Πέμπτη 27 Μαΐου 2021

Πώς θα κάνετε την ηλεκτρονική αίτηση για τις Πυροσβεστικές Σχολές - Άρχισε η διαδικασία της υποβολής





























Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Από σήμερα Πέμπτη (27/5) όλοι οι υποψήφιοι για την εισαγωγή στις Σχολές της Πυροσβεστικής Ακαδημίας θα πρέπει να υποβάλλουν ηλεκτρονική αίτηση έως και την Τετάρτη 02-06-2021 (συμπεριλαμβανομένου του Σαββατοκύριακου) σύμφωνα με την Προκήρυξη για την εισαγωγή σπουδαστών στις Πυροσβεστικές Σχολές έτους 2021.

Όλες οι εξελίξεις για τις Πυροσβεστικές Σχολές έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Πυροσβεστικές Σχολές - Ενημέρωση.

Για να την υποβολή της σχετικής ηλεκτρονικής αίτησης πατήστε εδώ.

Μετά την ηλεκτρονική υποβολή της Αίτησης - Υπεύθυνης Δήλωσης οι υποψήφιοι μεταβαίνουν αυτοπροσώπως από την Παρασκευή 28-05-2021 έως και την Πέμπτη 03-06-2021 και από ώρα 08:00 έως 16:00 (συμπεριλαμβανομένου του Σαββατοκύριακου), στις έδρες των Διοικήσεων Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομών (ΔΙ.Π.Υ.Ν.) στην Επιτροπή Παραλαβής Δικαιολογητικών για τις λοιπές διαδικασίες που προβλέπονται στην προκήρυξη.

Δείτε επίσης:




Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Πυροσβεστικές Σχολές καθώς και στη σελίδα Πυροσβεστικές Σχολές - Ενημέρωση.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου