Τετάρτη 15 Μαΐου 2024

Έρχεται σημαντική άνοδος της θερμοκρασίας και αφρικανική σκόνη τις επόμενες μέρες - Μέχρι και διακοπή λειτουργίας των σχολείων προβλέπουν τα μέτρα προστασίας - Λεπτομέρειες




























Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Με αφορμή τις πρόσφατες μετεωρολογικές προγνώσεις αναφορικά με την εκδήλωση του φαινομένου μεταφοράς αφρικανικής σκόνης που θα πλήξει την επικράτεια τις επόμενες ημέρες, το Υπουργείο Υγείας, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του για την προστασία της υγείας του πληθυσμού εξέδωσε εγκύκλιο με την οποία υπενθυμίζει τα μέτρα προστασίας της Δημόσιας Υγείας από την αφρικανική σκόνη.

Σημειώνεται ότι μεταξύ των μέτρων προβλέπεται και η διακοπή λειτουργίας των δημόσιων ή ιδιωτικών βρεφικών, βρεφονηπιακών, παιδικών σταθμών, νηπιαγωγείων και σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.


Δείτε επίσης:





Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου