Τετάρτη 22 Μαΐου 2024

Επίδειξη μόδας από την 2η Επαγγελματική Σχολή (ΕΠΑΣ) Μαθητείας Θεσσαλονίκης της ΔΥΠΑ

Η 2η Επαγγελματική Σχολή (ΕΠΑΣ) Μαθητείας Θεσσαλονίκης της ΔΥΠΑ διοργανώνει σήμερα, Τετάρτη 22 Μαΐου, την εκδήλωση επίδειξης μόδας «ΗΧΩ», στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, Αίθουσα «Αλέξανδρος», από τις 16:00 έως τις 20:00
.

Όλη η ενημέρωση για τις ΕΠΑΣ ΔΥΠΑ (πρώην ΟΑΕΔ) έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα ΕΠΑΣ ΔΥΠΑ - Ενημέρωση.

Την εκδήλωση θα ανοίξει η Διευθύντρια της 2ης ΕΠΑΣ Θεσσαλονίκης Αγγελική Φιλιππίδου και θα ακολουθήσουν ομιλίες του Υφυπουργού Εσωτερικών Στάθη Κωνσταντινίδη, του Δημάρχου Θεσσαλονίκης Στέλιου Αγγελούδη, του Διοικητή της ΔΥΠΑ Σπύρου Πρωτοψάλτη και της Υποδιοικήτριας Γιάννας Χορμόβα, καθώς και εκπροσώπων φορέων και επιχειρήσεων.

Η επίδειξη πραγματοποιείται στο πλαίσιο των δράσεων ενημέρωσης που διοργανώνει καθ’ όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους η 2η ΕΠΑΣ Θεσσαλονίκης και αποτελεί πρωτοβουλία των μαθητευόμενων και των εκπαιδευτικών του δεύτερου έτους της ειδικότητας «Ύφασμα - Ένδυση και Σχεδιασμός Ενδύματος», με τη συμμετοχή των ΕΠΑΣ Παλλήνης και Ωραιοκάστρου.

Οι σπουδαστές θα παρουσιάσουν μία ολοκληρωμένη συλλογή ρούχων υψηλής ραπτικής και prêt-à-portet, τα οποία είναι εμπνευσμένα από το ελληνικό παραδοσιακό ένδυμα.

Μετά το τέλος της επίδειξης θα ακολουθήσει συζήτηση με τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς των ΕΠΑΣ της ΔΥΠΑ.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας και Θράκης) και του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις ΕΠΑΣ ΔΥΠΑ (πρώην ΟΑΕΔ) καθώς και στη σελίδα ΕΠΑΣ ΔΥΠΑ - Ενημέρωση.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου