Δευτέρα 27 Μαΐου 2024

Ολοκληρώθηκαν οι απολυτήριες εξετάσεις για τους μαθητές και τις μαθήτριες Λυκείων - Ξεκινούν οι Πανελλαδικές Εξετάσεις 2024

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Ολοκληρώθηκαν οι απολυτήριες εξετάσεις για τους μαθητές και τις μαθήτριες των ΓΕΛ και των ΕΠΑΛ κατά το σχολικό έτος 2023-2024 και πλέον όλο το ενδιαφέρον στρέφεται στις Πανελλαδικές Εξετάσεις έτους 2024.

Όλες οι εξελίξεις για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2024 έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Πανελλαδικές Εξετάσεις 2024 - Ενημέρωση.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το πρόγραμμα των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2024, οι εξετάσεις ξεκινούν την Πέμπτη 30 Μαΐου με τους υποψήφιους ΕΠΑΛ να εξετάζονται στο μάθημα των Νέων Ελληνικών ενώ μία ημέρα αργότερα, την Παρασκευή 31 Μαΐου τη σκυτάλη παίρνουν οι υποψήφιοι ΓΕΛ που εξετάζονται στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας.

Πατήστε στο σύνδεσμο που ακολουθεί για να δείτε το αναλυτικόι πρόγραμμα των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2024.




Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου