Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023

ΑΠΘ - Διαδικασία ολοκλήρωσης εγγραφών - ταυτοποίησης Πρωτοετών Φοιτητών έτους 2023 - Απόκτηση ιδρυματικού λογαριασμού για τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες - Οδηγός επιβίωσης
























Αγαπητές και αγαπητοί πρωτοετείς,

σας καλωσορίζουμε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) και σας συγχαίρουμε για την ευόδωση των προσπαθειών και την επιτυχία σας.

Είσαι πρωτοετής φοιτητής-τρια και θέλεις να είσαι πλήρως ενημερωμένος-η για όλες τις εξελίξεις που απαιτούνται στα πρώτα φοιτητικά σου βήματα; Αν ναι, τότε μπορείς να έχεις πλήρη ενημέρωση και από τη σελίδα Πανελλαδικές Εξετάσεις 2023 - Ενημέρωση.

Αφού κάνατε την εγγραφή σας στην πλατφόρμα του ΥΠΑΙΘΑ από 31 Αυγούστου έως 20 Σεπτεμβρίου, σας καλούμε από 28 Σεπτεμβρίου έως 4 Οκτωβρίου να καταχωρήσετε τα στοιχεία σας σε πλατφόρμα του ΑΠΘ, για να αποκτήσετε ιδρυματικό λογαριασμό που θα σας δώσει πρόσβαση σε μια σειρά υπηρεσίες που σας αφορούν, όπως έκδοση κάρτας σίτισης και ακαδημαϊκής ταυτότητας, ηλεκτρονική γραμματεία κ.λπ.

Δείτε εδώ τη σχετική ανακοίνωση του Τμήματος Σπουδών ΑΠΘ.

Δείτε εδώ το καλωσόρισμα των Πρυτανικών Αρχών ΑΠΘ προς τις/τους πρωτοετείς φοιτήτριες και φοιτητές.

Δείτε εδώ τον Οδηγό Επιβίωσης Φοιτητών ΑΠΘ.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου