως θερμομετρούν και όλο το υπόλοιπο στρατιωτικό, πολιτικό προσωπικό, οπλίτες, επισκέπτες, προμηθευτές και άλλους...αυτοί δηλαδή, είναι λιγότερο ακίνδυνοι που μπαινοβγαίνουν κάθε μέρα στα στρατόπεδα, ενώ οι σπουδαστές έχουν τρελαθεί στον εγκλεισμό; Να μην ξεχνάνε ότι, η καλή ψυχολογία είναι το Α και το Ω!!! Και πως να είναι, όταν όλα αυτά τα νέα παιδιά που δεν ευθύνονται σε τίποτα είναι εγκλεισμένα γιά τόσο μεγάλα χρονικά διαστήματα και όλοι οι υπόλοιποι πολίτες αυτής της χώρας κυκλοφορούν κανονικά και με το νόμο...Να υπάρχει ίση μεταχείριση γιά όλους τους πολίτες αυτής της χώρας, απέναντι σε αυτή την δύσκολη κατάσταση που βιώνουμε!!!

      Διαγραφή
  18. Καλημέρα είναι στη Σμυ.. Το δικό σας; Μήπως κι βγάλουμε καμία άκρη!! ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΈΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Η ΣΜΥ βγαίνει 15 Δεκεμβρίου από ότι ξέρω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και στη ΣΣΑΣ βγαίνουν 15 Δεκεμβρίου. Καλές γιορτές σε όλους!

      Διαγραφή
  20. Είναι σίγουρο αυτό για την ΣΜΥ; Η ράδιο αρβύλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Είναι σιγουρο για την Σμυ βγαίνουν 15 του μήνα. Ναι τα παιδιά που ειναι από μακριά δήλωσαν τον προορισμό τους και εγκρίθηκε η άδεια από 16 έως 10 του Γενάρη. Μιλήσαμε χτες μαζί με το παιδί και μας είπε και του κλείσαμε εισητηριο. Εύχομαι μόνο όλα να πάνε καλα και να μην συμβεί κάτι την τελευταία στιγμή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Άλλωστε αυτές τις 3 εβδομάδες που δίνουν στα παιδιά για άδεια τις δίνουν για να αδειάσουν οι σχολές και να γίνει απολύμανση των χώρων των στρατιωτικών σχολων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Και εγώ που μίλησα με το παιδί μου χθες ΣΜΥ μου είπε ότι θα βγουν 15 του μηνός μεσημέρι και μάλιστα επειδή δεν έχει ΚΤΕΛ από Τρίκαλα Θεσσαλονίκη κάποιο παιδί είπε να δηλώσουν ποιοι ενδιαφέρονται για να να ναυλωσουν λεωφορείο για Θεσσαλονίκη και από εκεί άλλο ΚΤΕΛ για τους νόμους που βολεύει η Θεσσαλονίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Προσοχή με την ψυχολογία ανθρώπων που κάθε τόσο μένουν έγκλειστοι για 2 και 3 μήνες.
    Δεν ξέρω τι να υποθέσω όταν τους ανακοινώνεται ότι θα πάρουν την πολυπόθητη άδεια με ερωτηματικά ή ανοιχτά παράθυρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ...Το χρέος τους απέναντι στη χώρα και στους πολίτες της, το κάνανε και με το παραπάνω οι σπουδαστές των στρατιωτικών σχολών...ο αναίτιος εγκλεισμός τους στη σχολή με τέτοια μεγάλη χρονική διάρκεια, είναι άνευ προηγουμένου...καιρός είναι, να μαζευτούν λίγο και όλοι αυτοί που κυκλοφορούν έξω, πολλές φορές χωρίς ουσιαστικό λόγο και να βγουν οι σπουδαστές των στρατιωτικών σχολών που έχουν κι αυτοί ψυχή και οικογένειες!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αυτές η άδειά είναι και για τους λιμενοφυλακες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η άδεια ισχύει για όλες της σχολες

      Διαγραφή
    2. Ισχύει για όλες τις στρατιωτικές σχολές των ΕΔ
      Η σχολή λιμενοφυκάκων μήπως ανήκει στο Υπουργείο εμπορικής ναυτιλίας?

      Διαγραφή
  27. Στους λιμενοφύλακες δεν τους έχουν πει τίποτα για άδεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Για τις σχολές της αστυνομίας γνωρίζει κάποιος κάτι να μας πει. Θα τούς βγάλουν όπως και τις στρατιωτικές σχολές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Διαβάζω τα σχόλια των γονιών κι πραγματικά απορώ,τα παιδιά είναι μελλοντικοί αξιωματικοί κι υπαξιωματικοί του στρατού που σε περίπτωση πολέμου θα είναι στην πρώτη γραμμή,και μπορεί να χρειαστεί να φύγουν όχι για μήνες αλλά για χρόνια,να ζουν σε άθλιες συνθήκες,να αρρωστήσουν,να τραυματιστούν και άλλα πολλά,και παραπονιούνται που έχουν να τους δουν 2 μήνες που τους περιθάλπουν οι καλύτεροι γιατροί που έχουν φαι νερό κλπ.Μηπως τους στείλανε στις στρατιωτικές σχολές μόνο για να περνούν τα 800 900 ευρώ? Γιατί γνωρίζω ότι πολλοί γονείς πιέζουν τα παιδιά να μείνουν γιατί έξω τι θα κάνουν??Μέγα λάθος όσοι μένουν με το ζόρι θα ναι δυστυχισμένοι σε όλη την ζωή τους.Ο στρατός είναι στρατός αρβύλα άγχος και τρέξιμο μια ζωή.Τελος άντε πια με την κλαψα.Ας τα πηγαίνανε στα κολλέγια κι στα πανεπιστήμια .Και γω το παιδί μου έχω να το δω τρεις μήνες που είναι στην Χίο για σπουδές.Ελεος!Και ναι γράφω εδώ και διαβάζω τα σχόλια γιατί δίνει ο γιος μου για Ευελπίδων και ξέρει ότι από την στιγμή που το επέλεξε και περάσει πρέπει να μάθει να τα αντιμετωπίζει όλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατ'αρχάς ας ευχηθούμε να μη ζήσουμε ποτέ πόλεμο, γιατί τότε θα είναι όλα τα παιδιά μας στην πρώτη γραμμή, όπως λέτε. Φυσικά και ξέραμε κι εμείς και τα παιδιά μας σε τι σχολή πήγαν, αλλά δεν μπορείτε να συγκρίνετε εναν απλό φοιτητή με ενα σπουδαστή σε στρατιωτική σχολή. Εύχομαι να περάσει ο γιός σας του χρόνου, για να καταλάβετε τι λένε πιο πάνω οι γονείς. Καλές γιορτές

      Διαγραφή
    2. ...με κάλυψαν απόλυτα, οι γονείς που σας απάντησαν...εύχομαι κι εγώ με τη σειρά μου, να περάσει ο γιός σας στη ΣΣΕ και εκεί θα καταλάβετε από την πρώτη κιόλας μέρα, με το που θα περάσει την Πύλη του στρατοπέδου, ότι η ζωή του δεν θα έχει καμία σχέση με τη ζωή του άλλου σας παιδιού ως φοιτητής στη Χίο...Μην τα ισοπεδώνετε όλα...Είναι τιμή μας και καμάρι μας που τα παιδιά μας υπηρετούν τις Ένοπλες Δυνάμεις αλλά αν όλοι σκέφτονταν σαν εσάς, θα είχαμε συνθήκες του 1800... Καλές γιορτές...

      Διαγραφή
    3. Διαβάζω κι εγώ κύριε το δικό σας σχόλιο κι απορώ. Έχετε κατανοήσει ότι τα παιδιά μας αυτή τη στιγμή είναι έγκλειστα λόγω covid ενώ όλες οι υπόλοιπες πληθυσμιακές ομάδες με ένα sms πάνε όπου γουστάρουν? Το ίδιο κάνει κι ο γιός σας στη Χίο. Αλήθεια τα μαθήματα δε γίνονται εξ αποστάσεως αν δεν απατώμαι?
      Επίσης στις πολεμικές αναφορές σας, έχω να σας πω να μην ανησυχείτε. Έχουν γαλουχηθεί έτσι ώστε όταν έρθει η ώρα θα κάνουν το καθήκον τους και θα σας προφυλάξουν. Άλλωστε θα αμείβονται με τον υψηλό μισθό των 800 ευρώ και για το λόγο αυτό, πρέπει να είναι φυλακισμένοι στη ζωή τους, να μην περνούν τις γιορτές με την οικογένειά τους, να αγχώνονται, να τρέχουν, να καψωνάρονται, να είναι δυστυχισμένοι. Γιατί έτσι είναι ο στρατός. Σε αυτό θα συμφωνούσα μαζί σας αν μου απαντούσατε στην εξής ερώτηση.
      Ο άλλος γιος σας που θέλει να πάει στη ΣΣΕ είναι μαζοχιστής? Αν όχι, τότε πιστεύω κι εσείς για τα 800 πάτε.

      Διαγραφή
    4. 'Τα παιδιά είναι μελλοντικοί αξιωματικοί και υπαξιωματικοί''
      Πολύ σωστά. Μελλοντικά θα είναι αξιωματικοί και υπαξιωματικοί.
      Προς το παρόν είναι παιδιά.
      Με το που πατάνε το πόδι τους στη σχολή δε μεταμορφώνονται.

      Διαγραφή
  30. Του χρόνου κύριε, αν το παιδί σας περάσει να έρθεις να τα πούμε. Έξω απ τοχ χορό πολλά τραγούδια λέγονται. Ποιος σας είπε ότι οι μανάδες και οι πατεράδες που έχουν τα παιδιά τους στο στρατό πρέπει να αποδεχτούν τις άθλιες συνθήκες, τα καψώνια, τις ταπεινωσεις; ποιος γονιός είναι έτοιμος, ακόμα κι αν το παιδί του πολεμήσει να το δει κομμάτια σωματικά και ψυχικά. Επίσης κύριε βλέπω γνωρίζετε καλά τις συνθήκες του στρατού, αλλά δεν βλέπω να συμμερίζεστε το γεγονός υπάρχουν οικογένειες που δεν έχουν τη δυνατότητα να σπουδάσουν τα παιδιά τους με αποτέλεσμα να καταφεύγουν ως έσχατη λύση το στρατο για τα 800 ευρώ ποιος μπορεί να το κατακρίνει αυτό; (μήπως εσείς κύριε;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Δηλαδή μου λέτε ότι επειδή δεν έχουν να σπουδάσουν τα παιδιά τους,ο στρατός είναι μονόδρομος?Και μου λέτε ότι προτιμούν να υποστούν τα παιδιά τους όλη αυτή την ψυχική και σωματική ταλαιπωρία μόνο και μόνο για αυτά τα 800 ευρώ? Επίσης μου λέτε ότι δεν τους νοιάζει αν τα παιδιά τους θα ναι μια ζωή δυστυχισμένα με κάτι που επέλεξαν κατά ανάγκη κι όχι από αγάπη σε αυτό?Λυπάμαι πολύ αν υπάρχουν τέτοιο γονείς Προσωπικα ποτέ δεν θα έκανα κάτι τέτοιο στο παιδί μου,και δεν είμαι πλούσιος για να μιλώ εκ του ασφαλούς,ιδιωτικός υπάλληλος είμαι,η γυναίκα μου ανεργη.Και του χρόνου με το καλό αν πάει ο γιος μου και δεν του αρέσει θα του πω να φύγει Η ζωή δεν είναι άσπρο μαύρο υπάρχουν κι άλλες λύσεις,διεκ,ΟΑΕΔ κλπ.καλη τύχη σε όλους και καλές γιορτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λέτε κύριε ότι δεν θα στέλνατε το παιδί σας να σπουδάσει κάτι που δεν θέλει αλλά αν δεν κάνω λάθος το στείλατε για σπουδές στην Χίο και του χρόνου δίνει για ΣΣΕ για πιο λόγο το κάνεατε εάν το παιδί σας ήθελα στρατιωτική σχολή για να λέτε ότι πέρασε η το στέλνεται του χρόνου εάν περάσει στην ΣΣΕ για τα 800-900euro καλές γιορτές και δεν είπε κανείς ότι τα παιδιά πήγανε στις στρατιωτικές σχολές από αναγκη μάλλον ίσως εσείς στέλνεται το παιδί σας σύμφωνα με το τι θέλατε εσείς καί όχι ότι ήθελε το παιδί.

      Διαγραφή
  32. H ΣΣΑΣ ποτε βγαίνει ξέρουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ξέρετε θα ήμασταν όλοι πολύ τυχεροι και ευτυχισμένοι αν κάναμε τη δουλειά που θα θέλαμε και αν οι συνθήκες ήταν τέλειες. Ομως δεν δουλεύουμε για διακλσκεδαση και για να περνάμε ευχάριστα το χρόνο μας, αλλά για να Ζήσουμε. Εσείς ίσως είστε από τους λίγους τυχερούς. Το δικό σας το παιδί γιατί θέλει να μπει στο στρατό για την αρβύλα το άγχος και το τρέξιμο, τις άθλιες συνθήκες την ψυχική και σωματική ταλαιπωρία η για τα 800-900ευρω; Είμαι συγουρος ότι στο μυαλό του έχει μια πιο ωραία εικόνα, όπως και τα δικά μας παιδιά. Αλλά καμιά φορά στη Ν πορεία τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως τα φανταζόμαστε, αλλά κάνουμε υπομονή και πορευόμαστε. Καλές γιορτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ...και μην ξεχνάμε όλοι μας το σπουδαιότερο...ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις εξεπανέκαθεν λειτουργούσαν αποτελεσματικότερα στη αποστολή τους, μόνο όταν το ΗΘΙΚΟ ήταν ΑΚΜΑΙΟ...και σίγουρα δεν διατηρείται ΑΚΜΑΙΟ με τον μακροχρόνιο εγκλεισμό...απεναντίας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Σας παρακαλω αφήστε τις αντιπαραθέσεις τα παιδιά μας θα έρθουν στα σπίτια τους πρώτα ο Θεος αυτό έχει σημασία .Καλά Χριστούγεννα να έχουμε με υγεία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. τα καψώνια στη ΣΜΥ δεν έχουν τέλος τελευταία ειδοποίηση μετά καταγγελία ! ας διαβάσει η διοίκηση το site πραγματικά δεν ξέρω τι γίνεται φέτος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Τούς τριτοετεις στην ΣΜΥ τούς περιμένουμε μόλις βγουν τούς είχαμε ενημερώσει έγκυρα κακό τού κεφαλιού τους και ειδικά ορισμένους με ονόματα θα καλοπερασουν από δω καί πέρα χαχαχα.Επαιξαν και έχασαν ορε γλέντια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οοοο ρε γλέντια αν τολμήσετε να πειράξετε εστω μια τρίχα από τα μαλλιά των παιδιών!!!Των τριτοετων που επειδή οι άσσοι δεν είχαν επάρκεια σε ρούχα και πράγματα για την διαβίωση τους μέσα στην σχολή έτρεχαν να τους ψωνίσουν και να τους καλύψουν...των τριτοετων που όταν είχαν έξοδο πήραν τα ρούχα των προτωετων να τους τα πλύνουν στα σπίτια τους...των τριτοετων που όταν είχαν έξοδο πήραν τους προτωετης τους και τους πήγαν σπίτια τους να κάνουν ένα μπάνιο και να βγουν την βόλτα τους και πολλά άλλα που δεν χρειάζεται να σας τα πω!!!Ελάτε λοιπόν....να γνωριστούμε καλά!!!

      Διαγραφή
    2. Γιατί όχι κύριε να γνωριστούμε καλύτερα μήπως και ο γιος η κόρη σας είναι από αυτούς τους κομπλεξικους που δεν τους αρέσει η σχολή και ψάχνουν τρόπο να φύγουν η έχουν ψυχολογικά εάν όχι μην ανησυχείτε όλα στην ώρα τους που τα παιδιά δευτεροετείς και πρωτοετείς ήταν με πυρετό στο αναρρωτήριο και δεν τους άφηναν να καθίσουν στο κρεβάτι όχι να κοιμηθούν και να γίνουν πιο γρήγορα καλά κ.α.

      Διαγραφή
  38. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΑΙΡΕΣΗ Ο ΚΑΝΟΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ! ΑΝΕΛΕΗΤΑ ΚΑΨΩΝΙΑ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΕΙΡΩΝΙΑ α! ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ ΙΣΧΥΕΙ! ΣΙΓΟΥΡΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΥΛΟ Η ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΜΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΑΤΩΜΑ ΛΕΜΕ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Η εξαίρεση μάλλον είναι η δική σας περίπτωση!!!Είστε απαράδεκτη που εκτοξεύεται απειλές προς όλους τους τριτωετης!!! Αφήστε να ξέρω καλύτερα ποιός είναι ο κανόνας !!! Και ψάξτε αν είναι αλήθεια αυτα που λέτε και δείτε αν το παιδί σας θέλει να παρατήσει την σχολή και δεν ξέρει πως να σας το πει!!Δεν κάνουν όλοι για αυτές τις σχολές!!Αν έχετε αποδείξεις για τα λεγόμενα σας γιατί δεν κάνετε καταγγελία παρά εκτοξεύεται απειλές!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Η ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΣΑΣ ΠΡΟΔΙΔΕΙ! δεν απειλώ άλλος το έκανε πιο πάνω!κανω διαπιστώσεις σίγουρες καταγγελία όπως ηδη ξέρετε δεν τολμώ να κάνω γιατί θα στοχοποιηθεί το παιδί μου ! και οχι δεν θέλει να φύγει ! και δεν είναι γυναίκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Επειδή εδώ τα σχόλια είναι ανώνυμα αναφερομουν στο πιο πάνω άτομο που εκτοξεύει απειλές προς τα παιδία..... έχουν και εκείνοι γονείς δεν φύτρωσαν!!! Σε τι με προδίδει η ορθογραφία;;Όταν υπάρχουν τόσο σοβαρά θέματα ναι να κάνετε καταγγελία και πιστέψτε με θα βρείτε το δίκιο σας όπως πολλοί άλλοι που έπραξαν το ίδιο!!! Δεν θα είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία καταγγελία που θα γίνει!!!Σε όλες της στρατιωτικές σχολές υπάρχουν εξαιρέσεις και κανόνες!!! Ειδικά φέτος οι τρίτοι βοήθησαν πολύ τους άσσους!! Αν σας έτυχε στραβωξυλο τι να σας πω...το εννοώ να κάνετε καταγγελία δεν βγαίνει η χρόνια έτσι!!Και ειδικά φέτος με τις συγκεκριμένες συνθήκες!! Το μόνο που θα έπρεπε να ανεχτεί το παιδί σας θα ήταν πους απς και γυμναστική για το δικό του καλό για να βγάλει τις εξετάσεις στα σωματικά προσόντα!!! Τις καθαριοτητες που του αναλογούν και τις υπηρεσίες του!! Τίποτα άλλο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εάν προσέξετε παραπανω δεν αναφέρονται σε όλους τους τριτοετεις μιλάνε εάν κατάλαβα καλά για κάποιους με ονόματα γιατί σίγουρα υπάρχουν και άνθρωποι αλλά δεν νομίζω να αναφέρονται σε γυμναστική η υπηρεσίες όλοι ξέρουν τι γίνεται και φέτος λόγο συνθηκών θα έπρεπε κατά την γνώμη μου να είναι λίγο πιο χαλαρή ολοι και να μην βγαίνουν τα κόμπλεξ πού έχουν καλές γιορτές με υγεία.

      Διαγραφή
  42. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανακοίνωσε ότι μέχρι τις 7 Ιανουαρίου απαγορεύονται οι μετακινήσεις από νομό σε νομό.....Παρακαλώ ας βγει κάποιος επίσημα να πει αν αυτό επηρεάζει τις άδειες των παιδιών μας????Ας γίνει μια διευκρίνιση γιατί τα παιδιά ακούν αυτό και δεν ξέρουν τι ισχύει.Παρακαλω αν ξέρει κάποιος ας απαντήσει... ΥΠΕΎΘΥΝΑ ΟΜΩΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπως στην προηγούμενη καραντίνα με φύλλο πορείας και την ταυτότητα τους θα ταξιδέψουν μόνο προς τον τόπο κατοικίας τους . Ενημέρωση από την σχολή!

      Διαγραφή
    2. Όπως και οποιοσδήποτε πολίτης μετακινείται από την εργασία στη μόνιμη οικία του. Θα έχει φύλλο πορείας που θα αναγράφει τον τόπο μετακίνησης, ταυτότητα και για επιπλέον ταυτοποίηση στείλτε στο κινητό του/της φωτογραφία του Ε1 (πρώτη σελίδα πάνω γράφει δνση κατοικίας και τελευταία αναγράφεται το όνομα του/της ως προστατευόμενο μέλος). Αν νομίζει κάποιος ότι χρειάζεται κάτι περισσότερο, θα βοηθήσει. Πιστεύω ότι αυτα είναι επαρκή.

      Διαγραφή
  43. Με φύλλο πορειας και ταυτότητα ταξιδεύουν κανονικά προσ τισ μόνιμες κατοικίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Εύχομαι σέ όλα τα παιδιά υγεία να γυρίσουν με το καλό σπίτι τούς να επικρατήσει η λογική καί να σταματήσουν η αντεκλησεις μεταξύ γονέων η καινούργια χρονιά να τούς βρει όλους με μυαλό καί υγεία δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα σε δύο χρόνια θα είναι συνάδελφοι και με κάποιους στις ίδιες μονάδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Για να πάμε να τα πάρουμε από την σχολή για μετακίνηση σε άλλο νομό γνωρίζει κάποιος αν μπορούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Όχι δεν μπορούμε.Το φύλλο πορείας καλύπτει μόνο τα παιδιά για να πάνε στον τόπο διαμονής τους μόνιμης κατοικίας και επιστροφή τους στις σχολές!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή δεν είναι σοβαρός λόγος μετακίνησης να πάρεις το παιδί σου από τη σχολή με τόσα πράγματα που θα έχει μαζί του και με τόση ταλαιπωρία που έχει τραβήξει; ποιός θα τολμήσει να σε γράψει;

      Διαγραφή
    2. Τι να σας πω... έχετε δίκιο.Και εγώ θα ήθελα να πάω να πάρω το παιδί μου αλλά δεν μπορώ να το ρισκάρω!Αλλά και με τα μέσα μια χαρά θα έρθουν σπίτια τούς αφού δεν θα έχουν πληρότητα!!Άνετα εννοώ!

      Διαγραφή
  47. Δεν θά έπρεπε το ΓΕΕΘΑ να δώσει μια οδηγία να μπορούν οι γονείς να μετακινηθούν προς καί από τις σχολές για να παραλάβουν τα παιδιά τούς όπως επιτράπηκε για τα παιδιά πού πήγανε να υπηρετήσουν την στρατιωτική τούς θητεία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Σχετικά με την εορταστική άδεια στους σπουδαστές των Στρατιωτικών Σχολών - Διευκρίνιση

    https://panelladikes24.blogspot.com/2020/12/blog-post_8.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Την ημέρα της μετακίνησης, τα δρομολόγια των μέσων μεταφοράς θα αυξηθούν; Γιατί λόγω της πανδημίας έχουν συρρικνωθεί κατά πολύ. Υπάρχουν περιοχές στις οποίες εκτελούνται ένα ή δύο δρομολόγια την ημέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Τα παιδιά από αεροπορία που θα βγουν και θα ταξιδέψουν με τα λεωφορεία που θα ξεκινήσουν από τη σχολή, θα πληρώσουν αρκετά, χρήματα... Ενώ αν ταξιδέψουν με το ΚΤΕΛ θα είναι δωρεάν γτ τα εισιτήρια θα τα πληρώσει η Σχολή.... Μου φαίνεται παράλογο ή κάνω λάθος; Γνωρίζει κάποιος κάτι για το θέμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Στους Κύπριους φοιτητές θα δοθεί άδεια για εξωτερικό; Και αν ναι πως θα γίνει αφού μετά την επιστροφή τους πρέπει να μπουν σε 10ήμερη καραντίνα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Άρρωστοι άνθρωποι, άρρωστες σχολές,κόμπλεξ κόμπλεξ,πολλά κόμπλεξ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Πεστα φίλε μου μακριά πανεπιστήμιο κι πάλι πανεπιστήμιο τουλάχιστον εκεί μορφώνεσαι.Ειναι δυνατόν να φεύγουν τόσα παιδιά κάθε χρόνο? Δεν είναι δυνατόν να ναι όλα καλομαθημενα,κάτι δεν πάει καλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Αυτό που δεν πάει καλά είναι οι άρρωστοι,κομπλεξικοι και χωρίς καμμία μόρφωση εκπαιδευτές αυτών των σχολών.
    Κάτι διεστραμμένα μυαλά,από διαλυμένες οικογένειες(ποιος θα τους άντεχε;), βύσματα,που βγάζουν το μένος τους κ τα κόμπλεξ τους στους φοιτητές.
    Σε γνώση φυσικά των ανώτερων τους...
    Εκεί μέσα επικρατεί ο νόμος της ζούγκλας και της ρουφιανιας.
    Υ.Γ.Τι εστί αλήθεια καλομαθημενα παιδιά;Δεν ήξερα ότι πρέπει να μεγαλώνουμε τέρατα...κατά τα πρότυπα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή