Παρασκευή 10 Μαΐου 2024

Σχετικά με τις εγγραφές - ανανεώσεις εγγραφών - μετεγγραφές των μαθητών/τριών Λυκείων για το σχολικό έτος 2024-2025

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Από το panelladikes24 σας ενημερώνουμε ότι οι εγγραφές - ανανεώσεις εγγραφών - μετεγγραφές των μαθητών/τριών στα Δημόσια Λύκεια (ΓΕ.Λ./ΕΠΑ.Λ./Π.ΕΠΑ.Λ.) για το σχολικό έτος 2024-2025 θα πραγματοποιηθούν ηλεκτρονικά μέσω της εφαρμογής e-εγγραφές (https://e-eggrafes.minedu.gov.gr ).

Πιο συγκεκριμένα, αίτηση θα πρέπει να γίνει για:

- μαθητές/τριες Γ΄ Γυμνασίου που θα φοιτήσουν στην Α΄ Λυκείου (Δημόσιου ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ (ημερήσιου ή εσπερινού) ή ΠΕΠΑΛ).

- μαθητές/τριες Α΄ & Β΄ Λυκείου που θα ανανεώσουν την εγγραφή τους για τη Β΄ ή Γ΄ τάξη αντίστοιχα (Δημόσιου ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ (ημερήσιου ή εσπερινού) ή ΠΕΠΑΛ) ή θα μετεγγραφούν σε άλλου τύπου σχολείο.

Σημειώνεται ότι: 

- για την υποβολή της ηλεκτρονικής αίτησης απαιτούνται οι προσωπικοί κωδικοί πρόσβασης στο Taxisnet.

- η ηλεκτρονική εφαρμογή e-εγγραφές θα παραμείνει ανενεργή μέχρι την έναρξη της διαδικασίας υποβολής νέων αιτήσεων εγγραφής, ανανέωσης εγγραφής και μετεγγραφής σε ΓΕ.Λ., ΕΠΑ.Λ. και Π.ΕΠΑ.Λ. για το σχολικό έτος 2024-2025. 

- θα υπάρξει σχετική ενημέρωση εντός Μαΐου με όλες τις λεπτομέρειες.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου