Δευτέρα 10 Μαΐου 2021

Προκήρυξη Διαγωνισμού για την εισαγωγή σπουδαστών στις Σχολές Λιμενικού Σώματος έτους 2021

























Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Από το panelladikes24 σας ενημερώνουμε ότι δημοσιεύτηκε η Προκήρυξη Διαγωνισμού για την εισαγωγή ιδιωτών στις Σχολές Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ. και Δοκίμων Λιμενοφυλάκων, το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022, με το σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Όλη η ενημέρωση για τις Σχολές Λιμενικού Σώματος έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Λιμενικές Σχολές - Ενημέρωση.

Σύμφωνα με την προκήρυξη:

- Ο αριθμός των υποψηφίων που θα εισαχθούν στις Σχολές Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ. και Δοκίμων Λιμενοφυλάκων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, κατά το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022, με το σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, καθορίζεται σε είκοσι επτά (27) και σε εκατό (100), αντιστοίχως.

- Όσοι/ες έχουν τα  προσόντα και επιθυμούν να εισαχθούν στις παραγωγικές Σχολές του Λ.Σ.- ΕΛ. ΑΚΤ., συμπληρώνουν ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ Αίτηση - Υπεύθυνη Δήλωση για την συμμετοχή στο διαγωνισμό εισαγωγής στην Σχολή Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ. - ΕΛ. ΑΚΤ. ή / και Δοκίμων Λιμενοφυλάκων, σε ηλεκτρονική εφαρμογή που θα λειτουργήσει ειδικά για το διαγωνισμό, τις ημερομηνίες από 13/05/2021 ημέρα Πέμπτη, έως και 28/05/2021 ημέρα Παρασκευή.

- Η διαδικασία υποβολής της ως άνω Αίτησης - Υπεύθυνης Δήλωσης, καθώς και των απαιτούμενων δικαιολογητικών, θα διεκπεραιώνεται ΕΞ’ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ χωρίς να αποστέλλεται ταχυδρομικά οιοδήποτε έγγραφο.


Δείτε επίσης:




Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Σχολές Λιμενικού Σώματος καθώς και στη σελίδα Λιμενικές Σχολές - Ενημέρωση.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


50 σχόλια:

  1. Τα ιδια με αστυνομια...Ρουσφετια και παιρνουν απο ΑΕΝ αντι να παρουν τα παιδια που καθονται και διαβαζουν για πανελληνιες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν κατάλαβα ρε εξυπνακια, όσοι θέλουν να μπουνε ΑΕΝ η είναι ήδη μέσα εννοείς ότι δεν έχουν διαβάσει?

      Διαγραφή
    2. Εννοείται ότι δεν έχουν διαβάσει . Με 10000 βάση δεν λες ότι ξεσκιστηκαν και στο διάβασμα.

      Διαγραφή
    3. Aκου επειδή είσαι και μικρός και από ότι φαίνεται και ολίγον ανόητος. Το ότι ο τελευταίος μπήκε με αυτήν την βάση, δεν σημαίνει πως γράψαν όλοι τόσο, δεύτερον αυτό που λες είναι άτοπο γιατί πάντα θα υπάρχουν αυτοί που έχουν γράψει χαμηλά και υψηλά ανάλογα και με το τι θέλουν και το τι μπορούν. Οπότε το πόσο έχει διαβάσει ο καθένας είναι υποκειμενικό και δεν είσαι εσύ σε θέση να το κρίνεις. Τρίτον αν ήθελες τόσο πολύ να μπεις στο λιμενικό σώμα,να διαβάζες όσο πρέπει για να πιάσεις τα μόρια που χρειάζεσαι. Αλλά επειδή δεν σε βλέπω να τα καταφέρνεις,θα δηλώσεις ΑΕΝ για να μπεις και εσύ έτσι στο μέλλον όπως κοροϊδεύεις... Ότι κοροϊδεύεις το λούζεσαι λένε!!

      Διαγραφή
    4. Αλλά καλύτερα μην κάνεις ούτε αυτό και να ξαναπροσπαθήσεις για την εισαγωγή σου στο λιμενικό σώμα, καθώς έτσι θα φας την θέση κάποιου που ονειρεύεται να μπει ΑΕΝ για να ασχοληθεί καθαρά με την εμπορική ναυτιλία και να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα.

      Διαγραφή
    5. λυσσσσσσσσααα που εισσσσ

      Διαγραφή
    6. Χαχαχχα φίλε εγώ ό,τι ήταν να διαβάσω για πανελλήνιες το διάβασα και έγραψα και καλά. Τώρα το τι λες εσύ για να πείσεις τον εαυτό σου ότι έχεις δίκιο δεν με ενδιαφέρει. Εγώ όσους ξέρω στην ΑΕΝ ήταν οι τυπικοί καγκουρες με μηχανάκια που δεν άνοιξαν πότε τους βιβλίο. Εννοείται υπάρχουν και εξαιρέσεις.

      Διαγραφή
    7. Χαχαχχα εσύ θα έχεις λύσσα που δεν θα περάσεις φίλε και θα τα βάζεις με όλους και με ολα

      Διαγραφή
    8. Το ότι ξέρεις 5-10 άτομα αυτό δεν λέει τίποτα. Είναι απλά άστοχο το σχόλιο σου. Αφού διάβασες ρε μάν μην κάνετε ετσι. Αμέσως να σας φταιξουν οι άλλοι

      Διαγραφή
    9. λυσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσαααα

      Διαγραφή
  2. Κατά τα άλλα αυξήθηκαν οι οργανικές θέσεις του λιμενικού, που να μην είχαν αυξηθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ολοι στρατο φέτος παιδιά...Αφου λιμενικό και αστυνομία έτσι πως ηρθαν τα πραγματα θα εχουν βαση 16300+...Αντε να δουμε και πυροσβεστικη τώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάθε χρόνο τον ίδιο αριθμό παίρνει.
    Κοιτάτε όσοι μπαίνετε να το θέλετε πραγματικά γιατί όσοι απογοητεύονται και φεύγουν (είναι στρατος) μένουν εκτός σχολής.
    Είναι κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κάνεις από δέκα τοις εκατό με το νέο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγώ είμαι με το παλιό.ειναι κανείς άλλος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 15496 με το 4% τι λετε υπαρχει ελπιδα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απίθανο δεν είναι τίποτα ....Πράξε αναλόγως

      Διαγραφή
  8. Εγω εχω 15498.τι αλλα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Παιδια με 15.775 από νέο δεν υπαρχει ελπίδα ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πολλές ελπίδες φιλε μου το νεο σύστημα θα έχει χαμηλή βάση! Μην κανεις το λάθος και δεν δώσεις πκε θα χτυπάς το κεφάλι σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Παιδες εγω με 15025 ουτε καν; νεο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μην στηρίζεστε σε οποιονδήποτε σας πει οτι δεν πιάνετε τη βάση με τα μόρια που έχετε γιατί κανείς δεν ξέρει ποιες θα είναι.Πηγαίνετε στις πκε, δεν έχετε να χάσετε τίποτα, μόνο να κερδίσετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δεν καταλαβα γιατι να αυξηθει η βαση του λιμενικου;η βαση περυσι ηταν 15.700...φετος παιρνουν τα ιδια ατομα...εχουμς και συντελεστες και επισης τα παιδια ειναι ολα λιγοτερο προετοιμασμενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχει μπει και στο πεδίο των ιατρικών φίλε. Γι' αυτό.

      Διαγραφή
    2. Και δεν είναι μόνο αυτό.Οι περισσότεροι πέρυσι προτίμησαν αστυνομία παρά λιμενικό.Οποτε άτομα με 16000+ μόρια προτίμησαν αστυνομία

      Διαγραφή
  14. Κοίτα το λιμενικό δε θα ανέβει τόσο πολύ. Η ελ.ασ θα εκτοξευτεί φέτος. Εγώ περιμένω να δω αστυφυλάκων κάπου 16.300 και λιμενοφυλάκων 16.000

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Με τρυπα στο αυτι κοβεσε φετος στο λιμενικο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πότε ξεκινάμε τις εξετάσεις στο νοσοκομείο ρε παιδιά????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 17580 για αξιωματικός λιμενικου ελπίδες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Δώσε καλύτερα για αξιωματικών ελ.ασ. Η σημαιοφόρων είναι παλούκι μεσ τη σχολή. Κάνει εκπαίδευση μαζί με το πολεμικό ναυτικό. Άσε που θα χεις και μεταθέσεις μετά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Κανουμε αιτηση τωρα για το δεκα τις εκατο για το λιμενικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Θα συμφωνησω καλυτερη κατ'εμου η ελ.ασ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Για έναν νησιώτη είναι 50-50. Για έναν που είναι από πόλη ή επαρχία ελ.ασ με κλειστά μάτια. Χωρίς βύσμα στο λιμενικό θα λιώσεις παραμεθώριο για μια ζωή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ναι πολυ σωστα τα λεει ο ανωνυμος 8:38...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Παιδια κανεις για 10% νεο λς μονο υπαρχει ...θελω να δω αν αξιζει να δωσω πκε?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Γ7α μενα φιλε/η καλυτερο σωμα απο τα 3 ειναι η αστυνομια γιατι δεν δηλωνεις και αυτη που σιγουρα την πιανεις ,εχει τοσες υπηρεσιες μαχιμες και μη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επιτελους καποιος που ειναι ψαγμενος και λεει την αληθεια

      Διαγραφή