Τετάρτη 22 Μαΐου 2024

Διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση με τίτλο «Πανελλαδικές Εξετάσεις 2024»

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας διοργανώνει διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση με τίτλο «Πανελλαδικές Εξετάσεις 2024», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Μαΐου και ώρα 17.30.

Όλες οι εξελίξεις για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2024 έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Πανελλαδικές Εξετάσεις 2024 - Ενημέρωση.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση των υποψηφίων και όλων των εμπλεκόμενων στις Πανελλαδικές Εξετάσεις για τη διαδικασία των εξετάσεων, την ψυχοσυναισθηματική υποστήριξη και τον τρόπο εξέτασης των υποψηφίων με αναπηρίες και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ή ειδικές μαθησιακές δυσκολίες.

Η ενημέρωση θα μεταδοθεί ζωντανά στους συνδέσμους www.webtv.kmaked.eu και Δράσεις ΠΔΕ Κεντρικής Μακεδονίας - YouTube όπου θα παραμείνει αναρτημένη στη διάθεση της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Στο τέλος της ενημέρωσης θα υπάρχει η δυνατότητα διατύπωσης ερωτημάτων προς τους/τις εισηγητές/τριες μέσω του καναλιού YouTube της Περιφερειακής Διεύθυνσης Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου