Τετάρτη 29 Μαΐου 2024

Διαδικτυακή Ημερίδα Ενημέρωσης (Virtual Open Day) για το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΑΠΚΥ)























Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΑΠΚΥ) διοργανώνει Διαδικτυακή Ημερίδα Ενημέρωσης (Virtual Open Day), την Πέμπτη 30 Μαΐου 2024, μεταξύ 18:30 και 20:00

Το Open Day θα μεταδοθεί διαδικτυακά μέσω ZOOM στον σύνδεσμο: https://tinyurl.com/5n8zhnmx

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, το ενδιαφερόμενο κοινό για σπουδές χωρίς περιορισμούς και χωρίς αποκλεισμούς θα ενημερωθεί για όλα όσα χρειάζεται για έναρξη της φοίτησής του στο ψηφιακό δημόσιο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Το ΑΠΚΥ, με περισσότερα από 20 χρόνια εξειδίκευσης στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση, αξιοποιεί τις σύγχρονες εκπαιδευτικές τεχνολογίες προς όφελος της εκπαίδευσης, παρέχοντας σε κάθε ενδιαφερόμενο την πολύτιμη δυνατότητα να σπουδάσει από τον προσωπικό του χώρο, στον δικό του ρυθμό μάθησης, στον χρόνο που μπορεί να διαθέσει λόγω των ποικίλων άλλων υποχρεώσεών του. Tο όραμα, την αποστολή, τους στρατηγικούς στόχους, καθώς και τις δράσεις διεθνοποίησης του Πανεπιστημίου θα παρουσιάσει στους συμμετέχοντες του Virtual Open Day ο Πρύτανης Καθηγητής Πέτρος Πασιαρδής.

Στη συνέχεια, ο Αντιπρύτανης Καθηγητής Βάϊος Λιαπής θα αναφερθεί στην εξ αποστάσεως εκπαιδευτική μεθοδολογία, τα εργαλεία τηλεκπαίδευσης, και την πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης του Πανεπιστημίου, το χαμηλό κόστος φοίτησης στο ΑΠΚΥ, καθώς και σε επιμέρους χρηστικά ζητήματα, όπως η αναγνωρισιμότητα των τίτλων σπουδών, οι δυνατότητες που παρέχονται στους φοιτητές για τοποθέτηση σε οργανισμούς/επιχειρήσεις για την απόκτηση επαγγελματικής εμπειρίας, κινητικότητας για σπουδές ή πρακτική άσκηση στο εξωτερικό, θέματα συμβουλευτικής και ψυχολογικής στήριξης κ.λπ.

Τέλος, η Κοσμητόρισσα και οι Κοσμήτορες των τριών Σχολών (Αναπλ. Καθηγήτρια Σταυρούλα Τσιπλάκου για τη Σχολή Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών, Καθηγητής Μιχαλίνος Ζεμπύλας για τη Σχολή Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης και Καθηγητής Γιάννης Μανωλόπουλοις για τη Σχολή Θετικών και Εφαρμοσμένων Επιστημών), θα δώσουν ευσύνοπτες πληροφορίες για τα Προπτυχιακά, Μεταπτυχιακά και Διδακτορικά Προγράμματα που προσφέρει η κάθε Σχολή για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025.

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με συζήτηση και ερωτήσεις από το κοινό.

Η περίοδος υποβολής αιτήσεων για τα Προπτυχιακά και τα Μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών ολοκληρώνεται στις 14 Ιουνίου 2024 αποκλειστικά μέσω του www.ouc.ac.cy. Οι αιτήσεις για τις διδακτορικές θέσεις ολοκληρώνονται στις 31/05/2024.


Πατήστε εδώ για να δείτε όλες τις διαδικασίες εισαγωγής φοιτητών στα Δημόσια Πανεπιστήμια της Κύπρου.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου