Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020

Εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση ατόμων που πάσχουν από σοβαρές παθήσεις το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022 - Εγκύκλιος






























Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη. 

Σχετικά με την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022, ατόμων που πάσχουν από σοβαρές παθήσεις, σας ενημερώνουμε ότι:

Όλες οι εξελίξεις για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021 έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021 - Ενημέρωση.

- οι υποψήφιοι της ειδικής αυτής κατηγορίας καλούνται να απευθυνθούν σε μία από τις Ειδικές Επταμελείς Επιτροπές, που έχουν συσταθεί σε συγκεκριμένα Δημόσια ή Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία, προκειμένου να αποκτήσουν Πιστοποιητικό διαπίστωσης πάθησης,

- ο χρόνος υποβολής των σχετικών δικαιολογητικών στα εν λόγω Νοσοκομεία είναι από Πέμπτη 26 Νοεμβρίου έως και Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020.

Πατήστε εδώ για να δείτε την εγκύκλιο με όλες τις λεπτομέρειες και τις πίνακα με τις 80 παθήσεις.


Πατήστε εδώ για να παρακολουθείτε όλες τις εξελίξεις για τους υποψήφιους με σοβαρές παθήσεις.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


5 σχόλια:

  1. Καλή σας χρονια.
    Μπορείτε να μου πείτε εάν οι μαθητές με το 5% θα γράψουν στο τέλος εξετάσεις η θα περάσουν με το μέσο όρο;σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοίτα οι μαθητές με το 5% περνούσαν πάντα με το βαθμό απολυτήριου. Εάν ήθελες μπορούσες να δώσεις πανελλαδικές. Δεν επηρέαζε κάτι. Φέτος με όλες αυτές τις αλλαγές δεν ακούστηκε οτι άλλαξαν κάτι στο 5%. Έτσι και αλλιώς η εισαγωγή με το 5% εχει μεγάλη διαφορά από της πανελλαδικες. Θα σε πρότεινα να πάρεις τηλέφωνω το Υπουργείο Παιδείας για 100% σιγουριά. Προσωπική μου συμβουλή προσπάθησε το απολυτήριο σου να έχει μεγάλο βαθμό από 19 και πάνω. Δεν θέλω σε αγχώνω. Στο λέω από προσωπική εμπειρία. Σου εύχομαι να περάσεις εκεί που θες.

      Διαγραφή
    2. Καλό σας μεσημέρι μια ερώτηση παρακαλώ ο γιος μου έχει βαθμό 19.5 υπάρχει ελπίδα για μηχανολόγων μηχανικών Θεσσαλονίκης ευχαριστώ εκ των προτάσεων και υγεία σε όλα τα παιδιά και καλή επιτυχία!!!!

      Διαγραφή
    3. Εγώ το 2010 που είχα δώσει με 16 βαθμό πέρασε νηπιαγωγός εννοείται με τέτοιο βαθμό θα περάσει 1 ή 2η επιλογή

      Διαγραφή
  2. Γεια σας εάν δείτε τις βάσεις των υποψηφίων με σοβαρές παθήσεις(για γενικά Λύκεια και ΕΠΑΛ) από τις προηγούμενες χρονιές μπορείτε να πάρετε μια ιδέα. Στην ουσία δείχνουν το βαθμό απολυτηρίου του πρώτου και του τελευταίου επιτυχόντα. Γράψτε π.χ υποψήφιοι με σοβαρές παθήσεις βάσεις 2020.Κατά την δική μου άποψη έχει πάρα πολύ καλό βαθμό απολυτηρίου και μπορεί να περάσει. Καλή επιτυχία στον γιο σας με υγεία πάντα και εύχομαι να περάσει εκεί που θέλει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή