Σάββατο 22 Μαΐου 2021

Υφυπουργός Παιδείας: Το Σεπτέμβριο θα δώσει εξετάσεις όποιος νοσήσει από κορωνοϊό - Νωρίτερα η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

























Για τις πανελλαδικές εξετάσεις και συνολικά για τον προγραμματισμό του Υπουργείου Παιδείας τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά
μίλησε σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1 ο Υφυπουργός Παιδείας Άγγελος Συρίγος.

Όλες οι εξελίξεις για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021 έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021 - Ενημέρωση.

Σε ότι αφορά τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021, ο Άγγελος Συρίγος είπε «τα παιδιά ξέρουν μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο όσα αφορούν την ζωή τους και τις εξετάσεις και θα πρέπει να μην ανατρέψουν το πρόγραμμα τους και να κινδυνεύσει να νοσήσει κάποιο από κορωνοϊό. Εάν κάποιος νοσήσει, ξέρει ότι θα δώσει εξετάσεις τον Σεπτέμβριο, όπως συμβαίνει κάθε χρόνο».

«Θα δούμε τις επόμενες ημέρες πότε θα ξεκινήσει το επόμενο σχολικό έτος. Θα προσπαθήσουμε να δούμε αν μπορούμε να καλύψουμε λίγη από την χαμένη ύλη. Πάντως δεν θα είναι εντός του Αυγούστου η έναρξή του και για κλιματολογικούς λόγους», είπε ο κ. Συρίγος.




Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου