Παρασκευή 28 Μαΐου 2021

Σεμινάριο "Η Επίδραση της Πανδημίας στους Μαθητές Λυκείου & η ανάγκη μαθησιακής - συμβουλευτικής υποστήριξης"





































Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά (Ε.Ε.Π.) σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος (Ο.Ε.Φ.Ε.) και τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Φροντιστών Αττικής (Σ.Ε.Φ.Α.), στο πλαίσιο κοινής δράσης, διοργανώνει Εκδήλωση Επαγγελματικού Προσανατολισμού & Συμβουλευτικής με θέμα: «Η Επίδραση της Πανδημίας στους Μαθητές Λυκείου & η Ανάγκη Μαθησιακής - Συμβουλευτικής Υποστήριξης».

Όλες οι εξελίξεις για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021 έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021 - Ενημέρωση.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί Διαδικτυακά την Κυριακή 30 Μαΐου στις 11:00 π.μ.

Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Π. και Οικονομικός Επόπτης της Κ.Ε.Ε.Ε., κ. Ιωάννης Βουτσινάς και ο Πρόεδρος της Ο.Ε.Φ.Ε. και αντιπρόεδρος της Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε., κ. Ιωάννης Βαφειαδάκης.

Προσκεκλημένοι ομιλητές θα είναι ο Δρ Ταουσάνης Χρήστος, Διδάκτορας ΑΠΘ, Σύμβουλος σταδιοδρομίας και Συγγραφέας και η κα. Αξιωτίδου Αιμιλίζα, Οικογενειακή - Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια.

Οι ομιλητές είναι από τους πλέον καταξιωμένους επιστήμονες του χώρου τους και θα αναλύσουν τη νέα πραγματικότητα του Λυκείου από το σχολικό έτος 2021-2022 καθώς και τις επιπτώσεις της πανδημίας στη ψυχική υγεία των εφήβων και τον ρόλο των ευρύτερων συστημάτων (οικογένειας - εκπαιδευτικών) στη μετάβασή τους στην μετά Covid εποχή.

Στο τέλος θα υπάρχει η δυνατότητα να τεθούν ερωτήσεις στους ομιλητές, τις οποίες θα απαντήσουν αναλυτικά.

Θεματικός Υπεύθυνος της Εκδήλωσης είναι το μέλος Δ.Σ. και Συντονιστής της Επιτροπής Εκπαίδευσης - Επιμόρφωσης Επαγγελματιών/μελών Ε.Ε.Π. και Ταμίας του Σ.Ε.Φ.Α., κ. Αντώνιος Μουράτος.

Για να μπορέσετε να συμμετάσχετε θα πρέπει να «πατήσετε» στον ακόλουθο σύνδεσμο


και να κάνετε την εγγραφή σας.

Αμέσως μετά την εγγραφή σας, θα σας έρθει ένα email επιβεβαίωσης όπου την ημέρα και ώρα διεξαγωγής του σεμιναρίου θα πατήσετε στο link - ηλεκτρονικό σύνδεσμο με την ένδειξή JOIN που θα βρείτε μέσα σε αυτό το mail.

Δεν χρειάζεται να έχετε οτιδήποτε άλλο, πέραν από σύνδεση στο Internet!

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου