Πέμπτη 20 Μαΐου 2021

Προκήρυξη για την εισαγωγή σπουδαστών στις Πυροσβεστικές Σχολές έτους 2021


























Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Δημοσιεύτηκε σήμερα (20/5) η Προκήρυξη Διαγωνισμού για την εισαγωγή φοιτητών στη Σχολή Αξιωματικών και σπουδαστών στη Σχολή Πυροσβεστών, της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, με το σύστημα των εξετάσεων σε πανελλαδικό επίπεδο, το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022.

Όλες οι εξελίξεις για τις Πυροσβεστικές Σχολές έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Πυροσβεστικές Σχολές - Ενημέρωση.


Οι υποψήφιοι που επιθυμούν να εισαχθούν σε Σχολή της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, υποβάλλουν ηλεκτρονικά αίτηση - υπεύθυνη δήλωση για τη συμμετοχή στο Διαγωνισμό στην ιστοσελίδα του Πυροσβεστικού Σώματος, www.fireservice.gr σε ηλεκτρονική εφαρμογή που θα λειτουργήσει ειδικά για το Διαγωνισμό, τις ημερομηνίες από την Πέμπτη 27/05/2021 έως και την Τετάρτη 02/06/2021 (συμπεριλαμβανομένου του Σαββατοκύριακου).

Δείτε στο σύνδεσμο την προκήρυξη με όλες τις λεπτομέρειες.



Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Πυροσβεστικές Σχολές καθώς και στη σελίδα Πυροσβεστικές Σχολές - Ενημέρωση.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


48 σχόλια:

  1. Για αλλη μια χρονια οι πολυτεκνοι της ελλαδας δεν υπαγονται σε ειδικη κατηγορια.Ενω αντιθετως υπαγεται μια αλλη κατηγορια.Διαβαστε την προκηρυξη και θα καταλαβετε.Χωρις να θελω να μειωσω τον αγωνα που κανει καθε παιδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολυ σωστα τα λες ...οι πολυτεκνοι για την πυροσβεστικη δεν αξιζουν να εχουν ειδικη κατηγορια ...το ιδιο ισχυει και για τους 3τεκνους φυσικα ...ντροπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχετε κ παραπονο εσεις οι πολυτεκνοι; ειστε παντου κ παντα μπροστα σε ολα τα υπερ.ελεος πια' Η πιο ευνοημενη ειδικη κατηγορια ειστε.

      Διαγραφή
    2. Ενημερώστε τους συλλόγους σας. Για να κινηθούν ανάλογα.

      Διαγραφή
    3. Για τον 12.39.
      Κατάλαβα τι εννοείτε. Επίσης για ότι υποννοείτε δεν ισχύει η ελάχιστη βάση εισαγωγής σε σχέση με τους υπόλοιπους.
      Αλλά εδώ κόπτονται για τους πολύτεκνους κλπ......

      Διαγραφή
  3. Είμαι δόκιμος σε Σχολή Σωμάτων Ασφαλειας. Θέλω να συμμετάσχω με το 10% στις εξετάσεις για κάποιο άλλο σώμα ασφαλείας.
    Μπορω να συμμετάσχω ενώ είμαι ακόμη στη σχολη ή πρέπει απαραιτητα πρώτα να παραιτηθώ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγνωμη εισαι σε σωμα ασφαλειας (εχει φαει ηδη θεση απο παιδι που θα το ηθελε )και θες να αλλαξεις σωμα (για να φας αλλη θεση τρ)...πραγματικα κατι τετοιους δεν σας καταλαβαινω ωρες ωρες ...και για να μην λετε μερικοι οτι κλαιγομαι ειμαι ηδη σε σωμα ασφαλειας και μαλιστα της επιλογης μ

      Διαγραφή
    2. Έφαγε θέση απο κάποιον άλλον; Διάβασε, έγραψε, έπιασε τη βάση και πέρασε. Αν θελει αυτός/η και οποισδήποτε άλλος θα περάσει από όλα τα σώματα μέχρι να βρει αυτό που θα του αρέσει, δεν θα σε ρωτήσει.Πήρε τη θέση μόνος/η με την αξία του/της. Αναρωτιέμαι, τόσο ηλίθιοι είστε κάποιοι ή απλά το παίζετε ηλίθιοι;

      Διαγραφή
    3. Μπορείς. Μην ακούς τι γράφουν. Ο κόπος σου είναι. Διαχειρισου τον όπως θες.
      Όχι δεν παραιτείσαι. Κάνεις αίτηση- υπεύθυνη δήλωση τώρα που βγήκαν οι προκηρύξεις, και παίρνεις μέρος στις ΠΚΕ, περνάς γιατρούς κλπ. Όταν βγει το πρόγραμμα των ΠΚΕ και δεις σε ποια ομάδα είσαι ενημερώνεις και τη σχολή σου για να πάρεις ΦΠ.
      Φτιάχνεις μηχανογραφικό αφού πάρεις κωδικό από το λύκειο και περιμένεις τα αποτελέσματα. Σου εύχομαι καλή επιτυχία. Αν μπεις εκεί που θες,με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, τότε φεύγεις από τη σχολή που είσαι.Εγγραφεσαι στη νέα σχολή και διαγράφεσαι από την παλιά.

      Διαγραφή
    4. Ευχαριστώ πολύ.
      Τωρα όσον αφορά τα παραπάνω αρνητικά σχόλια δεν νομίζω ότι θα πρεπε να απολογηθώ για τις επιλογές μου
      Όπως και να χει καλή επιτυχία σε όλους. Η υπομονή και επιμονη ανταμοιβονται. Και πάλι καλή επιτυχια

      Διαγραφή
    5. Αλλοι κανουν βολτες απο σχολη σε σχολη μεχρι να τους κατσει δεν ξερω λαι γω τι.απαραδεκτο. καυσε εκει που εισαι γιατι οπως ειπε κ ο φιλος παραπανω εφαγε μια θεσουλα απο καποιον αλλο που το ηθελε τοσο πολυ.

      Διαγραφή
  4. Ρώτα στην σχολή που είσαι τώρα θα ξέρουν να σου πουν.....αν επιτρέπεται σε ποιο είσαι και που θέλεις να πας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λιμενικο και σκέφτομαι για αστυνομία και πυροσβεστική. (Με το παλαιο)
      Δεν έχω αποφασίσει σίγουρα αν θα το κάνω αλλά είμαι υπό σκεψη

      Διαγραφή
    2. Ότι και να κάνεις καλή επιτυχία....άποψη μου το λιμενικό έχει πιο δύσκολη σχολή αλλά πιο εύκολη ζωή μετά..το μόνο θέμα είναι αν δεν σου αρέσουν καθόλου τα σκάφη η θάλασσα και το Αιγαίο... καλή επιτυχία σε ότι απόφαση και να πάρεις.

      Διαγραφή
    3. Πιο εύκολη ζωή μετά στο λιμενικό; Φίλε μου χωρίς βύσμα στο λιμενικό μια ζωή παραμεθόριο θα υπηρετείς (χίο, λέσβο, μυτιλήνη, σάμο, κω κλπ κλπ) με χιλιάδες ναυάγια, χιλιάδες λαθρομετανάστες, εκατοντάδες λαθρεμπόρους και πόσα άλλα που απλά δε γνωρίζετε. Άσε που σα λιμενικός έχεις και μεταθέσεις πέρα των αποσπάσεων. Κανένα σώμα δεν είναι εύκολο. Για μένα και τα τρία αυτά σώματα αν δεν τα γουστάρεις δεν αξίζει να τα δηλώσεις.

      Διαγραφή
    4. Αν θες την άποψη μου για κάποιον που δεν ξέρει το λόγο για τον οποίο θέλει να μπει σε αυτά τα σώματα και τα δηλώνει απλά για την αποκατάσταση καλύτερη επιλογή είναι η αστυνομία γιατί έχει άπειρους κλάδους να ασχοληθεί και μπορεί να βρει κάτι που του αρέσει στην πορεία. Υπάρχουν άπειρες υπηρεσίες τόσο μάχιμες όσο και μη. Στα άλλα δυό σώματα έχεις πιο περιορισμένες επιλογές αντικειμενικά και αν δεν γουστάρεις θα απογοητευτείς.

      Διαγραφή
  5. Φιλη μου αραξε λιγο την πετσα σου ...αν και δεν ειμαι απο πολυτεκνη οικογενεια συμφωνω με τα 2 παιδια μην λες πιπες απλως για να πεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. την αληθεια λεω φιλε .και οσοι ειναι σε αυτην την κατηγορια ξερουν κ καταλαβαινουν τι λεω.

      Διαγραφή
  6. Απάντηση σε 6:46
    Με το παλαιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είδατε το περνάνε οι πυροσβέστες στην Κόρινθο αυτές τις μέρες. Δεν είναι παίξε γέλασε λοιπόν η πυροσβεστική

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γτ ποιος ειπε οτι ειναι ευκολη δουλεια; Για μενα ειναι ισως και η πιο επικινδυνη δουλεια που υπαρχει, γι αυτο τους θαυμαζω γι αυτο που κανουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς φίλε είναι όντως η πιο επικίνδυνη δουλειά φαντάσου τώρα στην Κόρινθο μέσα στην εστία της πυρκαγιάς αναπτύσονται 150 βαθμοι κελσίου που διάβασα. Άντε τώρα να δουλεύεις σε τέτοιες συνθήκες. Λειτούργημα κάνουν

      Διαγραφή
  9. Δεν είναι μόνο οι δασικές πυρκαγιές. Θεωρώ ότι οι αστικές πυρκαγιές είναι το χειρότερο, που έχει μέσα ανθρώπους και πρέπει και να τους απεγκλωβίσεις και να τους βγάλεις έξω ασφαλείς και να σβήσεις και τη φωτιά. Επειδή το χω δει από κοντά πραγματικά είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να δει κανείς. Από τη φωτιά δεν είναι απαραίτητο κάποιος να καεί για να σκοτωθεί. Όταν οι θερμοκρασίες είναι τόσο υψηλές μπορεί από ασφυξία να γίνει το κακό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Παιδια ας μου απαντήσει κάποιος που να ξέρει.. φετος μπορούμε να μπούμε πυροσβεστική και λιμενικο από τρίτο πεδίο δηλαδή υγείας ή ισχύει από του χρονου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Παιδιά είμαι φέτος με το 10% 15.556 και συγκεκριμενα από 6%.Αξιζει να δηλώσω πυροσβεστικές σχολές ή δεν υπάρχει καμία ελπίδα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πηγαινε δωσε ΠΚΕ και μετα βλεπεις,μην το αφησεις.Αλωστε ποτε δεν ξερεις,η ζωη ειναι απροβλεπτη μπορει να μην δηλωσουν πολλοι και να σου κατσει.

      Διαγραφή
  12. Αν ξέρει κανείς να μου πει είμαι με το 3ο πεδίο που από φέτος υπάρχει το δικαίωμα για σώματα ασφαλείας με το 4τοις εκατό ..μπορώ να δηλώσω λιμενικό και πυροσβεστική ή είναι μόνο για αυτούς που δίνουν φέτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποσα μορια εχεις;

      Διαγραφή
    2. Ο καταλληλοτερος να σου απαντήσει σε αυτό είναι το υπουργειο παιδείας

      Διαγραφή
  13. Κανεις για 10% πυροσβεστικη θελω να συγκρινω μορια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ήθελα και πυροσβεστική αλλά δεν υπάρχει ελπίδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 15775 για αστυνομια και λιμενικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ναι κτλβ στην θεση σου θα δηλωνα πρωτα αστυνομια και μετα λς για αρκετους λογους αλλα εσυ τι θελεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δε ξέρω αν έχω ελπιδες για αστυνομία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 10 τις εκατο? Νέο σύστημα.. Γράψτε βαθμολογιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΕΠΑΛ με 10% υπάρχει κάποιος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή