Τετάρτη 19 Μαΐου 2021

Προκήρυξη διαγωνισμού για την εισαγωγή εν ενεργεία μονίμων στελεχών Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ. στη Σχολή Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ., το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022, μέσω των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2021

























Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Δημοσιεύτηκε η προκήρυξη διαγωνισμού για την εισαγωγή εν ενεργεία μονίμων στελεχών Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ. στη Σχολή Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ., το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022, μέσω των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2021.

Όλη η ενημέρωση για τις Σχολές Λιμενικού Σώματος έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Λιμενικές Σχολές - Ενημέρωση.

Δείτε παρακάτω σημαντικές πληροφορίες καθώς και την προκήρυξη με όλες τις λεπτομέρειες.

1. Ο αριθμός των εισαγομένων εν ενεργεία μονίμων στελεχών Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ. (ανδρών – γυναικών) στη Σχολή Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ., κατά το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022, με το σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, καθορίζεται σε τρεις (03).

2. Οι υποψήφιοι εν ενεργεία μόνιμοι Ανθυπασπιστές Λ.Σ., Υπαξιωματικοί Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ. και Λιμενοφύλακες για εισαγωγή στη Σχολή Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ. θα πρέπει να μην υπερβαίνουν το 30ο έτος της ηλικίας τους, όριο που θεωρείται ότι συμπληρώνεται κατά την 31η Δεκεμβρίου 2021, ήτοι να έχουν γεννηθεί από 01-01-1991 και μεταγενέστερα.

3. Όσοι/ες υποψήφιοι εκ Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ. έχουν τα προσόντα και επιθυμούν να εισαχθούν στη Σχολή Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ., ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ Αίτηση - Υπεύθυνη Δήλωση για την συμμετοχή στο διαγωνισμό εισαγωγής στη Σχολή Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ. σε ηλεκτρονική εφαρμογή που θα λειτουργήσει ειδικά για το διαγωνισμό, τις ημερομηνίες από 24/05/2021 ημέρα Δευτέρα, έως και 04/06/2021 ημέρα Παρασκευή.

4. Η διαδικασία υποβολής της ως άνω Αίτησης - Υπεύθυνης Δήλωσης, καθώς και των απαιτούμενων δικαιολογητικών, θα διεκπεραιώνεται ΕΞ’ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ και χωρίς να αποστέλλεται ταχυδρομικά οιοδήποτε έγγραφο



Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Σχολές Λιμενικού Σώματος καθώς και στη σελίδα Λιμενικές Σχολές - Ενημέρωση.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου