Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Δείτε την απάντηση του υπουργείου Δημόσιας Τάξης σε ερώτηση βουλευτών για τις Αστυνομικές Σχολές

Δείτε εδώ την απάντηση του υπουργού Δημόσιας Τάξης κ. Δένδια στην ερώτηση που είχαν υποβάλλει βουλευτές της Ν.Δ. σχετικά με την εισαγωγή σπουδαστών στις Αστυνομικές Σχολές μέσω των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2014.



218 σχόλια:

  1. αυτο σημαινει οτι δε θα μας παρουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αφου η ημερομηνια λεει του δεκεμβριου και δε λεει και απαντηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ακυρο μάγκες.δυστυχώς!!!το 2016 όσοι μπορούν ας προσπαθήσουν..και μη ξεχάστετε το μαύρο στη κάλπη το Μαη!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τι να πω ρε φιλε..για να το γραφει το site ειναι εγκυρο κι ας ειναι απο τις 23 δεκεμβρη..
    τα μασαει οπως παντα ο πολιτικαντης λεγοντας εμμεσα οτι δεν θα γινει η τροπολογια που εγινε και περυσι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παιδιά μόλις μίλησα με το υπουργείο δημόσιας τάξεως και μου είπαν οτι δεν θα μπουν τελικα. Αλλα κόπια άλλος μου ειπε οτι το πρωι της Δευτέρας θα έχουν κάποια νεα . Με λίγα λογια περαστικά μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΣΧΟΛΗ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΩΝ ΗΤΑΝ Η ΠΙΟ ''ΛΑΙΚΗ'' ΣΧΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ''ΚΑΛΟΙ'' ΜΑΘΗΤΕΣ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΕΙΣΑΧΘΟΥΝ Σ΄ΑΥΤΗΝ.Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΔΙΚΙΑ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ.ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ 580 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΓΓΡΑΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ\ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΑΕΙ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΟΥΝ ΤΖΑΜΠΑ ΣΤΙΣ ΛΕΣΧΕΣ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ;ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕΙ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟ ΛΕΩ.
    ΡΕ ΣΑΜΑΡΑ ΑΠΑΤΕΩΝΑ,ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΣΟΥ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΣ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΘΑ ΔΙΟΡΘΩΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΔΙΚΙΕΣ.ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΔΕ ΘΑ ΤΗ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ευχαριστουμε πολυ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ το μελλον μας βρισκεται στα χερια σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δυστυχώς αυτα που γράφουμε εδω δεν τα βλέπουν και ούτε τους ενδιαφέρει στα αρχίδια τους μας έχουν γραμμένους . Αλλα στο τελος ξυρίζουν τον γαμπρό !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΠΡΟΠΟΤΖΗΣ ΔΕΝΔΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ,ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ,ΔΕ ΧΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΦΕΤΟΣ ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.
    ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΜΩΣ ΠΟΛΛΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ!
    ΑΡΑ, Ο ΔΕΝΔΙΑΣ Ή ΔΕ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ(ΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΘΕΙ) Ή ΛΕΕΙ ΨΕΜΜΑΤΑ-ΨΕΜΜΑΤΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ(ΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Pou eides esy re maga oti den tha parei tou xronou afou apo to 2015 tha boreis na dwseis eleos pia

      Διαγραφή
    2. μαγκα επειδη αποτι βλεπω δεν εισαι ενημερωμενος ,το μεσοπροθεσμο προγραμμα που υπογραφτηκε το 2013 απο τη κυβερνηση κατοπιν εντολης τροικας ειναι να μην γινουν προσληψεις τα ετη 2013 και 2014..τα δε ετη 2015 2016 θα προσληφθουν 580 ατομα οπως το 2012..γιαυτο και οι περσυνοι επιτυχοντες θα εγγραφουν το 2015..αν λοιπον δεν ειναι φετος οι σχολες στο μηχανογραφικο(αν ειναι θα ειναι 580 θεσεις που θα προσληφθουν το 2016) δεν θα ειναι ουτε το 2015..επομενως 2016 θα ξαναειναι οι σχολες στο μηχανογραφικο ,εκτος αν οπως εγραψα συμβει το θαυμα..

      Διαγραφή
    3. arxika sorry gia to maga fanhke epithetiko alla den htan kai paly suggnwmh.. opws kai na exei einai duskolo gia 2 sunexwmenes xronies na leipoun oi astunomikes sxoles apo tis panellinies einai pligma gia mia xwra kai mia kubernhsh pou leei kathe mera erxete anaptuksh... ektos an theloun na afairesoun tis atynomikes sxoles apo tis panelinies pragma pou eprepe na eixe ginei xronia twra kata thn gnwmh dioti ta kritiria twn panelliniwn den sumbadizoun me ton rolo ths astunomias...

      Διαγραφή
  10. Ειναι για γέλια οι άνθρωποι απλά!!
    Μας βγαίνει η πρωθυπουργαρα και μας λεει για πλεόνασμα και οτι το 2014 βγαίνουμε απ την κρίση..
    Μας τα χαν κανει πλανήτες οι δημοτικοί αστυνομικοι που ο καθε αγράμματος εμπενε με μια αίτηση ουτε καν απολυτήριο λυκείου....και αντί ΝΑ πανε σπίτι τους τους απορροφά η αστυνομία...
    Τουλάχιστον ρρ κακομοίρηδες αφήστε την στο μηχανογραφικό βάλτε τις σχολές ψηλα στις βάσεις και δε με ενδιαφερει ας μπω οποτε να ναι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ρε παιδες να πως γινεται αυτο εδω το site να ειναι το μονο που αναφερει απαντηση του Δενδια; Το εψαξα και δε βρηκα τιποτα πουθενα αλλου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΨΑΞΕΣ ΚΑΛΑ. Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΥ ΔΕΝΔΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΝΔ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΥΡΙΑΖΙΔΗ:kyriazidis.com.
      Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΗ! ΤΕΛΕΙΩΣΕ!

      Διαγραφή
  12. http://rodosreport.gr/troika-kleinei-astinomikes-sxoles/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αυτό που λέει για τις στρατιωτικές δεν ισχύει ! κανονικά θα εισαχθούν τον σεπτεμβριο του 2014

      Διαγραφή
  13. edw ksekathara stis duo prwtes sires mas lene oti to 2013 kai 2014 tha dodouthoun oi eksetaseis kanonika... kai twra mas lene ta dika tous mas koroideuoune kanonikotata...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. γι' αυτο σας λεω παιδια. Εγω οπως βλεπω και στην ημερομηνια δεν υπαρχει ανακοινωση τετοια. Λογικα απο βδομαδα θα απαντηθουν τα ερωτηματα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΑΠΑΝΤΗΘΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ! ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ!

      Διαγραφή
  15. Παιδιά τι λέει? πως τα βλέπετε τα πράγματα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Περιμένετε αυριο το πρωι που είπαν σε εμενα να παρω τηλ για σίγουρα και βλέπουμε. Και αν μου πουν οχι τελικα τ να σας πω παιδιά. Αν θέλετε εσείς απο αθηνα να διαμαρτυρηθητε πηγαίνοντας σε κάποιο υπουργείο κάντε το .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αδερφέ από π σ είπαν να παρεις τηλ ..αμα είναι να πάρουμε και εμείς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. φιλε ειχα παρει τηλεφωνα εκεινη την ωρα και τα ειχα μπερδεψει λιγο αλλα αν δεν κανω λαθος ηταν απο το υπουργειο Δ.Τ. και το τηλ ειναι αυτο 2106988225

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. παιδια,δεν λεει στην ουσια τιποτα αυτο..απλα ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΕΡΣΙ,οτι αρμοδιο ειναι το υπουργειο παιδειας..αρα ολοι στο υπουργειο παιδειας και στον υπουργο κυριο ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟ.αν γκουγκλαρετε τα βρισκετε ανετα τα μειλ και τηλεφωνα..αμεσα ομως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. είναι λίγο ύποπτη η απάντηση ρε μάγκες ! σίγουρα είναι έγκυρη ?\
    εγώ στο bloko.gr που κοίταξα δεν έχουν αναρτήσει κάτι σχετικό !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΗ! ΔΕΣ ΣΤΟ kyriazidis.com

      Διαγραφή
  21. Απαντήσεις
    1. ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΛΕΞΗ ''εδω'' ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΘΑ ΤΗΝ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

      Διαγραφή
  22. ΑΔΕΡΦΕ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΠΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΣΜΡ...ΕΜΑΘΕΣ ΤΠΤ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ρε παιδια τιποτα καινουριο που λεγατε για σημερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ναι παιδιά έμαθα το έγραψα στην αλλα σελίδα .. Ειναι σίγουρο λέει δεν θα μπουν . Και τα 2 Υπουργεία αυτο μου είπαν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ase ti lene autoi!! perimenoume tin episimi apadisi avrio methavrio! mn akoute kanenan!! mono episimes apadiseis !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Μακάρι να μην τα ξέρουν καλα και να ειναι ψεματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΠΑΝΤΩΣ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΕΝΔΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΠΙΣΗΜΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.ΙΣΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΟΘΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΓΝΩΣΤΗ.
    ΕΓΩ ΑΠΟΡΩ ΜΕ ΤΟΥΣ 15 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ,ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΔΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ;ΤΙ ΡΟΛΟ ΒΑΡΑΝ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Δηλαδή πότε θα ξέρουμε σίγουρα; Εννοώ επίσημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΠΙΣΗΜΟ.ΜΟΝΟ ΣΕ ΘΑΥΜΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ,ΑΛΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΘΑΥΜΑΤΑ;
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΝΘΑΡΡΥΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΠΕΡΥΣΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΤΩΝ 45 ΤΟΤΕ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ, Η ΑΡΧΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΗΤΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΗΡΘΕ Η ΓΝΩΣΤΗ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ..
    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ..ΠΑΝΤΩΣ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΑΔΕΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΤΟΥΣ.ΑΛΛΙΩΣ ΑΣ ΤΟ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ναι ρε φιλε οι πολιτικοι αυτο εκφραζουν κατεξοχην!!!τη βουληση των ψηφοφορων τους..γιαυτο ειμαστε στο 3ο μνημονιο με χιλιαδες αυτοκτονιες, εκατομμυρια ανεργους και πληστειριασμους.
    λες και ζεις σε αλλη χωρα..οπως και να χει μεσα στη βδομαδα ο ΑΛΒΑΝΙΤΟπουλος θα βγαλει καποια ανακοινωση..μεχρι τοτε ας ελπισουμε στο θαυμα που ειπες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΡΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΕ ΕΓΩ ΕΙΠΑ ''ΠΑΝΤΩΣ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΑΔΕΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΤΟΥΣ.ΑΛΛΙΩΣ ΑΣ ΤΟ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ'', ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ.
      Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΡΕ ΚΑΘΙΚΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΥΨΟΣ ΜΕ ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΑΙ;
      ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΡΕ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ Ο ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ;

      Διαγραφή
    2. kala ta les aderfe o allos sto 11:06 einai terma vlakas

      Διαγραφή
    3. το ποιος ειναι καθυστερημενος φαινεται απο το πως γραφει βριζοντας καποιον πισω απο το πληκτρολογιο εκ του ασφαλους..εγω δε σε προσβαλα απλως εγραψα οτι η φραση σου ειναι ακυρη με βαση το ισχυον πολιτικο σκηνικο που εχει καταπνιξει τη χωρα μας.οσο για την ειρωνια που λες οτι εχει η φραση σου ,πουθενα δε φαινεται αυτο,εκτος φυσικα αν δε ξερεις αναγνωση και γραφη.λυπαμαι πραγματικα για σενα κλεινοντας..δε θα απαντησω κατι στην επερχομενη απαντηση σου εισαι απλα αφελης.ας απαντησει ο απο κατω σου που ειναι της ιδιας συνομοταξιας.

      Διαγραφή
  31. ρε παιδια πως μπορουμενα στειλουμε μια απιστολη στο BLOKO.gr Αν γνωριζει καποιοσ ας το πει συντομα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Παιδιά μολις πηρα στο υπουργειο δημοσιας ταξεως και ρωτησα αν υπαρχει καμια εξελιξη και μου ειπαν τιποτα.τι ιδιο και στο υπουργειο παιδειας. πρεπει να στειλουμε μια επιστολη στα 2 αυτα υπουργεια ειναι η γνωμη μου. και να πανε και εκει οσοι ειναι απο αθηνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. 2103443514 γραμματέα αρβανιτοπουλου μόλις τους τα έχωσα και τους ειπα οτι θελω να μιλήσω με τον ίδιο και μου είπαν οτι θα του τα μεταφέρει όπως της τα ειπα. Ειπα οπως έχουν τα πράγματα. Πάρτε τωρα... 2106988152 γραμματέα Δενδια. Πάρτε τωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Αν το θεμα δεν βγει στις ειδησεις δεν προκειται να αλλαξει τπτ οσα τηλεφωνα και να παρουμε γραμμενους μας εχουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Φίλε εχω τόσο καιρό που το λεω αλλα μονο εγω που πηρα δεν φτάνει. Θελει όλοι μαζι σε ενα κανάλι την μια ημέρα σε αλλο την άλλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Paidia kapoioi lene tha parei alloi lene den tha parei den antexw allo zesth kai kryo an einai dunaton as bgei mia apanthsh oristikh eite einai thetikh eite oxi.... alla as mathoume pia apo shmera se aurio kai apo aurio se methaurio kai se 4 mhnes einai oi panelladikes skeftikes kai tous apofoitous pou dinoun mono gia astunomia autoi einai akoma poio asxhma..
    Twra opoios to exei oneiro mporei na dwsei kai tou xronou isws kai me 10/100 an ginete

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σταματηστε ρε προβατα να γραφετε κουλα σχολια!Ποιοι λενε οτι θα παρει ρε ασχετε;
      Η απαντηση του Δενδια ειναι οριστικη και επισημη! Τελειωσε! Εσυ δηλαδη τι θεωρεις ''επισημο'';
      Τα σχολια σ'αυτο το blog ειναι εντελως για τον πουτσο ρε πουστη μου! Τι διαολο γινεται;

      Διαγραφή
    2. Egw apanthsa poios mou to eipe katalabainw ta neura sou giati eimai sthn idia fash alla an den me pisteueis pare sto likio.gr kai rwta ton pou to kserei

      Διαγραφή
    3. Ρε φιλε βλεπεις την απαντηση του Δενδια παραπανω και ακομη περιμενεις κατι ''επισημο'';Ο ιδιος ο Υπουργος απαντησε τι πιο ''επισημο'' περιμενεις;
      Εξω απο αυτο το blog δε βλεπω σχολια για το θεμα των αστυνομικων σχολων;Μονο εδω μεσα σε πιανει η καουρα να γραφεις;Τι διαολο γινεται;
      Και δεν ειμαστε στην ιδια φαση,απλως δεν αντεχω να τα ανοητα σχολια.

      Διαγραφή
  37. akouses apo kanena epishmo proswpo oti 8a parei?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. o monos pou mou to eipe einai to likio.gr den kserw ti kserei kai pws to kserei oi alloi mou lene pare aurio kai den kseroume akoma kai pare aurio kai mporei na bgei apofash opws perusi e an einai dunaton as bgei kapoios na pei tha paroume den tha paroume na kseroume ti tha kanoume emeis oi apofoitoi oloi eleos me auth th xwra mono edw sumbainoun auta!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η απαντηση του Δενδια ειναι επισημη ρε ''αποφοιτε''.Δε θα παρουν τελειωσε!
      Μη παραπληροφορεις τον κοσμο!Αν γραψεις στο Google ''αστυνομικες σχολες 2014'' θα δεις οτι ολα τα site λενε οτι δε θα ειναι στο μηχανογραφικο,ηδη απο τις 20 Νοεμβριου.

      Διαγραφή
    2. πρώτον χαλάρωσε δεν είμαι απόφοιτος λέω εμείς... οι απόφοιτοι... ολοι!!! όπως και να χει πείρα το λικιο.gr το σήκωσε ένας κύριος τον ρώτησα και μου είπε θα πάρουν! δεν παραπληροφορησα κανένα μπορεί να φαίνεται οτι δεν θα πάρουν αλλά και πέρυσι τα ιδια έλεγαν συνεχως και ξαφνικά αλλαξε μην ξεχνας ειμαστε στη χωρα της πατέντας και ολα αλλάζουν και ολα γινονται αρκει να εξυπηρετηθουν συμφεροντα!

      Διαγραφή
  39. Ανθρωπος του blog εισαι ρε;
    Ενα ατομο εισαι και εχεις γραψει 250 σχολια.Τη μια γραφεις greeklish,την αλλη ελληνικα μικρα,την αλλη ελληνικα κεφαλαια, απαντας στον εαυτο σου και ετσι συντηρεις συζητηση μονος σου!
    Καποια παιδια μπαινουν εδω μεσα να πληροφορηθουν,μη τα παραπληροφορεις!
    Τουλαχιστον παιρνεις κανα χαρτζιλικι γι'αυτο που κανεις ή σε εκμεταλλευονται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. tsakotheite metaxi sas malakes anti na vrisete autous pou prepei !! sas kanan san ta moutra tous !! kala na pathoume oloi ! perastika mas MALAKES !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. καλά άμα είναι άτομα σαν εσένα να μπούνε στην αστυνομία καλύτερα να κλείσουν οι σχολές για πάντα .. άλλαξα τα greeklish μπας και καταλάβεις αλλά δεν... ΕΔΩΣΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΤΙ... τι δεν καταλαβαινεις αν δεν ισχύει είναι θέμα του site εγώ πειρα τηλέφωνο έμαθα κάτι το έγραψα και είπα και από που όποιος γουστάρει παίρνει και ρωτάει δεν τα παιρνω απο κανένα site ούτε παραπληροφορω τώρα κόψε τη μαγκιά του πληκτρολογιου και τις @@@κιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Εχουμε καταλαβει τι γινεται εδω μεσα.
    SOS Προς ολους τους πραγματικους μαθητες να μη παιρνουν στα σοβαρα τα κουλα σχολια-φαινεται ποια ειναι κουλα,μπαμ κανει.Διαβαζετε μονο τις αναρτησεις του blog SOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. νομιζω πως η καλυτερη δουλεια ειναι να σταματησουν οι τσακωμοι και να βρουμε κατι δυνατο για να δικαιωθουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΛΟΙΠΟΝ, ΕΠΕΙΔΗ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΕΝΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΗΤΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ,ΟΠΟΙΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ Ή ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΑΕΙ/ΤΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΕΞΗΣ:ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΝΔ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΥΡΙΑΖΙΔΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ.Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ kyriazidis.com-ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΡΑΣΗ ''ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΙΔΙΩΤΩΝ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟ ΕΤΟΣ 2014-2015''.ΕΥΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ.ΕΙΝΑΙ Ο ΑΜΕΣΟΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΕΞΟΧΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΑΣ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ facebook ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ''ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ'' ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗ ΝΔ,ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ.ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ.
    ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΑΦΗΣΤΕ ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΟ kyriazidis.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. paidia to likio.gr exei anarthsh prin apo ligo oti 8a parei kanonika fetos kai 8a eisax8oun to 2015-2016 . alla otan anoigw to ar8ro leei gia perusi.den 3erw ti isxuei.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Οποία αμφιβάλει για τα ατομα που γράφουν εδω μεσα και προσπαθούν συγχρωνος μπορεί να μην μπαίνει καν. Όσο για εμας εδω μεσα στείλετε σε αυτούς τους 2 που λέτε ποιο πανω και τηλέφωνα ξανα στο μαλακα τον αρβανιτοπουλου ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. πηρα και τηλ τςωρα στο site likio.gr και μου ειπαν πως θα παρει κανονικα αλλα θα εισαχθουν το 2016-2017. και ειναι και εγκυρο αυτο μου ειπαν.μακαρι να ισχυει παιδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και το σηκωσαν τετοια ωρα;Υπερωριες βαρανε;

      Διαγραφή
  49. παιδια ειναι εγκυρο το site λυκειο.gr ή χαιρομαστε αδικα ειναι δυνατον να το ξερει μονο αυτο το site?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. to shkwse nai enas kurios kai mou eipe auta pou sas lew.mpeite kai diavaste sto likio.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ο αχόρταγος.γρ το ίδιο λέει οτι θα μας πάρουν το 2016-17 μακάρι να ειναι αλήθεια . Πριν 40 λεπτα δημοσιεύτηκε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Και κατά τη φετινή σχολική χρονιά οι εξετάσεις εισαγωγής ιδιωτών στη Σχολή αστυφυλάκων και στη Σχολή αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας θα πραγματοποιηθούν κανονικά και οι επιτυχόντες ς θα εγγραφούν στις οικείες σχολές κατά το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017.Ο αριθμός εισακτέων θα καθοριστεί με Κοινή Υπουργική Απόφαση των υπουργών Δημόσιας Τάξης και Παιδείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΑΔΕΙΔΟΥΝ O ahortagos.gr ΚΑΙ ΤΟ esos.gr ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ site ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ likio.gr.
    ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ likio.gr ΟΜΩΣ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΠΕΡΥΣΙ(2012-2013).ΕΠΙΣΗΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΜΠΟΥΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ,ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΤΣΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΛΕΕΙ ΕΝΑ site.
    ΔΕ ΞΕΡΩ,ΓΙΑ ΜΟΥΦΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΔΙΑΨΕΥΣΘΕΙ Η ΕΙΔΗΣΗ ΑΥΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας δεν απαντά στη Βουλή σε ερώτηση Βουλευτών της ΝΔ, ευθέως εάν φέτος θα διεξαχθούν θα προβλεφθούν Πανελλαδικές εξετάσεις για τους μαθητές που ενδιαφέρονται να εισαχθούν στις Αστυνομικές Σχολές.
    Αρμόδιο να σας απαντήσει είναι το υπουργείο Παιδείας , απαντά ο υπουργός Δημόσιας Τάξης προς τους βουλευτές και περιορίζεται να υπενθυμίσει ότι πέρσι προκειμένου να μην αιφνιδιαστούν οι μαθητές που είχαν ήδη αρχίσει την προετοιμασία τους διασφαλίστηκε η διεξαγωγή των εξετάσεων εισαγωγής στις εν λόγω Σχολές κατά το ακαδημαϊκό έτος 2012-13, με την προϋπόθεση ότι οι εγγραφές των επιτυχόντων θα πραγματοποιηθούν κατά το ακαδημαϊκό έτος 2015-16.
    Πάντως πηγή του υπουργείου Παιδείας αναφέρει ότι και κατά τη φετινή σχολική χρονιά οι εξετάσεις εισαγωγής ιδιωτών στη Σχολή αστυφυλάκων και στη Σχολή αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας θα πραγματοποιηθούν κανονικά και οι επιτυχόντες θα εγγραφούν στις οικείες σχολές κατά το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017.
    Αυτό που πρέπει να γίνει το υπουργείο παιδείας να ξεκαθαρίσει επισήμως εάν τελικά στο Μηχανογραφικό θα συμπεριληφθούν οι Αστυνομικές Σχολές ή όχι, προκειμένου οι μαθητές να ενημερωθούν έγκαιρα. apo to likio.gr einai auto to ar8ro.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. oloi oloi OLOI....OSOI DN PAROUN APLA DN KANOUN GIA THN ASTYNOMIA...THARROS PUGMI....DIKAIOSYNH

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Παιδιά εγω μόλις πηρα και μαντέψετε τι μου είπαν;;;; Ελα λιγο αγωνία!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Ψοφατε ε;; Λοιπον πηρα στο υπουργείο παιδείας και ρώτησα τι θα γινει τελικα. Περίμενα 5 λεπτα και μετα μου είπε αυτη οτι με αυτα που με ενημέρωσαν οτι θα μπουν στο μηχανογραφικό και θα γινει εισαγωγή μας το 2016-2017 . Αλλα υπάρχει λέει και μια μικρή πιθανότητα να μην ισχύσει αυτο. Αλλα μαλλον θα μπουν απο οτι καταλαβα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τωρα πείρα και μου λενε δεν ξέρουν τίποτα πως γίνεται αυτό μπορείς να μ δώσεις το τηλέφωνο που πείρες σε παρακαλω

      Διαγραφή
  58. 2103443514 αυτο ειναι. Εξαρτάται και το θα την ρωτήσεις. Εγω ειπα: υπάρχει κατι σίγουρο κια τις αστυνομικες σχολές; Επίσης μπορεί να μιλήσεις με διαφορετικές γραμματείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Αδερφέ κάλεσα στο τηλεφωνο που γράφεις..βγηκε άντρας γραμματεας και μου είπε ακομα δεν ξέρουμε τπτ από βδομάδα λέει θα μάθουμε..και πως πέρυσι τέτοια εποχή είχε βγει πάλι η προκήρυξη...λετε να μου είπε έμμεσα πως θα γινει κάτι και για μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΩΣΑΜΕ ΑΓΩΝΑ.ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ kyriazidis.com ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΦΗΣΑΤΕ ΣΧΟΛΙΑ.ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ...
    ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΔΕ ΔΩ ΘΕΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΤΟ blog ΔΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΙΠΟΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Δεν ξερω φίλε πάντως εμενα αυτο μου ειπανε. Λες να σας κοροϊδεύω; Αλίμονο εμενα η δική μου η αγωνία ειναι ποιο μεγάλη που δίνω δεύτερη φορα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Οχι ακομα. Περιμένουμε απο μερα σε μερα για το σίγουρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. pote 8a exoume epishmh dhlwsh tou upourgou?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Λες να ξέραμε και να μην γράφαμε. Το πολυ μέχρι την άλλη εβδομάδα λογικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Αν συνεχιστουν οι πιεσεις και λογω των εκλογων ισως να υπαρξει τελικα μια θετικη εξελιξη εμεις πρεπει να συνεχιζουμε να πιεζουμε οσο μπορουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. ΠΑΙΔΙΑ ΟΤΑΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΤΕΛΝΕΤΕ e-mail ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΤΟ 2015-2016 ΓΙΑΤΙ ΤΟ 2016-2017 ΠΑΕΙ ΜΑΚΡΙΑ Η ΒΑΛΙΤΣΑ.
    ΙΣΩΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΒΓΗΚΕ Η ''ΒΡΩΜΑ'' ΟΤΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΤΟ 2016,ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΦΟΡΕΙΣ.
    ΓΙ'ΑΥΤΟ ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΤΟ 2015-2016!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Λιγο δύσκολο γιατι θα πρεπει να μπουν αυτοί του 2013 εμείς και αυτοί του 2015. Χλωμό το κόβω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Έχει απόλυτο δίκιο ο προ-προηγούμενος φίλος.Κι εγώ τους επισήμανα πως 2 χρόνια αναμονής είναι βάναυσο.Και η ΠΟΑΣΥ ζήτηση να μπουμε εμείς με αυτούς του 2013 το 2015..Οσο για αυτούς που θα δώσουν πανελλήνιες το 2015,το ξέρω ότι κ γι αυτούς είναι άδικο αλλά εδώ που φτάσαμε ας μουνε το 2016-2017 μαζι μ αυτους που θα δωσουν το 2016.Μονο έτσι θα λήξει αυτή η παράνοια με την αναμονή της εισαγωγής των επιτυχόντων..Απο το 2017 όσοι επιτυγχάνουν θα μπαίνουν απευθείας.Αυτή είναι η δική μου προσωπική άποψη.Αν και παιδια πόσο εφικτό και λογικό το βρίσκετε να μένει μια πατρίδα και μαλιστα μ αυτην την εγκληματικότητα,χωρίς ανανέωση αστυνομικού προσωπικού για 2 χρόνια??? Είναι δυνατόν? Δεν σταμάτησαν τους ιχθυοκαλλιεργητές αλλά τους αστυνομικούς,ένα προπύργιο για μια χώρα!!! Εγώ πιστεύω θα μας καλέσουν όσους πετύχουμε πιο σύντομα.Δεν αντέχει η ως έχουσα αστυνομία χωρίς νέο προσωπικό.Ήδη έχει ελλείψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Μακάρι φίλε μου. Κατσετε να μπορέσουμε να τις δηλώσουμε και για τα αλλα εχει ο θεός!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Καλησπέρα παιδιά, έχουμε κανένα νέο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Ακόμα τίποτα επίσημο. Από εβδομάδα λένε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. ΓΑΜΩ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΜΟΥ...ΟΛΟ ΑΠΟ ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΒΔΟΜΑΔΑ...ΠΕΡΥΣΙ ΠΟΤΕ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΠΟΥ ΣΤΙΣ 10-15 ΓΕΝΑΡΗ.ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ. ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ.ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. ΑΔΕΡΦΙΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΟΤΙ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΠΕΡΣΥΝΟ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΜΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Ρε παιδιά εμενα στο υπουργείο παιδείας μου είχαν πει οτι 90% θα παρουν. Οπότε περιμένουνε να βγει η απόφαση που λογικά θα ειναι αυτη την εβδομάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Παιδιά τίποτα καινούριο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Λογικά από αύριο θα έχουμε νέο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. ante na doume ti nea tha exoume aurio synadelfoi...an theloume pragmatika na ginoume synadelfoi...tha prepei oloi aurio na exoume nea...o kathenas apo monos tou...na parei tilefwno kai na enimerwthei...min rwtate sto forum...na pairnete til sat upourgeia...EKEI THA EXOUME APOTELESMATA ..OXI EDW....alliws tha eimaste ypeuthinoi gia tin tyxi mas...KSUPNATE....oxi alla post...mono tilefwna...kinitopoihtheite....eimaste tosa atoma pou theloume na mpoume kai exw tin entypwsi oti 5-6 stin ousia endiaferontai kai rwtane kai tilefwnoun....dn ginetai etsi douleia....pou einai oi sullogoi kathigitwn sas???pou einai oi goneis oi suggeneis sas???pou einai o agwnas sas??KSIPNATE SIMERA...AURIO EINAI ARGA...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. anoikste tn astinomiaaaaaaa reeeeeeeeeee mas exete kapsi t oneiraaaaaa an einai dunaton afth h xwraaaaa!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. παιδια εγω πηρα τηλεφωνο και μου ειπε δεν εχουν κατι νεοτερο προς το παρον. Παρτε ολοι και απαιτηστε το να εισαχθουμε το 2016-2017
    για 2015-2016 δεν παιζει αφου ο δενδιας το απερριψε για τους επιτυχοντες του 13 να εισαχθουν το 2014-2015 αρα να εισαχθουμε 2 χρονια μετα. Οποιος δε θελει με γεια του με χαρα του. Εγω προσωπικα θα περιμενα ακομη και 3 χρονια ενω για 4 θα το σκεφτομουν σοβαρα. Το επαγγελμα αυτο αποτελει ονειρο πολλων ατομων και οποιος το αγαπα πραγματικα θα περιμενει 2 χρονια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. πηρα και στο αρχηγειο και μου λενε οτι δεν εχουν πει ακομα τιποτα επισημο ουτε ανεπισημο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΕΩΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΤΙ ΝΕΟΤΕΡΟ.ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Οσοι ειστε Αθηνα προσπαθηστε να βρειτε απο κοντα τους υπουργους και να απαιτησετε την επαναφορα στο μηχανογραφικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. pedia egw pira smr k st 2 upourgia k dn m eipan kt neo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Προς την Παρασκευή λενε οτι μπορεί να έχουμε κάποιο νέο. Απάντηση απο το υπουργείο παιδείας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Παιδια δε θα παρουν.Ετοιμαστειτε για στρατο(9 μηνες).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τι εννοεις ρε αγορινα αν ξερεις κατι πες το και σε μας

      Διαγραφή
    2. δε νομιζω να ξερει κατι παραπανω απο μας ο συγκεκριμενος..απλα ετσι γραμματα αερα..

      Διαγραφή
    3. ξερεις κατι που δεν το ξερουμε?

      Διαγραφή
  87. μπορείς να μας το κάνεις λιανά αυτό με το 9μηνο του στρατού..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. τι θα γινει θα μαθουμε ποτέ αν ανοιξει φετος ....ποσο να περιμενοθμε πια,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Ο ΑΝΟΗΤΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ 9ΜΗΝΟ ΜΑΛΛΟΝ ΕΝΝΟΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕ ΜΠΟΥΜΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΗΤΕΙΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ,ΠΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙ 9 ΜΗΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. ΜΠΑ.ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΛΑ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ.ΟΛΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΣΤΕΝΕΥΕΙ ΛΕΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φιλε επειδη ειμαι και εγω ενας απο εσας, δηλαδη εχω και εγω το ονειρο να μπω σε αυτην την σχολη ειναι εγκυρα αυτα που λες.?

      Διαγραφή
    2. δλδ φιλε υπαρχει ακομα πιθανοτητα να παρουν φετος απο οτι διαβαζεις..?

      Διαγραφή
    3. ε αμα διαβασεις τι γραφει το παλικαρι απο επανω μπορει και να υπαρχει

      Διαγραφή
    4. ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ.ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ? ΠΑΡΤΕ ΤΗΛ ΣΤΟΝ Κ.ΚΥΡΙΑΖΙΔΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ Κ.ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΣΤΟ 2103442072(ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ) ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΜΕ.

      Διαγραφή
    5. το μονο που μπορει να αλλαξει τ πραγματα ειναι να αλλαξει αποφαση ο δενδιας!

      Διαγραφή
  91. ναι αλλα πρεπει να αποφασισουν συντομα να ξερουμε κ μεις αν παρουμε οικονομια η οχι,,ελεος δλδ,,,ελπιζω να γινει κανενα θαυμα να παρουν !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ..ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΑΝΑΠΑΥΘΕΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΛΟΙ ΜΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. τι το λεμε μονο δε βγαζει κατι..τηλεφωνα ξανα αυριο και mails..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Παιδες καθε φορα που θα παιρνετε τηλ να ζητατε να μιλησετε με τον υπουργο. Οταν θα παιρνετε τηλ δε θα λετε με τη μια οτι παιρνετε για τις αστυνομικες γιατι δινουν αλλο τηλεφωνο και απο κει δε μπορειτε να μιλησετε με τον υπουργο. Θα απαιτειτε να μιλησετε με το που το σηκωνουν και οταν σας ρωταν το λογο θα λετε διαμαρτυρια για τις σχολες. Ας παρουμε ολοι στο παιδειας κ δημοσιας ταξης αυριο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Μεχρι αυριπ φλομοστε τους στα εμαιλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. poio einai to email? kai ta diavvazi kanis leme tora poli pu xesthkan

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. αλανια πειτε λιγο το τηλεφωνο απο το υπουργειο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. prepei na paroume kai ton k.kuriazidh gia na zhthsei apo ton upourgo epishmh dhlwsh tou sxetika me to 8ema/kai opoion allon vouleuth kate8ese erwthsh

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. re paidia apo edw den mporoume na sunnenoh8oume?exete fb?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. 2103443514 εγω για το υπουργείο παιδείας αυτο περνω και μιλάω συνέχεια με μια συγκεκριμένη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ - Γραφείο Πρωθυπουργού
    Μέγαρο Μαξίμου, Ηρώδου Αττικού 19, 10674 Αθήνα
    Τηλ.: 2103385231, 2103385491
    Ιστοσελίδα: http://www.primeminister.gr ..............μην καθεστε..απο εκει γινονται ολα.μια απλη αποφαση ειναι για τον πρωθυπουργο.η ενημερωση θα γινεται αμεσα απο τις ιδιαιτερες γραμματεις του.ξεκινηστεεεεε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. κανενα νεο?? αντε φεβρουαρης μπαινει κ ακομα δν αποφασισαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Με 4 εκατ. ευρώ επικηρύσσουν Ξηρό, Μαζιώτη και δεν έχουν λεφτά για να συντηρούν τους μαθητευόμενους της ακαδημίας ο_Ο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. ΠΕΣ ΤΑ.ΠΑΙΔΙΑ ΟΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΤΟΥ 2012 ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΙΣΧΥΣΕΙ ΤΟ 10% ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ.ΜΗΠΩς ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΤΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. ksilo thelune aftoi prama allo................ithela na ksera pos to xun dei dld eki mesa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. magkes as kinithoume pio pl ....as afisoume t tilefwna..afou vlepoume dn gnt kt m t tilefwna...prepei n kanoume kt pio drastiko

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. emena o nonos m dulevi sto ipourgeio dimosias taksis milise me tn diefthidi ts astinomias k tu pe oti prostoparwn den kseri kati oti tha parun ..pedia mallon pws denn,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. αλανια εχει δικιο το παλικαρι απο πανω...πρεπει να συνταξουμε και εμεις μια επιστολη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. σβελτα παιδες τελειωνει ο καιρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. σημερινα αυτα,,,,καλη κινηση http://poasy.gr/web/index.php?option=com_content&view=article&id=1640:proslipseis-stin-elliniki-astynomia&catid=109:news-poasy-2014&Itemid=101

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μαλιστα..αυτο σταλθηκε σημερα?? κ περιμενουμε τωρα απαντηση

      Διαγραφή
  111. απο αυτό φαίνεται πόσο ζώο είναι ο δενδιας..επι των ημερών του κλείσανε οι αστυνομικές σχολές πάγωσαν όλες οι προσλήψεις,οι αστυνομικές ομοσπονδίες διαμαρτύρονται όλη την ώρα,το σώμα αιμοραγεί,κλείνουν αστυνομικά τμήματα κι αυτός ο άχρηστος αντι να υποβάλει τη παραίτησή του αν μη τι άλλο απο αξιοπρέπεια κάθεται και κάνει δηλώσεις για αναδιάρθρωση της αστυνομίας..τέτοιος ξεφτίλας είναι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. Ρε παιδια πριν λιγες μερες το ειχαμε σιγουρο οτι θα παρουν, τι εγινε τωρα;
    Λοιπον,οποιος θελει να μαθει σιγουρα αν προκειται να ερθει τροπολογια ή οχι, να παρει τηλ. στο γραφειο του Κυριαζιδη:25210 39200 και 47888 και να μιλησει με τον ιδιο ή τη γυναικα του και να ρωτησει.Τοσο απλο ειναι.
    Και για να μη βρεθει καποιος και ρωτησει γιατι δεν παιρνω εγω,σας λεω οτι εγω δεν ειμαι αμεσα ενδιαφερομενος.
    Οποιος παρει και μαθει ας το γραψει μετα εδω για να τελειωνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. φιλε ο κυριαζιδης πιεζει για το θεμα..δε σημαινει οτι ξερει και τι θα κανει τελικα το υπουργειο παιδειας..εγω προσωπικα θα παρω το πρωι αν και δε νομιζω να ξερει κατι παραπανω απο τους ηλιθιους του υπουργειου που μιλαμε συνεχεια..α και κατι ακομα..αν δεν εισαι αμεσα ενδιαφερομενος δεν εχει νοημα να μας προτεινεις λυσεις..απλα μη μπαινεις στο κοπο να γραψεις..εγω αυτο θα εκανα στη θεση σου.αν και το να παρεις ενα τηλεφωνο στο νουμερο που ηδη διαθετεις μοιαζει να εχει λιγοτερο κοπο..δε νομιζεις??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι ομως φιλε μου αυτο που θα σου πουν στο τηλ. που ειπα ειναι οτι πιο εγκυρο μπορεις να ακουσεις,πιο εγκυρο απο αυτα που σου λενε στα υπουργεια.
      Εξαλλου,την οποια αποφαση η Βουλη θα την επικυρωσει-οι βουλευτες ειναι η ''πηγη'' που λεμε και στην Ιστορια κατευθυνσης.Αυτοι ''τρεχουν'' το θεμα,αν το τρεχουν,αυτοι λεγεται οτι πιεζουν,αυτοι ξερουν που βρισκονται τα πραγματα.Και ειδικα ο Κυριαζιδης.
      Ειμαι εμμεσα ενδιαφερομενος.

      Διαγραφή
  114. ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ? ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΦΙΛΟΛΟΓΟ Η ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΛΟ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΝΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙ ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΥΠ.ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜ.ΤΑΞΕΩΣ.ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. Ολα ειναι θεμα τροικας!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστουμε για τη πληροφορια!!παρε κι εσυ αυριο ξανα τηλεφωνα οπως κι εγω και ΟΛΟΙ ΞΑΝΑ και γαμησετηνε τη τροκα..

      Διαγραφή
    2. Δεν πληροφορω απλα αφηνω εκει την τελευταια μας ελπιδα.
      Στις 20-11 που το πηρα γραμμη ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ (που λεει και ο κοντοπιδης)ειδα την ελπιδα μου να χανετε στο ελεος του 1/5 που επεβαλλαν ξενοι στην χωρα μου.
      Επισης εψαξα αμεσως την περσινη προταση και εστειλα στον εισηγητη Κυριαζιδη αμεσως email... αλλα οτι και να κανω εγω οι 3 λογιστες της τροικας θα αποφασισουν για το μελλον.
      (προς αποφυγη παρεξηγησεων δεν λεω με κομπασμο το τι εκανα αλλα απο πληρη απογοητευση!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

      Διαγραφή
  116. και πως θα σταλει η επιστολη????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. gia na 3anadwsoume panellhnies? h ennoeis oti 8a parei fetos k 8a mpoume se 2 xronia?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. κατσε φιλε μου πρωτα να χαθει και η τελευταια ελπιδα και μετα το παιρνεις αποφαση για 2 χρονια μετα..υπαρχουν ακομα τα σεναρια για τη τροπολογια..υπαρχουν και οι βουλευτες που πιεζουν και η ποασυ..επισης ερχονται εκλογες..κατσε να βγει ο ΑΛΒΑΝΙτοπουλος και να πει και επισημα ακυρο και απογοητευεσαι αργοτερα..εσυ δεν εισαι που εδινες παλμο εδω μεσα τοσο καιρο τωρα τι επαθες??ξαναρχιστε τα τηλεφωνα αυριο γαμω τη μανα τους και μην απογοητευεστε ακομα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. file m simfono oti akoma iparxi elpida alla adikimenika einai l duskolo na alaksi kati....persi tetio kairo to eixan apofasisi,,ti an pw makari na gini kati,,kanis dn theli na perimeni toso kairo k na xasi toso xrono...............

      Διαγραφή
  119. το μόνο σίγουρο είναι οτι θα βγεί τις επόμενες μέρες να απαντήσει στην ερώτηση των βουλευτών..άλλωστε του έριξε το μπαλάκι και ο το καθαρμα ο δενδιας..ηδη αποφασισε το ακυρο για το 10% απαντωντας στα αιτηματα αυτων που ηθελαν την ισχυ και για τους αποφοιτους 2012.
    Για να μην εχει βγει ακομα να απαντησει για την αστυνομια σημαινει οτι κατι μπορει να γινει τελικα.
    γιαυτο σου λεω ασε να δουμε πρωτα..σε θελω μαχιμο αυριο ξαναρχισε τηλεφωνα..ΟΛΟΙ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. Πέρσυ είχαν αιφνιδιαστεί οι μαθητές.Φέτος είχε γνωστοποιειθεί από νωρίς και μάλλον δεν περίμεναν οι πολιτικοί αντιδράσεις και πιέσεις σε τέτοιο βαθμό εξού και η φετινή αργοπορία.Κι εγώ δεν απογοητεύομαι ακόμη.Που είπε κάποιος φίλος για επιστολή.Φίλε μου εγω ευχαρίστως να συντάξω μια επιστολή,το έχω γενικά αλλά εχω τελειώσει και τη νομική.Να το κάνω όμως έχω ήδη στείλει 10αδες επιστολές γραμμένες με πολλή προσοχή και τεκμηρίωση και επιπλέον η επιστολή της ΠΟΑΣΥ νομίζω τα λέει όλα,μας καλύπτει πλήρως.Αν ήμουν μαθήτρια θα την έστελνα υπογεγραμμένη από διευθυντές και συλλόγους όμως τώρα εκ μέρους ποιων να τη στείλω?εκ μέρους των ήδη πτυχιούχων που επιθυμούν την αστυνομία? Πρέπει να είναι υπογεγραμμένη από κάποιον με ένα Α,Β,Γ κύρος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ? poios einai apo a8hna na pame sto upourgeio paideias?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΡΩΙ 10 Η ΩΡΑ ΑΠΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ..ΕΙΣΤΕ ΜΕΣΑ???????ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 50..
    ΠΑΡΤΕ ΜΠΟΥΛΟΥΚΙ ΟΠΟΙΟΝ ΒΡΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΘΗΤΗΣ Η ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ.
    ΟΚ?? ΣΤΟ ΧΥΜΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΙ ΕΝΑ ΠΡΟΧΕΙΡΟ ΠΑΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. pedia odws osoi menete stn athina prpei na kinitopoihthite na mmazeftite st ypourgeio dn ginete alios mas xalane t oniroo,,,emis p menume makria einai duskolo na erthume

      Διαγραφή
  123. λοιπον να το κλεισουμε απο τωρα..παρτε ο καθενας απο 3-4 και ελατε..10 η ωρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. pedia pigente eki dn ginete alios,,,apo internet dn katafernuem tpt,,,ute apo epistoles siginite kanis,,prp na pate eki na dun oti agonizomaste na sas akusun thelun dn thelun

      Διαγραφή
  124. παιδια?θελετε να ανταλαξουμε fb για ν φτιαξουμε εκδηλωση να μαζεψουμε ατομα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. Αν τελικα κανονισετε φροντιστε να το ξερουν τα καναλια!!!!!!!
    Εγω ειμαι Γιαννενα δεν μπορω να ρθω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. emena me lene Lina Stavroulaki opios theli na kani add... δεν μενω αθηνα παντως μονο οσοι μενετε αθηνα μπορειτε να πατε γ τοθς αλλους ειναι δυσκολο,,,miliste st fb na sinenoithite

      Διαγραφή
    2. Marie kai egw apo giannena eimai apo poio sxoleio eisai

      Διαγραφή
  126. ΟΚ...ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ....ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. εχει παρει κανεις τηλ στο υπουργειο τωρα τελευταια..?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. Opoios einai apo giannena as apanthsei katw apo to sxolio mou kai na pei apo poio sxoleio einai egw eimai 4o

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. Παιδιά πηρα εγω μόλις τωρα και στα δύο Υπουργεία κανένα νέο ακομα.. Συμφωνώ με το παραπανω αλλα εγω δεν μπορω γιατι ειμαι απο ροδο. Κάντε το ομως μην το αγνοησετε! Μιχάλης Σωτ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  130. αλανια ουτε εγω μπορω να ερθω ειμαι απο τρικαλα...αλλα πειτε μου τι μπορω να κανω κ εγω για να βοηθησω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  131. εαν θελετε να συνταξω καμια επιστολη πειτε επειδη αθηνα δεν γινετε να ερθω!και στο fb καντε με αντ nikos gabli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  132. Παιδιά ούτε εγώ μπορώ είμαι από Κρήτη :( Αλλά αν υπάρχει κάτι που θα μπορούσα να κάνω πείτε μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  133. Μπορειτε ..παρτε τηλεφωνα στα πολιτικά γραφεία των βουλευτων του τόπου σας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  134. Πήρα τηλ στο γραφείο του κυριαζιδη και μου είπαν ..συνεχισε το διάβασμα γτ και περυσι η απόφαση βγήκε το Μάρτιο...παρτε τηλ στους βουλευτές ρε παιδιά...τζαμπα είναι γαμω την τύχη μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ποιο μαρτιο ρε φιλε??περυσι 18 γεναρη ψηφιστικε η τροπολογια..δεν το ηξερες??τι μαλακιες σου πανε δε μπορω να καταλαβω..ο καθενας οτι του καυλωσει

      Διαγραφή
  135. Αριθμός:
    5629
    Τύπος:
    Ερωτήσεις
    Συνοδος / Περίοδος:
    Β' ΙΕ΄ ΠΕΡΙΟΔΟΣ (ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΜΕΝΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ)
    Θέμα:
    Εισαγωγικές εξετάσεις πολιτών στις Σχολές Αστυνομίας κατά το ακαδημαϊκό έτος 2014 / 15.
    Κόμμα:
    ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ
    Ημερομηνία:
    23/01/2014
    Ημ. Τελευταίας Τροποποίησης:
    23/01/2014
    Καταθέτοντες:
    Φούντα Νικολάου Νίκη
    Ψύρρας Θεοδώρου Θωμάς
    Υπουργεία:
    Παιδείας και Θρησκευμάτων
    Υπουργοί:
    Αρβανιτόπουλος Κωνσταντίνος (Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  136. Παιδιά κάνετε κατι εσείς απο αθηνα δραςτικο γιατι ο Ιανουάριος φεύγει και πρεπει σύντομα να βγει μια απόφαση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  137. paidia proteinete kati na kanoume oloi mas..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  138. Eipame deytera 10 to prwi sth messogeiwn exw apo to upourgeio paideias

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  139. ok δευτερα 10 πρωι..ΕΛΑΤΕ ΜΗ ΜΑΣ ΚΡΕΜΑΣΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή