Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023

Αρχίζει τη Δευτέρα (25/9) η «Εβδομάδα Υποδοχής Πρωτοετών» στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας - Πρόγραμμα

Αρχίζει τη Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2023, η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση «Εβδομάδα Υποδοχής Πρωτοετών» στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας
, στη διάρκεια της οποίας οι νέοι φοιτητές και οι νέες φοιτήτριες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν αναλυτικά για το Ίδρυμα στο οποίο έχουν εισαχθεί.

Είσαι πρωτοετής φοιτητής-τρια και θέλεις να είσαι πλήρως ενημερωμένος-η για όλες τις εξελίξεις που απαιτούνται στα πρώτα φοιτητικά σου βήματα; Αν ναι, τότε μπορείς να έχεις πλήρη ενημέρωση και από τη σελίδα Πανελλαδικές Εξετάσεις 2023 - Ενημέρωση.

Η εκδήλωση, που έχει ως κύριο στόχο την εξοικείωση των νεοεισαχθέντων με τις Σχολές και τα Τμήματα, τις εγκαταστάσεις, τις υπηρεσίες και τις παροχές του Πανεπιστημίου, θα εμπλουτιστεί επίσης και με παρουσιάσεις για τις ομάδες που δραστηριοποιούνται, αλλά και δράσεις κοινωνικής ευαισθησίας του Ιδρύματος.

Η «Εβδομάδα Υποδοχής Πρωτοετών», η οποία συνδιοργανώνεται τόσο από την Πρυτανεία όσο και από τον Σύλλογο Φοιτητών Πανεπιστημίου Μακεδονίας, θα έχει την κεντρική της ημερίδα την Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2023, στις 12:30 μ.μ. στο Αμφιθέατρο Τελετών του Πανεπιστημίου, όπου εκτός από τον Πρύτανη, καθηγητή Στυλιανό Δ. Κατρανίδη, θα χαιρετίσουν η Πρόεδρος Συλλόγου Φοιτητών, Νεφέλη Μήτρου και η Γραμματέας Συλλόγου Φοιτητών, Μήνα Μουστάκα.

Θα ακολουθήσει η βράβευση των πρωτευσάντων που εισήχθησαν στα Τμήματα του Πανεπιστημίου για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024 από τους Κοσμήτορες και τους Προέδρους των Τμημάτων, ενώ η εκδήλωση θα κλείσει με την παρουσίαση της Ομάδας Ανοιχτού Λογισμικού Πανεπιστημίου Μακεδονίας με θέμα: «Αναπτύσσοντας το αύριο: Η επιτυχημένη πορεία της Ομάδας Ανοιχτού Λογισμικού του Πανεπιστημίου Μακεδονίας».

Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου