Τρίτη 11 Μαΐου 2021

Αμετάβλητος παραμένει ο αριθμός εισακτέων στις Σχολές Λιμενικού Σώματος μέσω των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2021

























Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Αμετάβλητος παραμένει ο αριθμός εισακτέων στις Σχολές Λιμενικού Σώματος μέσω των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2021 αφού και φέτος θα εισαχθούν 127 σπουδαστές.

Όλη η ενημέρωση για τις Σχολές Λιμενικού Σώματος έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Λιμενικές Σχολές - Ενημέρωση.

Πιο συγκεκριμένα, ο αριθμός των υποψηφίων που θα εισαχθούν στις Σχολές Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ. και Δοκίμων Λιμενοφυλάκων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, κατά το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022, με το σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, καθορίζεται σε είκοσι επτά (27) και σε εκατό (100) αντιστοίχως.

Επίσης, υπενθυμίζεται ότι έχει εκδοθεί η Προκήρυξη Διαγωνισμού για την εισαγωγή σπουδαστών στις Σχολές Λιμενικού Σώματος έτους 2021 και η περίοδος υποβολής των αιτήσεων έχει οριστεί από 13/05/2021 ημέρα Πέμπτη, έως και 28/05/2021 ημέρα Παρασκευή.

Το panelladikes24 θα ενημερώσει για οποιαδήποτε εξέλιξη.

Δείτε επίσης:





Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Σχολές Λιμενικού Σώματος καθώς και στη σελίδα Λιμενικές Σχολές - Ενημέρωση.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου