Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023

Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΑΠΚΥ) - Νέα περίοδος αιτήσεων για εξ αποστάσεως σπουδές: Έναρξη φοίτησης από το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2023-2024
Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΑΠΚΥ), εξωστρεφές, καινοτόμο και εξειδικευμένο στην ανοικτή και εξ αποστάσεως εκπαίδευση, ανακοινώνει νέα περίοδο υποβολής αιτήσεων για έναρξη φοίτησης από το εαρινό εξάμηνο του τρέχοντος ακαδημαϊκού έτους 2023-2024.

Οι τρεις Σχολές του Πανεπιστημίου - Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών, Θετικών και Εφαρμοσμένων Επιστημών, Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης - προσφέρουν τρία (3) προπτυχιακά και δώδεκα (12) μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών, καθώς και διδακτορικά προγράμματα σε 14 ερευνητικές κατευθύνσεις.

Όλα τα προγράμματα σπουδών στο προπτυχιακό και στο μεταπτυχιακό επίπεδο προσφέρουν τις Θεματικές τους Ενότητες ως ανεξάρτητες - αυτοτελείς, ώστε ο κάθε ενδιαφερόμενος να μπορεί να τις παρακολουθήσει χωρίς να εγγραφεί στο αντίστοιχο πρόγραμμα.

Καταληκτική ημερομηνία για ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων και έναρξη σπουδών τον προσεχή Ιανουάριο είναι η 1η Νοεμβρίου 2023.

ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΑ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΑ - ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ - ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ [ΕΑΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ 2023-2024]

 Προπτυχιακά προγράμματα Μεταπτυχιακά προγράμματα
 
 
 
 
 
 
 
 
  • Cognitive Systems (διιδρυματικό πρόγραμμα με το Πανεπιστήμιο Κύπρου)
 

Οι αιτήσεις εισδοχής υποβάλλονται ηλεκτρονικά ως τις 01/11/2023 εδώ: https://admissions.ouc.ac.cy/admissions

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το τηλεφωνικό κέντρο στο +357 22411600 και στο +357 22411711 ή/και στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο admissions@ouc.ac.cy.

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου καλύπτει τις εκπαιδευτικές ανάγκες όλων όσοι αναζητούν ευελιξία στις σπουδές τους χωρίς αποκλεισμούς και περιορισμούς, ανεξαρτήτως ηλικίας, κοινωνικού προφίλ, επαγγελματικής κατάστασης, τόπου διαμονής ή άλλων δυσκολιών πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Οι φοιτητές έχουν την πολύτιμη δυνατότητα να σπουδάζουν από τον προσωπικό τους χώρο, στον δικό τους ρυθμό μάθησης, στον χρόνο που μπορούν να διαθέσουν λόγω των ποικίλων άλλων υποχρεώσεών τους.

Η σύγχρονη Πλατφόρμα Τηλεκπαίδευσης eClass, που είναι το κύριο εκπαιδευτικό μέσο, υποστηρίζει τελευταίας τεχνολογίας εφαρμογές διαδικτυακής εκπαίδευσης που επιτρέπουν την αλληλεπίδραση καθηγητή - φοιτητή τόσο σε πραγματικό χρόνο, όσο και ετερόχρονα, και σε συνδυασμό με το πολυμορφικό εκπαιδευτικό υλικό που παρέχεται στους φοιτητές, προσφέρει μια πλούσια μαθησιακή εμπειρία. Ακαδημαϊκή υποστήριξη παρέχεται από το εγνωσμένου κύρους έμπειρο ακαδημαϊκό προσωπικό του ΑΠΚΥ με πλούσια διδακτική και ερευνητική εμπειρία.

Το ΑΠΚΥ διατηρεί το κόστος φοίτησης προσιτό και υποστηρίζει ομάδες φοιτητών με λιγότερες ευκαιρίες, όπως άνεργους, άτομα με ειδικές ανάγκες, πολύτεκνους, μονογονείς, κ.λπ., παρέχοντας σημαντικές μειώσεις διδάκτρων (από 10% ως πλήρη απαλλαγή).

Σε ό,τι αφορά στην Ελλάδα, οι τίτλοι σπουδών του ΑΠΚΥ αναγνωρίζονται με βάση τις διαδικασίες και κριτήρια του Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π.

Πατήστε εδώ για να δείτε όλες τις διαδικασίες εισαγωγής φοιτητών στα Δημόσια Πανεπιστήμια της Κύπρου.Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου