Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023

ΕΚΠΑ - Ολοκλήρωση της διαδικασίας εγγραφής Πρωτοετών Φοιτητών έτους 2023 - Πρόσβαση στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες
























Αγαπητοί νεοεισερχόμενοι φοιτητές και φοιτήτριες,

Για την ολοκλήρωση της διαδικασίας εγγραφής σας στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ) για το Ακαδημαϊκό Έτος 2023-2024 θα σας σταλεί ενημέρωση μέσω SMS και email στα στοιχεία που δηλώσατε στην εφαρμογή του Υπουργείου Παιδείας. Το μήνυμα θα περιλαμβάνει τον Αριθμό Μητρώου σας και τη σελίδα στην οποία θα μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες. Ο Αριθμός Εγγραφής που θα σας ζητηθεί είναι τα τελευταία 5ψηφία του Αριθμού Μητρώου σας.

Είσαι πρωτοετής φοιτητής-τρια και θέλεις να είσαι πλήρως ενημερωμένος-η για όλες τις εξελίξεις που απαιτούνται στα πρώτα φοιτητικά σου βήματα; Αν ναι, τότε μπορείς να έχεις πλήρη ενημέρωση και από τη σελίδα Πανελλαδικές Εξετάσεις 2023 - Ενημέρωση.

Όταν λάβετε την ενημέρωση θα πρέπει να επισκεφτείτε τη σελίδα https://webadm.uoa.gr/ και να υποβάλλετε Αίτηση Νέου Λογαριασμού ως Προπτυχιακός Φοιτητής. Με τον τρόπο αυτό θα αποκτήσετε ηλεκτρονικό λογαριασμό στο ΕΚΠΑ και δικαίωμα πρόσβασης στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του πανεπιστημίου (https://www.uoa.gr/foitites/ilektronikes_ypiresies/).

Σχετικά με τα έγγραφα/δικαιολογητικά που μπορεί να χρειάζεται η Γραμματεία του Τμήματός σας ή της Σχολής σας μπορείτε να ενημερώνεστε από τις αντίστοιχες ιστοσελίδες των Τμημάτων/Σχολών (https://www.uoa.gr/scholes_kai_tmimata/).




Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου