Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021

Σχετικά με την παρακολούθηση της Διαδικτυακής Ενημερωτικής Εκδήλωσης με θέμα: «Σώματα Ασφαλείας - Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού»



























Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Μετά από ερωτήματα πολλών αναγνωστών του panelladikes24 σχετικά με την παρακολούθηση της Διαδικτυακής Ενημερωτικής Εκδήλωσης για μαθητές και μαθήτριες Γ΄ Λυκείου με θέμα: «Σώματα Ασφαλείας - Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού» που πραγματοποιείται σήμερα Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021 σας ενημερώνουμε ότι σχετικός σύνδεσμος για την είσοδο των μαθητών/τριών στην δικτυακή αίθουσα

Όλες οι εξελίξεις για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021 έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021 - Ενημέρωση.

θα αποσταλεί στις σχολικές μονάδες (που ανήκουν στις περιοχές των ΚΕΣΥ που συνδιοργανώνουν την εκδήλωση) οι οποίες ακολούθως θα τον κοινοποιήσουν στους/στις μαθητές/τριες της Γ΄ Τάξης που έχουν εκδηλώσει την επιθυμία να είναι υποψήφιοι/ες για τις ανωτέρω σχολές.

Για την πληρέστερη ενημέρωσή σας, δείτε τις παρουσιάσεις για τις Σχολές της Αστυνομικής Ακαδημίας, της Πυροσβεστικής Ακαδημίας και του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής από τη διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση των ΚΕΣΥ Καρδίτσας και ΚΕΣΥ Λάρισας με θέμα "Γνωρίζω τις παραγωγικές σχολές της Ελληνικής Αστυνομίας, Πυροσβεστικού και Λιμενικού Σώματος" που πραγματοποιήθηκε τον προηγούμενο μήνα.
Πατήστε εδώ για να δείτε και άλλες αναρτήσεις του panelladikes24 σχετικά με πληροφορίες για πανεπιστήμια/τμήματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης πληροφορίες για επαγγέλματα.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου