Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2023

Καλωσόρισμα πρωτοετών φοιτητών από τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου
























Αγαπητοί πρωτοετείς φοιτητές και φοιτήτριες,

Είσαι πρωτοετής φοιτητής-τρια και θέλεις να είσαι πλήρως ενημερωμένος-η για όλες τις εξελίξεις που απαιτούνται στα πρώτα φοιτητικά σου βήματα; Αν ναι, τότε μπορείς να έχεις πλήρη ενημέρωση και από τη σελίδα Πανελλαδικές Εξετάσεις 2023 - Ενημέρωση.

Σας καλωσορίζουμε στο νέο σας ξεκίνημα, που θα έχουμε την τιμή και τη χαρά να πραγματοποιήσουμε μαζί. Αγωνιστήκατε σκληρά για να πετύχετε το στόχο της εισαγωγής σας στο Ίδρυμα και σας συγχαίρουμε γι’ αυτό. Η επιτυχία σας αυτή σας δίνει κάθε δικαίωμα να ελπίζετε για την πρόοδό σας στο χώρο της επιστήμης σας. Εκείνο όμως που θεωρούμε ότι είναι μία δεύτερη επιτυχία για εσάς, είναι να αγαπήσετε τις σπουδές σας και να τις ολοκληρώσετε με ενδιαφέρον και αναζητήσεις έτσι ώστε τελειώνοντας να είστε έτοιμοι να τις χρησιμοποιήσετε και να τις αξιοποιήσετε. Είμαστε υποχρεωμένοι και έτοιμοι να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για αυτό.

Το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου διανύοντας τη τρίτη δεκαετία λειτουργίας του, έχει καθιερωθεί ως το κυρίαρχο ακαδημαϊκό Ίδρυμα Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Περιφέρεια, με καινοτόμα έρευνα και έτοιμο να σας μυήσει στον κόσμο των επιστημών ώστε και εσείς να συμβάλετε στην επιστημονική έρευνα και στην παραγωγή νέας γνώσης.

Η ακαδημαϊκή κοινότητα του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου θα σας στηρίξει στα όποια προβλήματα ανακύψουν στη διάρκεια των σπουδών σας. Θα είμαστε εδώ για να συζητάμε και να βρίσκουμε λύσεις.

Σας εύχομαι να απολαύσετε το ταξίδι της γνώσης το οποίο μόλις ξεκινάτε!

Με τιμή,

Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου

Καθηγητής Αθανάσιος Κατσής



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου