Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2023

Χαιρετισμός Πρύτανη Πανεπιστημίου Πατρών προς τους πρωτοετείς φοιτήτριες/-τές έτους 2023
























Αγαπητές/οί πρωτοετείς φοιτήτριες/ές, σας καλωσορίζω στο Πανεπιστήμιο Πατρών και σας συγχαίρω για την επιτυχία σας.

Είσαι πρωτοετής φοιτητής-τρια και θέλεις να είσαι πλήρως ενημερωμένος-η για όλες τις εξελίξεις που απαιτούνται στα πρώτα φοιτητικά σου βήματα; Αν ναι, τότε μπορείς να έχεις πλήρη ενημέρωση και από τη σελίδα Πανελλαδικές Εξετάσεις 2023 - Ενημέρωση.

Να είστε περήφανες και περήφανοι που θα σπουδάσετε σε ένα από τα πιο δυναμικά Πανεπιστήμια της χώρας, του οποίου το επίπεδο, σύμφωνα με τις διεθνείς κατατάξεις, είναι πολύ υψηλό. Εύχομαι η χρονιά που έρχεται να δικαιώσει τους κόπους και τις προσδοκίες σας.

Ως Πρύτανης αυτού του Πανεπιστημίου σας υπόσχομαι ότι, έχοντας ορκιστεί να υπηρετήσουμε τη γνώση και την έρευνα, θα κάνουμε ό,τι μπορούμε ώστε να εφοδιαστείτε με όσα χρειάζονται για να αντιμετωπίσετε επιτυχώς μια ανταγωνιστική κοινωνία. Σε μας αναλογεί να σας παρέχουμε ανανεωμένα προγράμματα σπουδών, συνδεδεμένα με την παραγωγή και την κοινωνία και να σας καθιστούμε ικανές και ικανούς να συμμετέχετε στις διεθνείς προκλήσεις του μέλλοντος. Δική σας υποχρέωση είναι να αξιοποιείτε τις ευκαιρίες που σας δίνονται μετά αυτή την πρώτη επιτυχία σας και να μην αρκείστε στην απλή διεκπεραίωση των υποχρεώσεών σας. Η διαρκής υπέρβαση του εαυτού σας ας γίνει ο στόχος σας ώστε να φτάνετε κάθε φορά εκεί όπου δεν είχατε τολμήσει να ελπίσετε ότι μπορείτε.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τη συνέχεια.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου