Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2020

Ψηφίστηκε από τη Βουλή η αύξηση της φοίτησης στη Σχολή Αστυφυλάκων της Ελληνικής Αστυνομίας κατά ένα εξάμηνο

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Από το panelladikes24 σας ενημερώνουμε ότι ψηφίστηκε από τη Βουλή το σ/ν του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη ''Ρυθμίσεις σωφρονιστικής νομοθεσίας, διατάξεις για το Ταμείο Προνοίας Απασχολουμένων στα Σώματα Ασφαλείας και λοιπές διατάξεις αρμοδιότητας Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη'' στο οποίο συμπεριλήφθηκε η διάταξη με την αύξηση της φοίτησης στη Σχολή Αστυφυλάκων Ελληνικής Αστυνομίας σε έξι (6) εξάμηνα από το εκπαιδευτικό έτος 2021-2022.

Όλη η ενημέρωση για τις Αστυνομικές Σχολές έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Αστυνομικές Σχολές - Ενημέρωση.

To panelladikes24 παρακολουθεί το θέμα και θα ενημερώσει και για τη δημοσίευση του νέου νόμου σε ΦΕΚ.

Δείτε επίσης: 




Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Αστυνομικές Σχολές καθώς και στη σελίδα Αστυνομικές Σχολές - Ενημέρωση.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


19 σχόλια:

  1. Καλά αυτά αλλά πόσα άτομα θα πάρετε το σώμα έχει πολλές ελλείψεις και ανάγκη να αντικατασταθούν επειγόντως αυτοί που θα συνταξιοδοτηθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 60000 άτομα είμαι δεν νομίζω να χει τρομερές ελλείψεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποτά είδες τα 60 ρε 54000 είναι πρώτον και δεύτερον βάλε τις συντάξεις που θα πάρουν.έπιπλεον μέσα σ'αυτούς είναι συνοριοφυλακες που κοιτάνε τους μετανάστες δεν είναι αστυνομικοί αυτοί δεν κάνουν περιπολίες και τέτοια σε πόλεις σε χωριά.όποτε κατάλαβες τι ανάγκες έχει με 11 εκατομμύρια πληθυσμό κάνε την αναλογία κύριε ξερολα

      Διαγραφή
  3. Πιστευετε οτι τα μορια θα κινηθουν στην παρομοια κλιμακα με περυσι ή θα υπαρχουν εντονες αλλαγες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλα θα κριθούν στα πόσα άτομα θα πάρει.
      Αν πάρει όσους πήρε και πέρσι (700 ατομα), οι βάσεις θα είναι στα ίδια επίπεδα, ίσως και λιγο πιο χαμηλά μιας και φέτος επιστρέφει ο συντελεστής βαρύτητας σε συγκεκριμένα μαθήματα.

      Αν πάρει 250-300 που έπαιρνε τα προηγούμενα χρόνια, τότε οι βάσεις θα επιστρέψουν στα 16.000+ που ήταν.

      Διαγραφή
  4. Καμία αλλαγή για το ύψος 1,70 για γυναίκες;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν θα υπάρξει αλλαγή . Και για ποιο λόγο να υπάρξει ? Ισότητα των φύλων δεν έχουμε ?

      Διαγραφή
    2. Πες τα όπου δεν τις συμφέρει κάνουν παράπονα

      Διαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όταν η ισότητα προκύπτει από ανισότητες και βέβαια θα γίνονται παράπονα. Οι άνδρες ηλικίες 18 - 20 κατά μέσο όρο έχουν 1,87 ύψος και οι γυναίκες της ίδιας ηλικίας 1,63. Οποτε μη μου λέτε ότι κάνουμε παράπονα όταν δε μας συμφέρει. Να μελετήσετε έρευνες και στατιστικά πριν μιλήσετε. Δε γίνεται να γράφω 18.200 στις πανελλήνιες, να είμαι; 1, 67 και Να παίρνουν αυτόν που έγραψε 13000 κάτι (τόσο ήταν η βάση φέτος επειδή είναι 1,70). Έμεινα απέξω εγώ με άριστη βαθμολογία και πήραν έναν μαθητή κάτω του μετρίου. Να κοιτάμε λίγο και τα νοητικά προσόντα. Δεν είπα Να παίρνουν γυναίκες 1,60. Αλλά η ισότητα να προκύπτει από την ανάπλαση του σώματος γυναικων που διαφέρει από αυτή των ανδρών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άσε μας κουκλίτσα μου τόσες δουλειές υπάρχουν για τα κοριτσάκια κόλλησες και εσύ με την αστυνομία.Ουτε που ξέρεις τι πραγματικά σημαίνει να είσαι αστυνομικός

      Διαγραφή
    2. Μπορει να ειχες καλο βαθμο αλλα τα προσόντα δεν τα εχεις ..τα παιδια που πανε σε αυτες τις σχολες περνούν απο ψυχολογικα τεστ αρα αυτο που λες για νοητικα προσοντα εθναι ακυρο και μονο κακια βγαζει...επισης περνουν απο αθλήματα που αν δεν εχεις την φυσικη κατασταση δεν μπορεις να μπεις ατο σωμα ...οποτε μην κοίτας μονο τον βαθμο που εχεις...εχεις καλο βαθμο μπορουσες να πας σε ενα καλο πανεπιστημιο ...

      Διαγραφή
    3. Κοπελιά σε αυτές τις δουλειές πρέπει να πληρεις ορισμένες προϋποθέσεις.Η αστυνομία είναι ιδιαίτερο επάγγελμα. Θα συναντήσεις πολλά στη ζωή σου και αν μη τι άλλο πρέπει να έχεις μια άλφα σωματική διάπλαση.

      Διαγραφή
    4. κορίτσι μου κοίτα λίγο, ασε αυτές τις δουλειές για τους ΆΝΤΡΕΣ, εκτος κ αν είσαι τοσο αντρογυναικα πια κ μπορείς να τα βάλεις με τον καθε κακοποιό. Εμείς είμαστε για αλλα επαγγέλματα, αφού εισαι τοσο εξυπνος άνθρωπος λοιπόν πανε μια ιατρική, νομική, παιδαγωγικό, κανε διδακτορικά. Τι δουλειά έχεις στά σωματα ασφαλείας πουλακι μ; κ στην τροχαια να εισαι, μια περίοδος να σου έρθει, δεν θα εχεις που να αλλαξεις το καπελάκι περιόδου σου. Αμαν πια με τον φεμινισμο σας τα εχετε ισοπεδώσει ολα. Άσε τα παλικαρια εδω που παλεύουν κ αγαπανε αυτο το επάγγελμα να κατακτήσουν τις θεσεις που τις παίρνει η καθε μη μου απτου κοπελίτσα. Να δούμε τί σωματα ασφαλείας θα εχουμε σε λιγα χρόνια, παίρνεις το 100 κ σου έρχεται η άλλη κουνιστη κ λυγιστη με την φιλεναδα της, τον φακο 300 μ μακρυα να δει αν μπήκε κανεις στο σπιτι. Βρε αφαιρείτε θέσεις από παιδιά που πραγματικά αξίζουν να ειναι στο σωμα κ δίπλα στον πολίτη. Έστω μπείτε αξιωματικών. Τι δουλειά εχετε στην Αστυφυλάκων; ευτυχώς που υπάρχει κ το πλαφόν του ύψους δλδ! Ειμαι κ εγώ γυναίκα. Απλα σκέψου, αν παρεις το 100 σε μια δυσκολη στιγμη ποιος θα ήθελες να εκει να σε βοηθησει; Η σωματικη διαπλαση ενος αντρα η μιας γυναικας. Αυτα που λεω δεν ειναι καν ρατσιστικά, η φύση απο μονη της κ η λογικη σε παραπεμπει! Αφήστε θέσεις γι αυτούς που το αξίζουν κ ας μπουν κ με 10. Στα σώματα αν δε ξες καλα αρχαία κ Διακρίνουσα δεν ειναι πρόβλημα.

      Διαγραφή
  7. Εγω εγραψα 15500 κ ειμαι 1.82 και δεν περναω πουθενα με το 10% του 19.Και ειδικες κατηγοριες περνανε με 11,12,κ 13.ΕΛΕΟΣ. ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΥΘΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κοπελιά εσύ που γράφεις πιο πάνω να σου πω ότι φέτος στις πανελλήνιες υπήρχε άτομο και δεν θα δώσω σημασία αν ήμουν εγώ ή κάποιος δικός μου απλά θέλω να σου δώσω να καταλάβεις.. Αυτός ο άνθρωπος λοιπόν έγραψε 13550 δεν πέρασε στην σχολή αλλά ήταν ένα νταμάρι 1.90 γεροδεμένος στα αθλήματα τους κοροιδευε όλους λόγω ενασχόλησης με τον αθλητισμό και ικανότατος σε όλες τις ΠΕΚ. Το συμπέρασμα που προκύπτει είναι ότι δεν έχει σημασία αν έγραψες 20 η αν είσαι υπόδειγμα ενός αστυνομικού σημασία έχει να πληροί όλες τι προϋποθέσεις. Είτε είχες 1.67 και σε κόψανε για 3 πόντους είτε έγραψες 13550 και δεν πέρασες για 50 μεριά. Δεν θα σου το παίξει κανένας καλός και θα πει Έλα μωρέ νταξει. Αυτά είναι αυτονόητα για τα άτομα που θέλουν να είναι υποψήφιοι στα σώματα ασφαλείας. Είναι μεγάλη κουβέντα και ο καθένας κάνει παράπονα όπου δεν τον συμφέρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΚΕ ήθελα να πω. Και για τον λόγο αυτόν υπάρχει αυτό το πετσόκομμα στα ψυχοτεχνικα γτ αν περάσουν έναν που δεν έχει πχ το ύψος θα γυρίσει ο άλλος και θα πει και γω θέλω να περάσω που με κόψατε στα κιλα, η ο άλλος να πει και γω θέλω να περάσω το χιλιαρι γτ με κόψατε ενώ περάσατε τον άλλον που δεν είχε ύψος. Και όπως καταλαβαίνεις φαντάζεσαι τι έχει να γίνει πανελλαδικά ε;;; οπότε αν έχεις τις προϋποθέσεις όλες κανονικά και μπαίνεις η ψάχνεις τρόπο να τις αποκτήσεις και προσπαθείς ξανά.

      Διαγραφή
  9. ΦΕΚ Α΄ 247/2020 - ΝΟΜΟΣ 4760/2020 - ΑΡΘΡΟ 36 - Ρυθμίσεις θεμάτων φοίτησης στη Σχολή Αστυφυλάκων Ελληνικής Αστυνομίας

    Έξι (6) εξάμηνα η φοίτηση στη Σχολή Αστυφυλάκων από το εκπαιδευτικό έτος 2021-2022 - Τι θα γίνει με τους απόφοιτους προηγούμενων ετών

    https://panelladikes24.blogspot.com/2020/12/2472020-47602020-30.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή