Παρασκευή 28 Μαΐου 2021

Εισαγωγή σπουδαστών στη Σχολή Πυροσβεστών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας χωρίς εξετάσεις - Λεπτομέρειες


























Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

1. Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 30 του Ν. 4760/20 (ΦΕΚ-247 Α/11-12-20), σας γνωρίζουμε ότι στη Σχολή Πυροσβεστών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας εισάγονται το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022 υποψήφιοι που είναι τέκνα ή αδέλφια θανόντων, εξαιτίας των πυρκαγιών και των πλημμυρών που έπληξαν περιοχές της Περιφέρειας Αττικής στις 23 και 24 Ιουλίου 2018 και στις 15 Νοεμβρίου 2017, αντιστοίχως, χωρίς εξετάσεις, σε ποσοστό ενάμισι τοις εκατό (1,5%) επί του αριθμού εισακτέων το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020.

Όλες οι εξελίξεις για τις Πυροσβεστικές Σχολές έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Πυροσβεστικές Σχολές - Ενημέρωση.

Ο αριθμός των καθ’ υπέρβαση εισαγομένων ανέρχεται σε δύο (2) άτομα για την κάθε κατηγορία πληγέντων.

2. Οι υποψήφιοι πρέπει να κατέχουν τα προσόντα που απαιτούνται για τους λοιπούς υποψήφιους και να ολοκληρώσουν με επιτυχία τις προκαταρκτικές εξετάσεις του άρθρου 6 του π.δ. 44/ 2016 (Α' 68). Σε περίπτωση που οι υποψήφιοι υπερβαίνουν τον ανωτέρω αριθμό, προηγούνται οι υποψήφιοι με τον μεγαλύτερο βαθμό απολυτηρίου Λυκείου, και σε περίπτωση ισοβαθμίας διενεργείται κλήρωση.

3. Σε περίπτωση που δεν καλυφθούν οι θέσεις αυτές, δεν μεταφέρονται από τη μία ειδική κατηγορία στην άλλη, ούτε σε υποψηφίους των πανελλαδικών εξετάσεων.

Δείτε επίσης:





Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Πυροσβεστικές Σχολές καθώς και στη σελίδα Πυροσβεστικές Σχολές - Ενημέρωση.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου