Παρασκευή 24 Μαΐου 2024

Στελέχωση ασθενοφόρων ΕΚΑΒ με σπουδαστές του ΙΕΚ ΕΚΑΒ σε περιόδους εκτάκτων αυξημένων υπηρεσιακών αναγκών - Τροπολογία στη Βουλή




























Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Κατατέθηκε τροπολογία στη Βουλή στο σχέδιο νόμου «Διατάξεις για την ενίσχυση της προστασίας του καταναλωτή, της ανάπτυξης και της εύρυθμης λειτουργίας της αγοράς, ρυθμίσεις για την ενίσχυση των επιχειρήσεων που πλήττονται από καταστροφές και άλλες διατάξεις» που ψηφίστηκε χθες (23/5) σχετικά με τη στελέχωση ασθενοφόρων ΕΚΑΒ με διάθεση σπουδαστών του ΙΕΚ ΕΚΑΒ.

Όλη η ενημέρωση για τις Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ) έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα ΣΑΕΚ - Ενημέρωση.

Με την προτεινόμενη ρύθμιση ενισχύεται στελέχωση των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ σε περιόδους εκτάκτων αυξημένων υπηρεσιακών αναγκών, κατά τις οποίες το διατιθέμενο προσωπικό του δεν επαρκεί, επιτρέποντας, κατ’ εξαίρεση, τη στελέχωση των μελών των πληρωμάτων τους με έναν σπουδαστή του ΙΕΚ ΕΚΑΒ, που πραγματοποιεί την Πρακτική άσκησή του, ανά πλήρωμα, υπό την προϋπόθεση ότι έχει ολοκληρώσει με επιτυχία το Θεωρητικό μέρος των σπουδών του. περίπτωση που δεν διαθέτει σπουδαστής την απαιτούμενη επαγγελματική άδεια οδήγησης Β’ κατηγορίας, καλύπτει υποχρεωτικά τη θέση του συνοδηγού ασθενοφόρου.

Πατήστε εδώ για να δείτε την τροπολογία.

Δείτε εδώ όλα τα νέα για την εισαγωγή σπουδαστών στις ΣΑΕΚ καθώς και στη σελίδα ΣΑΕΚ - Ενημέρωση.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου