Τετάρτη 29 Μαΐου 2024

Τέλος μαθημάτων στα Γυμνάσια - Τι πρέπει να γνωρίζετε για βαθμολογίες Β΄ τετραμήνου, ημερομηνίες εξετάσεων και ανακοίνωσης αποτελεσμάτων - Ποια τα εξεταζόμενα μαθήματα




























Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Τέλος μαθημάτων και επίσημα από σήμερα, Τετάρτη 29/5, για τους μαθητές και τις μαθήτριες των Γυμνασίων καθώς από τη Δευτέρα 3/6 ξεκινούν οι εξετάσεις για το σχολικό έτος 2023-2024 σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει ορίσει κάθε σχολική μονάδα.

Οι προαγωγικές εξετάσεις και απολυτήριες εξετάσεις των μαθητών/τριών της Α΄, Β΄και Γ΄ τάξης των Γυμνασίων, πραγματοποιούνται στα μαθήματα της Ομάδας Α΄ και τα οποία είναι τα εξής: 1) Νεοελληνική Γλώσσα και Γραμματεία (Γλωσσική Διδασκαλία και Νεοελληνική Λογοτεχνία), 2) Αρχαία Ελληνική Γλώσσα και Γραμματεία (Αρχαία Ελληνική Γλώσσα, Αρχαία Ελληνικά Κείμενα από Μετάφραση), 3) Μαθηματικά, 4) Φυσική, 5) Ιστορία, 6) Αγγλικά και 7) Βιολογία.

Ήδη, έχουν παραδοθεί οι έλεγχοι προόδου του Β΄ τετραμήνου στους κηδεμόνες των μαθητών/τριών σε πολλά σχολεία ενώ μέχρι αύριο, Πέμπτη 30/5, θα έχει ολοκληρωθεί η σχετική διαδικασία.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων θα πρέπει να έχουν εκδοθεί το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024.

Πατήστε στο σύνδεσμο που ακολουθεί για όλες τις λεπτομέρειες.




Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου