Παρασκευή 7 Μαΐου 2021

Σπουδές στο Τμήμα Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος ΑΠΘ - Διαδικτυακή Ενημερωτική Εκδήλωση για μαθητές Γ΄ Λυκείου

Διαδικτυακή Ενημερωτική Εκδήλωση για μαθητές Γ΄ Λυκείου ''Σπουδές στο Τμήμα Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος ΑΠΘ'' θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 13 Μαΐου 2021 και ώρα 17:00 - 17.30
.

Όλες οι εξελίξεις για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021 έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021 - Ενημέρωση.

Αγαπάς τη φύση? Έχεις περιβαλλοντική συνείδηση?

Σε ενδιαφέρει η ορθή διαχείριση, ανάπτυξη και προστασία των δασών και φυσικών οικοσυστημάτων με γνώμονα την πολλαπλή χρήση τους?

Θέλεις να μάθεις για τα δάση, το φυσικό περιβάλλον, τους φυσικούς πόρους?

Ψάχνεις μια εναλλακτική επιλογή που συνδυάζει εφαρμοσμένες σπουδές, τόσο από τις θετικές (Βιολογία, Οικολογία, Φυσική, Χημεία, Τοπογραφία, Υδραυλική, Πληροφορική, ΓΣΠ, κλπ) όσο και από τις θεωρητικές επιστήμες (Οικονομία, Στατιστική, Πολιτική, Τουρισμό, Δίκαιο, Περιβαλλοντική Εκπαίδευση) .

✓ Σου αρέσει να εργάζεσαι σε ανοιχτό χώρο? Στη διαχείριση δασών, σε Διευθύνσεις & Γραφεία Περιβάλλοντος/πρασίνου, σε ερευνητικούς φορείς, στο κτηματολόγιο, στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, σε γραφεία μελετών, στον ιδιωτικό τομέα, κλπ.

Θέλεις να συμβάλλεις κι εσύ στην προστασία του πλανήτη και την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής?

Τότε, σε περιμένουμε στην παρουσίαση για το Τμήμα Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος στο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Συνδεθείτε στο https://authgr.zoom.us/j/97193549339?pwd=eEhTSzJZTEhrY21Ub3QxZkN 0SWpqZz09 - Meeting ID: 971 9354 9339 - Passcode:

Πατήστε εδώ για να δείτε και άλλες αναρτήσεις του panelladikes24 σχετικά με πληροφορίες για πανεπιστήμια/τμήματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και επαγγέλματα.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου