Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023

Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο (ΕΛΜΕΠΑ) - Χρήσιμες πληροφορίες για πρωτοετείς φοιτητές/τριες
Αγαπητές νέες φοιτήτριες, Αγαπητοί νέοι φοιτητές,

Με ιδιαίτερη χαρά σας υποδεχόμαστε στο Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο (ΕΛΜΕΠΑ) και σας συγχαίρουμε για την επιτυχία σας.

Είσαι πρωτοετής φοιτητής-τρια και θέλεις να είσαι πλήρως ενημερωμένος-η για όλες τις εξελίξεις που απαιτούνται στα πρώτα φοιτητικά σου βήματα; Αν ναι, τότε μπορείς να έχεις πλήρη ενημέρωση και από τη σελίδα Πανελλαδικές Εξετάσεις 2023 - Ενημέρωση.

Οι ηλεκτρονικές εγγραφές έχουν ολοκληρωθεί και τις επόμενες ημέρες θα λάβετε στο email που έχετε δηλώσει αναλυτικές οδηγίες για την απόκτηση κωδικών πρόσβασης στις υπηρεσίες του Πανεπιστημίου.

Ερωτήματα σχετικά με την έκδοση κωδικών μπορείτε να αποστέλλετε από το εργαλείο της άμεσης επικοινωνίας (chat) στο κάτω μέρος της κεντρικής ιστοσελίδας του Ιδρύματος ή με email στο: online-support@hmu.gr.

Πληροφορίες για σίτιση και στέγαση παρέχονται στον ιστότοπο της Διεύθυνσης Φοιτητικής Μέριμνας.

Σας προτρέπουμε να επισκεφτείτε τους ιστότοπους των Ακαδημαϊκών Τμημάτων για περισσότερες πληροφορίες και να δείτε το Video καλωσορίσματος πρωτοετών φοιτητών για να γνωρίσετε το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο!

Μπορείτε να βρείτε τη θέση της Σχολής σας στο σύνδεσμο https://mrbs.hmu.gr/map

Σύμφωνα με το ακαδημαϊκό ημερολόγιο, τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου, σε όλα τα Τμήματα του Πανεπιστημίου μας, ξεκινούν τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου.

Σας ευχόμαστε υγεία, καλές σπουδές και καλή φοιτητική ζωή!Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου