Παρασκευή 17 Μαΐου 2024

Αρχίζουν από τη Δευτέρα 20/5 οι προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις για τους μαθητές και τις μαθήτριες Λυκείων - Καλή επιτυχία σε όλους




























Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Τέλος μαθημάτων και επίσημα από σήμερα, Παρασκευή 17/5, για τους μαθητές και τις μαθήτριες των Λυκείων καθώς από τη Δευτέρα 20/5 ξεκινούν οι προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις για το σχολικό έτος 2023-2024 σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει ορίσει κάθε σχολική μονάδα.

Μάλιστα, μέχρι σήμερα το μεσημέρι αναμένεται να έχουν παραδοθεί οι έλεγχοι προόδου του Β΄ τετραμήνου σε όλους τους κηδεμόνες των μαθητών/τριών.

Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν όπως και πέρσι με επιλογή θεμάτων και από την Τράπεζα Θεμάτων Διαβαθμισμένης Δυσκολίας (Τ.Θ.Δ.Δ.) είτε ως ενότητες θεμάτων είτε ως αυτοτελή θέματα.

Δείτε στους συνδέσμους που ακολουθούν σημαντικές πληροφορίες.









Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου