Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023

Καλωσόρισμα Πρωτοετών Φοιτητών από τον Πρύτανη του Πολυτεχνείου Κρήτης
Αγαπητές και αγαπητοί πρωτοετείς,

Καλώς ήλθατε στην ακαδημαϊκή κοινότητα του Πολυτεχνείου Κρήτης! Θερμά συγχαρητήρια για την εξαιρετικά σημαντική επιτυχία σας. Επιλέξατε ένα από τα κορυφαία ερευνητικά και ακαδημαϊκά ιδρύματα της Ελλάδας, επιλέξατε έναν δρόμο που θα σας ανοίξει νέους ορίζοντες! Το Πολυτεχνείο Κρήτης είναι ένα δυναμικό πανεπιστήμιο, με υψηλό επίπεδο σπουδών, με ισχυρό ερευνητικό έργο σε διεθνές επίπεδο και με ξεκάθαρη αποστολή. Να δημιουργεί νέα γνώση και να ωφελεί την κοινωνία μέσω της έρευνας και της εκπαίδευσης. Να επιδιώκει την αριστεία!

Είσαι πρωτοετής φοιτητής-τρια και θέλεις να είσαι πλήρως ενημερωμένος-η για όλες τις εξελίξεις που απαιτούνται στα πρώτα φοιτητικά σου βήματα; Αν ναι, τότε μπορείς να έχεις πλήρη ενημέρωση και από τη σελίδα Πανελλαδικές Εξετάσεις 2023 - Ενημέρωση.

Οι διδάσκοντες του Πολυτεχνείου Κρήτης είναι στην πλειοψηφία τους νέοι επιστήμονες διεθνούς κύρους, που διεξάγουν πρωτοποριακή έρευνα και χρησιμοποιούν σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας. Πάντα δίπλα στους φοιτητές με διάθεση συνεργασίας και προσφοράς.

Ερχόμενοι στο Πολυτεχνείο Κρήτης, εκτός από γνώσεις, εφόδια και εργαλεία, θα αποκτήσετε δυνατότητες και αυτοπεποίθηση για να αναζητήσετε και να επιδιώξετε τα όνειρά σας στον επαγγελματικό τομέα, αλλά και σε όποιο άλλο τομέα θεωρείτε ότι έχετε ταλέντο. Η ενεργή σας παρουσία στις εκπαιδευτικές και πολιτιστικές δραστηριότητες θα σας ενδυναμώσει συναισθηματικά, ψυχολογικά, πνευματικά, και είμαι απόλυτα σίγουρος ότι στην πορεία των σπουδών σας, αξιοποιώντας τις γνώσεις σας, θα αναδειχθείτε και θα επιτύχετε τους στόχους που θα θέσετε σε αυτήν την καθοριστική περίοδο της ζωής σας.

Σήμερα ξεκινάτε ένα «ταξίδι» που θα καθορίσει τη μελλοντική σας ζωή. Σε αυτό το «ταξίδι» μην ξεχνάτε ότι οι καθηγητές και το προσωπικό του Πολυτεχνείου Κρήτης θα είμαστε πάντα δίπλα σας για να σας στηρίξουμε και να σας ενθαρρύνουμε. Στο πλαίσιο αυτό, έχουμε δημιουργήσει τον Οδηγό Πρωτοετών Φοιτητών από τον οποίο θα αντλήσετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το ξεκίνημα των σπουδών σας.

Εκ μέρους της Πολυτεχνικής Κοινότητας σας εύχομαι μία πολύ καλή, δημιουργική και παραγωγική ακαδημαϊκή χρονιά!

Καθηγητής Μιχαήλ Ζερβάκης, Πρύτανης

Δείτε επίσης:

Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου