Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2020

ΠΡΟΣΟΧΗ - Λήγει η προθεσμία υποβολής των δικαιολογητικών για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022 των υποψηφίων με σοβαρές παθήσεις (5%)





















Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη. 

Από το panelladikes24 υπενθυμίζεται ότι η προθεσμία υποβολής των σχετικών δικαιολογητικών από τα άτομα που πάσχουν από σοβαρές παθήσεις για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022 ολοκληρώνεται την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020.

Όλες οι εξελίξεις για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021 έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021 - Ενημέρωση.


Πατήστε εδώ για να παρακολουθείτε όλες τις εξελίξεις για τους υποψήφιους με σοβαρές παθήσεις.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


33 σχόλια:

  1. Που μπορώ να βρω τις βάσεις με το 5% της προηγούμενης χρονιάς; Όπου και να ψάξω δεν τις δείχνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπορείς να δεις από την ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας. Θα μπεις εκεί που λέει υποψηφίοι με σοβαρές παθήσεις και έχει τις βάσεις ή στο Google γράψε υποψηφίοι με σοβαρές παθήσεις βάσεις π.χ του 2019.Απλά δείχνουν το βαθμό απολυτήριου του πρώτου και του τελευταίου που πέρασαν στη σχολή. Εάν πάλι δεν μπορέσεις να βρεις κάτι γράψε να σου τα στείλω εγώ.

      Διαγραφή
  2. Όσοι εισάγονται με 5% δίνουν πανελλήνιες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι. Με το 5% συμπληρώνεις κατευθείαν το μηχανογραφικό. Θα περάσεις στη σχολή με το βαθμό απολυτήριο σου. Σου δίνω ένα παράδειγμα. Ας πούμε ότι φέτος οι θέσεις για κτηνιατρική(ΑΠΘ) είναι 160. Το 5% του 160 ειναι 8. Δηλαδή για τους υποψηφίους με το 5% είναι διαθέσιμες μόνο 8 θέσεις. Ανάλογα με τον βαθμό του απολυτήριου σου εισάγεσαι στη σχολή. Ο τρόπος εισαγωγής με το 5% είναι διαφορετικός. Φυσικά εάν ο ίδιος υποψηφίος θέλει να δώσει πανελλαδικες μπορεί. Δεν εεπηρεάζει τίποτα. Ελπίζω να βοήθησα.

      Διαγραφή
    2. Ναι ευχαριστώ έχω άλλη μια ερώτηση. Εγώ θα πρέπει να περάσω από επταμελή επιτροπή η οποία αυτή ορίζει αν θα εισαχθω με το 5%; Γιατί εγώ έχω δεί ότι η παθήσεις συμπεριλαμβάνονται σε αυτές που δίνουν 5% υπάρχει περίπτωση να μην είμαι;

      Διαγραφή
    3. Ναι από επταμελή επιτροπή περνάς. Κάθε χρόνο το Υπουργείο Παιδείας βγάζει εγκύκλιο τις παθήσεις που δικαιούνται να περάσουν με το 5%. Εδώ και χρόνια δεν έχει αλλάξει κάποια πάθηση. Μπες και δες εάν η πάθηση σου είναι μέσα. Μετά θα πρέπει να πεις στον ιατρό σου( εάν είναι σε ιδιωτικό τομέα) π.χ Παθολόγος να σε στείλει σε ιατρό νοσοκομείου( πανεπιστήμιακο καθηγητή). Από το νοσοκομείο πρέπει να δώσουν χαρτί που θα λέει την πάθηση σου και ότι είναι για την επταμελή επιτροπή και μετά θα πας στην επταμελή επιτροπή. Δεν δέχονται κανένα χαρτί από ιδιωτικο γιατρό. Συμβουλή μου εάν δεις ότι η πάθηση σου είναι μέσα στην εγκύκλιο να πάρεις το χαρτί από το νοσοκομείο κάπου τέλη Αυγούστου, Αρχές Σεπτεμβρίου ( δηλαδή να το έχεις έτοιμο) πριν βγει η ανακοίνωση για τις ημερομηνίες που οι επιτροπή δέχεται τα δικαιολογητικά της παθήσεις. Ελπίζω να βοήθησα και ότι άλλο χρειαστείς μην διστάσεις να γράψεις. Εάν πάλι δυσκολευτης να βρεις την πάθηση σου. Εάν το θέλεις και εσύ γράψε στα σχολεία την πάθηση να το ψάξω και μετά διεγραψε το σχολείο. Όπως εσύ θέλεις. Η εγκύκλιος υπάρχει. Άμα θέλεις στείλω και στον ιατρό σου να το δει και αυτός να σου πει.

      Διαγραφή
    4. Εγώ είχα μπει στο πίνακα που λέει τις παθήσεις και έλεγε και ακριβώς σε ποίο βαθμό τις έχω εγώ. Το Ωνάσειο που είμαι εγώ τι θεωρείται;

      Διαγραφή
    5. Το Ωνάσειο θεωρείτε νοσοκομειο ή Ιατρικο Κέντρο? Γιατι ετσι οπως το διάβασα καπου το γραφει ως νοσοκομειο και κάπου ως κέντρο. Πρέπει οπωσδήποτε να μιλήσεις με τον γιατρό σου ή γενικά τηλεφώνησε την γραμματεία τους και ρωτά τους. Από την στιγμή που υπάρχει στους πίνακες η πάθηση σου δικαιούσαι το 5%. Εσύ τα δικαιολογητικά θα τα στείλεις σε ένα από τα νοσοκομεία που θα είναι η επταμελή επιτροπή. Πρέπει να ξεκαθαρίσεις εάν θα δεχτούν από το Ωνασειο. Εάν βρώ κάτι άλλο θα σου γράψω.

      Διαγραφή
    6. Κοίτα τι βρήκα. Λέει ιατρικές γνωματεύσεις από Δημόσιο Νοσοκομείο οι οποίες φέρουν σφραγίδα από i) Συντονιστή Διευθυντή Κλινικής ή εργαστήριου του Εθνικού συστήματος Υγείας(Ε.Σ.Υ) ή ii)Νόμιμα εκτελούντα χρέη Συντονιστή Διευθυντή Κλινικής ή(Ε.Σ.Υ)ή iii)Καθηγητή Πανεπιστημίου ή αναπληρωτή Καθηγητή

      Διαγραφή
    7. Εμένα ο γιατρός μου ήταν μέχρι πρότινος διευθυντής του παιδοκαρδιολογικου στο Ωνάσειο και συνεχίζει να βρίσκεται στο Ωνάσειο χωρίς να είναι υπεύθυνος διευθυντής

      Διαγραφή
    8. Πιστεύω θα σε βοηθήσει. Δεν μπορεί για παράδειγμα να πει στον γιατρό που είναι Διευθυντής τώρα να σε βοηθήσει. Μια γνωμάτευση θα σου γράψει. Εάν έχεις χρονιά την πάθηση και έχεις ιατρικο ιστορικό στο Ωνασειο γιατι να μην το κάνει. Δεν κοροϊδεύεις κανέναν. Εμένα η ιατρός μου είναι στον ιδιωτικό τομέα και με έστειλε στο νοσοκομείο σε Διευθυντή γιατρό για να πάρω την γνωμάτευση. Δεν θα σου πω ψέματα δεν μου συμπεριφέρθηκε και πολύ καλά (μάλλον νομίζουν ότι τους ζητάς χάρη επειδη δεν έχεις πατήσει το πόδι σου στο νοσοκομείο) . Μπορεί και να έχουν δίκιο τι να πω. Αλλά δεν κοροϊδεύω κανέναν έχω ιστορικό με χρονιά πάθηση και απλά ζήτησα κάτι το οποίο έχω δικαίωμα να έχω. Το ίδιο και εσύ. Μην ντρέπεσαι καθόλου και κανε ότι περνάει από το χέρι σου για να το πάρεις. Μια ακόμη συμβουλή να σου δώσω. Δεν ξέρω σε πια σχολή θέλεις να περάσεις, αλλα προσπάθησε ο βαθμός του απολυτηρίου σου να είναι από 19 και πάνω. Στο λέω γιατί οι θέσεις για τις σχολές με το 5% είναι λίγες. Οτιδήποτε άλλο χρειαστείς γράψε μου. Σου εύχομαι να τα καταφέρεις και πάνω από όλα Υγεία. Δυστυχώς εμείς περάσαμε πολλα πράγματα. Δεν είναι και ότι πιο εύκολο να τρέχεις στους γιατρούς σε νεαρή ηλικία. Υπάρχει αυτός ο τρόπο να μπούμε σε κάποια σχολή. Είναι δικαίωμα μας δεν κλέβουμε κανενός την θέση.

      Διαγραφή
    9. Ευχαριστώ πολύ επίσης εύχομαι ότι καλύτερο. Καταρχήν ο γιατρός που έχω εγώ δεν είναι μόνο πολύ καλός στην εργασία αλλά και σαν άνθρωπος 5 χρόνια που με κουμαντάρει. Εγώ δεν ήξερα καν ότι γίνεται να εισαχθεις έτσι σε μια σχολή. Από τη μια στιγμή στην άλλη τα ανακάλυψα όλα . Το ιατρικό μου ιστορικό είναι αρκετό και αναλυτικά το έχει το Ωνάσειο. Πραγματικά θα προτιμούσα να μην έχω τίποτα τέτοιο και να δίνω κα κανονικά αλλά τι να κάνουμε

      Διαγραφή
    10. Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Δόξα το Θεό να λέμε και να συνεχίζουμε με αισιοδοξία. Υπάρχουν άνθρωποι με πολύ χειρότερα πρόβλημα. Από την στιγμή που υπάρχει και αυτός ο τρόπος εισαγωγής κάτι είναι και αυτό. Να είναι καλά και όλοι οι γιατροί, οι οποίοι προσέχουν ακόμα περισσότερο στην δουλειά όταν έχουν να κάνουν με ένα νεαρό άτομα.

      Διαγραφή
    11. Δηλαδή τώρα το θέμα είναι το απολυτήριο για να δούμε τι θα γίνει

      Διαγραφή
    12. Να προσπαθήσεις όσο περισσότερο μπορείς. Δεν λέω και το 17, το 18 είναι πολύ καλή βαθμοί. Αλλά στο ξαναλέω επειδή οι θέσεις είναι λίγες παίζει μεγάλο ρόλο. Για παράδειγμα Ιατρική εδώ και πόσα χρόνια μόνο με 20 απολυτήριο περνάνε. Παίζει ρόλο και η σχολή. Από προσωπική εμπειρία στο λέω. Μπορείς να δεις τους πίνακες με τις βάσεις. Δείχνει το βαθμό απολυτηρίου του πρώτου και του τελευταίου επιτυχόντα

      Διαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τις δικές μου παθήσεις εννοώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δηλαδή τώρα το θέμα είναι το απολυτήριο για να δούμε τι θα γίνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπορώ να κάνω καινούργιο μηχανογραφικό χωρίς να κάνω μεταγραφή από το πανεπιστήμιο που έχω ήδη περάσει ;
    Και αν ναι
    Θα χρειαστώ καινούργιους κωδικούς ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συγγνώμη είσαι υυποψήφιος πανελλαδικών με 5%? Δηλαδή αυτό που ρωτας αφορά το 5% ή της πανελλαδικής εξετασεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρωτάω γιατί δεν ξέρω εάν μπορώ να σε βοηθήσω στο ερώτημα σου( από την στιγμή που δεν είναι για το 5%).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν έχω δώσει πανελλήνιες
    Πέρυσι έφτιαξα ένα μηχανογραφικό με το 5% και πράσα σε μια σχολή
    Αλλά θέλω να την αλλάξω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δες εάν ισχύει και για φέτος το πιστοποιητικό για την πάθηση που πήρες από την πενταμελή επιτροπή και μπορείς να ξανακάνεις μηχανογραφικό. Για οποιαδήποτε άλλη ερώτηση μην διστάσεις να ρωτήσης. Καλή επιτυχία με υγεία πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλημέρα σας. Εχω παρει 67% ποσοστο αναπηρία για δυο χρόνια. Μπορώ να το καταθεσω ώστε να εισαχθώ με το 5%.Εαν ναι, προλαβαινω να δηλώσω σχολή για να εισαχθώ φέτος;Δεν εχω κανει αίτηση για πανελλήνιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα για να εισαχθείς με το 5% πρέπει να έχεις πιστοποιητικό πάθησης που θα το πάρεις από από την επταμελή επιτροπή. Μπες στο υπουργείο παιδείας .Εκεί λέει υποψήφιοι με σοβαρές παθήσεις ανακοινώσεις και δες την εγκύκλιο. Το βρήκα κοίτα τι γραφεί για τα ποσοστά αναπηρίας.
      Επισημαίνεται ότι, αποκλειστικά και μόνο για τους πάσχοντες από τις παρακάτω παθήσεις:
      1) με μειωμένη οπτική οξύτητα (με ποσοστό αναπηρίας τουλάχιστον 80%), (ΣΥΝ. ΠΙΝΑΚΑΣ: κωδ. 02)
      2) από συγγενείς αιμολυτικές αναιμίες που υποβάλλονται σε μεταγγίσεις ή έχουν σοβαρές κλινικές
      εκδηλώσεις που προσδίδουν αναπηρία 67% και άνω (μεσογειακή αναιμία, δρεπανοκυτταρική αναιμία,
      μικροδρεπανοκυτταρική αναιμία, πολυμεταγγιζόμενοι πάσχοντες από μεσογειακή αναιμία, συγγενής
      αιμολυτική αναιμία λόγω έλλειψης πυρουβικής κινάσης, ΑΝΑΙMIA DIAMOND BLACKFAN), (ΣΥΝ. ΠΙΝΑΚΑΣ:
      κωδ. 05)
      3) με κινητικά προβλήματα προσδίδοντα αναπηρία τουλάχιστον 67%, (ΣΥΝ. ΠΙΝΑΚΑΣ: κωδ. 27)
      4) από διάφορα σπάνια συγγενή, κληρονομικά ή επίκτητα σύνδρομα-νοσήματα όταν εκφράζονται με
      σοβαρές κλινικές εκδηλώσεις που προσδίδουν αναπηρία τουλάχιστον 67% εξεταζόμενοι κατά περίπτωση
      (ΣΥΝ. ΠΙΝΑΚΑΣ: κωδ. 57)
      5) από καλοήθη όγκο γέφυρας εγκέφαλου με αναπηρία τουλάχιστον 67% (ΣΥΝ. ΠΙΝΑΚΑΣ: κωδ. 63)
      6) από ρήξη ανευρύσματος με αιμορραγία και υδροκέφαλο με αναπηρία τουλάχιστον 67% (ΣΥΝ.
      ΠΙΝΑΚΑΣ: κωδ. 64)
      7) από μελορεόστωση με ποσοστό αναπηρίας 80%(ΣΥΝ. ΠΙΝΑΚΑΣ: κωδ. 69)
      8) από ιχθυασιοειδή ερυθροδερμία με ποσοστό αναπηρίας 67%(ΣΥΝ. ΠΙΝΑΚΑΣ: κωδ. 70)
      9) από φαρμακοανθεκτική επιληψία με ποσοστό αναπηρίας 67%(ΣΥΝ. ΠΙΝΑΚΑΣ: κωδ. 71)
      απαιτείται να καταθέσουν στις Ειδικές Επταμελείς Επιτροπές των Νοσοκομείων μαζί με τα ανωτέρω
      δικαιολογητικά και Πιστοποιητικό ποσοστού αναπηρίας (εγκύκλιός μας με αρ. πρωτ. Φ.251/171726/Α5 /4-11-
      2019 (ΑΔΑ: ΨΑ9Χ4653ΠΣ-4ΚΞ) αναφορικά με την πιστοποίηση αναπηρίας από τα ΚΕ.Π.Α.) που να έχει μόνιμη
      ισχύ ή άλλως να είναι σε ισχύ κατά την υποβολή της αίτησης στην Ειδική Επταμελή Επιτροπή προκειμένου να
      εκδοθεί το Πιστοποιητικό διαπίστωσης πάθησης από την εν λόγω Επιτροπή.
      Όσοι από τους υποψήφιους των ανωτέρω περιπτώσεων 1) έως και 9) έχουν ήδη υποβάλει αίτηση προς
      τα ΚΕ.Π.Α. για έκδοση πιστοποιητικού ποσοστού αναπηρίας, αλλά δεν το έχουν αποκτήσει ακόμα, θα
      υποβάλουν προς τις Ειδικές Επταμελείς Επιτροπές των Νοσοκομείων εμπρόθεσμη αίτηση με τα υπόλοιπα
      δικαιολογητικά. Ταυτόχρονα, αντί για το πιστοποιητικό ποσοστού αναπηρίας καταθέτουν Υπεύθυνη Δήλωση
      του Ν.1599/86, στην οποία θα αναφέρουν ότι έχουν υποβάλει αίτηση προς τα ΚΕ.Π.Α. (σημειώνοντας τον
      αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησής τους και ότι θα προσκομίσουν το πιστοποιητικό ποσοστού αναπηρίας,
      αμέσως μόλις το αποκτήσουν και πριν την ολοκλήρωση της διαδικασίας εισαγωγής στην Τριτοβάθμια
      Εκπαίδευση.
      Βρες την εγκύκλιο και δες το και εσύ. Από την στιγμή που ανήκεις σε κάποια κατηγορία και δεν πήγες φέτος στην επιτροπή μπορείς του χρόνου. Μην ανησυχείς. Απλά χωρίς το πιστοποιητικό της επιτροπής δεν μπορείς να συμμετέχεις στην διαδικασία. Για οποιαδήποτε άλλη απορία μην διστάσεις να ρωτήσεις . Να παρακολουθήσεις τις ανακοινώσεις του Υπουργείου παιδείας σχετικά με το θέμα εάν αποφάσεις να συμμετέχεις στην διαδικασία. Ελπίζω να βοήθησα.

      Διαγραφή
  12. Καλησπέρα πότε θα ανακοινωθεί για να φτιάξουμε βιογραφικό με το 5/100?
    Αν έχεις περάσει 1 φορά με το 5/100 μπορείς να ξανά κάνεις αίτηση μετά από χρόνια σε άλλη σχολή με το ίδιο απολυτήριο Λυκείου;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα το ποτέ θα συμπληρώσουμε το μηχανογραφικό κάνεις δεν ξέρει, διότι κάθε χρόνο βγάζουν άλλες ημερομηνίες. Δυστυχώς αργή πάρα πολύ. Για να καταλάβεις στην δική μου χρόνια τα αποτελέσματα βγήκαν τέλη Οκτωβρίου με αποτέλεσμα να χάσω το πρώτο εξάμηνο( η σχολή είχε εργαστήρια). Εάν η σχολή δεν έχει εργαστήρια δεν υπάρχει πρόβλημα. Εάν θέλεις να ξανακάνεις αίτηση μπορείς με το ίδιο πάλι απολυτήριο αρκεί το πιστοποιητικό πάθησης που πήρες από την Επταμελή επιτροπή να ισχύει και φέτος. Δες την ημερομηνία έκδοσης του πιστοποιητικό παθήσεις και εάν εγκρίνεται προσπάθησε δεν χάνεις και τίποτα. Ελπίζω να βοήθησα και καλή επιτυχία εάν προσπαθήσεις και φέτος.

      Διαγραφή
  13. Έχω μερικές ερωτήσεις αν μπορείτε παρακαλώ να με βοηθήσετε...

    Ειμαι 19 ετών ξανά κάνω δεύτερη φορά το μηχανογραφικό δηλωσα μόνο Ιατρικές σχολές ενώ το απολυτήριο μου ήταν 19.3 δεν γνώριζα ότι υπήρχαν βάσεις..
    Οι ερωτήσεις μου είναι:

    Υπάρχουν βάσεις του 2021 διότι σύμφωνα με την σελίδα του υπουργείου υπάρχουν μόνο του 2020

    Οι βάσεις δείχνουν τον πρώτο βαθμό του απολυτηρίου και τον τελευταίο άρα εγώ με το 19.3 βλέπω τον αριθμό τον τελευταίο και αν είναι μικρότερος από τον δικό μου...σημαίνει ότι μπορώ να περάσω σε αυτήν την σχολή.;;;

    Επίσης μου είπαν ότι μπορούμε να δηλώσουμε στα μηχανογραφικά όλες τις σχολές όλων των πεδίων...ισχύει αυτό που με είπαν;;;

    Ξέρω σας ζαλισα έχω μια τελευταία ερώτηση..
    Πόσες σχολές μπορώ να δηλώσω στο μηχανογραφικό μου;;;

    Σας ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!
    Χρειάζομαι οπωσδήποτε την βοήθεια σας υπάρχει πολύ λανθασμένη συνεννόηση από γύρω!!

    Συγγνώμη για τις τόσες ερωτήσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην αγχώνεσαι κανε όσες ερωτήσεις θέλεις. Λοιπόν οι βάσεις του 5% βγαίνουν όταν βγαίνουν τα αποτελέσματα του υποψηφίου στη σχολή που πέρασε. Στην ουσία δείχνει πόσα άτομα δέχτηκαν και με τι βαθμό απολυτήριου. Δεν είναι σε όλες τις σχολές ίδια. Κάθε χρόνο έχει κάποιες αλλαγές. Όσο αφορά εσένα το απολυτήριο σου είναι πολύ καλό και για αυτό θα βάλεις όλες τις σχολές ιατρικής οπωσδήποτε. Π.χ Η ιατρική στη Θεσσαλονίκης εδω και χρόνια παίρνανε μόνο με 20
      Εμείς με το 5% δικαιούμαστε μεταγραφή γι'αυτό οπωσδήποτε όλες τις σχολές ιατρικής θα βάλεις και μετά βλέπεις εάν είναι θα πάρεις μεταγραφή.
      Μπορείς να βάλεις όλες τις σχολές και όσες θέλεις. Απλά συμβουλή μου εάν π.χ είσαι ανθρωπιστικών Σπουδών και δηλώσεις κάποια σχολή π.χ μαθηματικό ή φυσικό και στο σχολείο δεν έδωσες βασεις σε αυτά τα μαθήματα να ξέρεις θα δυσκολευτείς. Φυσικά ισχύει και το αντίθετο. Για οποιαδήποτε άλλη ερώτηση μην διστάσεις να γράψεις όσο μπορώ θα βοηθήσω. Σου εύχομαι να περάσεις εκεί που θες και υγεία πάντα. Καλή επιτυχία

      Διαγραφή
    2. Αν μπορώ λίγο να σου πω το σκεπτικό μου...

      Ήμουν καλή και στις θετικές και στις θεωρητικές κατευθύνσεις...
      Ανήκω στο 3ο πεδίο στον τομέα της υγείας...

      Πέρσυ δήλωσα όλες τις σχολές ιατρικής και δεν πέρασα πουθενα...Από ότι φαίνεται το 19.3 είναι χαμηλό...

      Σκέφτηκα λίγο σε αυτό το μηχανογραφικό
      Σαν μπορώ να δηλώσω όλες τις σχολές..
      Να δηλώσω νομική στην Κομοτηνή ως πρώτη επιλογή
      Και μετά να δώσω βάση στα βιολογικά...
      Μετά δεν ξέρω ή αλήθεια είναι τι επιλογές θέλω πραγματικά

      Πες μου την γνώμη σου σε αυτό Σε παρακαλώ


      Πρώτα με υγεία και όλα τα άλλα έρχονται μετά!

      Διαγραφή
    3. Το 19.3 είναι πολύ καλό. Απλά επειδή στην δική μας κατηγορία είναι λίγες οι θέσεις για κάθε σχολή καταλαβαίνεις ότι περνάνε πρώτα τα 20. Εάν θέλεις μπορείς και φέτος να τα δηλώσεις. Από την στιγμή που είσαι καλή και στις δύο κατευθύνσεις σου προτείνω για την κάθε σχολή που σκέφτεσαι να δηλώσεις να μπεις να δεις το πρόγραμμα σπουδών. Πιστεύω θα σε βοηθήσει στο να ταξινόμησης στο μυαλό σου πια σχολή να βάλεις πρώτη ή δεύτερη. Τουλάχιστον θα έχεις μια ιδέα σε πια μαθήματα μπορείς να ανταπεξέλθει στο Πανεπιστήμιο. Είναι πολύ βασικό δες και εάν έχει εργαστήρια η σχολή . Μια άλλη λύση είναι να δεις τις περσινές βασεις του 5% και στο περίπου να καταλάβεις σε ποιες σχολές με το βαθμό του απολυτήριου σου μπορείς να περάσεις. Σε καταλαβαίνω απόλυτα πως νιώθεις και τι περνάς. Δεν είναι ότι και σε βοηθάω σε κάτι αλλά εγώ θα ήθελα όταν έκανε και εγώ την διαδικασία να με βοηθούσαν. Έστω ένα λόγο μια προσωπική συμβουλή να μου έδιναν. Για οτιδήποτε άλλο ρωτά. Ελπίζω να βοήθησα.

      Διαγραφή
  14. πωσ βγαζω κωδικο υποψηφιου; μπορει καποιοσ να μου πει το λινκ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Υποβολή Μηχανογραφικού Δελτίου υποψηφίων με σοβαρές παθήσεις (5%) για εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση έτους 2021

    https://panelladikes24.blogspot.com/2021/09/5-2021.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή