Πέμπτη 27 Μαΐου 2021

Ημερομηνίες διεξαγωγής Υγειονομικής Εξέτασης και Πρακτικής Δοκιμασίας των υποψηφίων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ για εισαγωγή στα ΤΕΦΑΑ έτους 2021























Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι με Υπουργική Απόφαση της Υπουργού, Νίκης Κεραμέως, καθορίστηκε η προθεσμία διεξαγωγής υγειονομικής εξέτασης και πρακτικής δοκιμασίας των υποψηφίων για εισαγωγή στα ΤΕΦΑΑ.

Είσαι υποψήφιος-α για τα ΤΕΦΑΑ; Τότε μπορείς να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις έγκαιρα και έγκυρα και στη σελίδα ΤΕΦΑΑ - Ενημέρωση υποψήφιων φοιτητών.

Πιο αναλυτικά, ως προθεσμία διεξαγωγής Υγειονομικής Εξέτασης και Πρακτικής Δοκιμασίας των υποψηφίων (ΓΕΛ και ΕΠΑΛ) για εισαγωγή στα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) ακαδ. έτους 2021-22 ορίζεται το διάστημα από την Πέμπτη 24-6-2021 μέχρι και την Τετάρτη 7-7-2021.

Το panelladikes24 παρακολουθεί το θέμα και θα ενημερώσει για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τις διαδικασίες εισαγωγής στα ΤΕΦΑΑ.

Δείτε επίσης:





Δείτε εδώ όλα τα νέα για την εισαγωγή φοιτητών στα ΤΕΦΑΑ καθώς και στη σελίδα ΤΕΦΑΑ - Ενημέρωση υποψήφιων φοιτητών.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


2 σχόλια:

  1. Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021 - Ενημέρωση για τους υποψήφιους των ΤΕΦΑΑ (δικαιούχοι συμμετοχής, δικαιολογητικά, έδρες επιτροπών, οδηγίες)

    https://panelladikes24.blogspot.com/2021/05/2021_88.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Που και πότε δηλώνει κάποιος σε ποιο μέρος θα εξεταστεί για τα αθλήματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή