Τετάρτη 19 Μαΐου 2021

Self-test στα σχολεία: Τι αλλάζει στη διανομή τους - Από σήμερα (19/5) θα δίνονται δύο τεστ

Μαθητές και εκπαιδευτικοί θα παίρνουν από σήμερα (19/5) έως το Σάββατο 22 Μαΐου δύο τεστ, ένα για την ερχόμενη και ένα για τη μεθεπόμενη εβδομάδα

Από σήμερα 19/5 έως και το Σάββατο 22/5 (κατά τις εργάσιμες ώρες, πλην διακυντερεύσεων και διημερεύσεων) θα γίνεται η προμήθεια από τα φαρμακεία των self-tests για μαθητές, εκπαιδευτικούς και για διοικητικό και λοιπό προσωπικό.

Σε αυτή τη φάση μαθητές και εκπαιδευτικοί θα προμηθευτούν δύο self-tests από τα φαρμακεία. Τα δύο αυτά self-tests θα είναι για τις επόμενες δύο εβδομάδες, ένα δηλαδή για την ερχόμενη και ένα για τη μεθεπόμενη εβδομάδα.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με τη νέα οδηγία, από την περασμένη Δευτέρα απαιτείται η διενέργεια self-test μία φορά την εβδομάδα, για την προσέλευση μαθητών, εκπαιδευτικών, διοικητικού και λοιπού προσωπικού στις σχολικές μονάδες της χώρας.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


1 σχόλιο:

  1. Μια φορά την εβδομάδα η διενέργεια self-test στα σχολεία - Τουλάχιστον 10 μέρες μετά την έναρξη των συμπτωμάτων η επιστροφή στα σχολεία για τα επιβεβαιωμένα κρούσματα

    https://panelladikes24.blogspot.com/2021/05/self-test-10.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή