Τετάρτη 12 Μαΐου 2021

Προετοιμασία υποψηφίων Πανελλαδικών Εξετάσεων για το ειδικό μάθημα της γαλλικής γλώσσας στον ιστότοπο study4french.gr




















Στο πλαίσιο της γενικής οδηγίας “ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ” - "ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ", και μετά από την προτροπή του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων και του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής για παροχή πρόσθετου ψηφιακού υλικού στους υποψήφιους των Πανελλαδικών Εξετάσεων, το Τμήμα Γαλλικής Γλώσσας & Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, επανενεργοποίησε τον ιστότοπο study4french.gr.

Όλες οι εξελίξεις για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021 έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021 - Ενημέρωση.

Τι είναι το Study4french

Ο ιστότοπος του Study4french αποτελεί μια νέα, αναμορφωμένη έκδοση του αντίστοιχου ιστότοπου που είχε δημιουργηθεί από τα Τμήματα Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και λειτούργησε από το 2012-2018.

Είναι ένας χώρος παρουσίασης ψηφιοποιημένου υλικού, προσανατολισμένου αποκλειστικά για την προετοιμασία και την ενίσχυση των υποψηφίων των Πανελληνίων Εξετάσεων στο ειδικό μάθημα της Γαλλικής Γλώσσας.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου