Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021

Διαδικτυακή Διημερίδα με θέμα: «Μαθαίνω για τα Νέα Τμήματα» - Ελεύθερη η συμμετοχή όλων των ενδιαφερομένων




























Στις 19 και 20 Μαρτίου 2021
το 2ο Κ.Ε.Σ.Υ. Β΄ Αθήνας υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εταιρίας Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού (ΕΛ.Ε.ΣΥ.Π.) διοργανώνει Διαδικτυακή Διημερίδα με θέμα: «Μαθαίνω για τα Νέα Τμήματα».

Όλες οι εξελίξεις για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021 έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021 - Ενημέρωση.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενημέρωσή των μαθητών/τριών για τα αντικείμενα σπουδών νεοϊδρυθέντων Τμημάτων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και για τις επαγγελματικές προοπτικές και διεξόδους που προσφέρουν αυτά.

Η παρουσίαση κάθε τμήματος θα γίνει από εκπροσώπους του. 

Δόθηκε η δυνατότητα ταυτόχρονης μετάδοσης της, μέσω Youtube από την ΠΔΕ Αττικής, προκειμένου να εξασφαλιστεί η μέγιστη συμμετοχή μαθητών. Η διαδικτυακή εκδήλωση θα είναι προσβάσιμη από το κανάλι της ΠΔΕ Αττικής στο Youtube στο σύνδεσμο https://www.youtube.com/c/ΠΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Κατά τη διάρκειά της οι συμμετέχοντες μπορούν να υποβάλλουν ερωτήσεις στη διεύθυνση: sep2kesybathens@gmail.com.


Πατήστε εδώ για να δείτε και άλλες αναρτήσεις του panelladikes24 σχετικά με πληροφορίες για πανεπιστήμια/τμήματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης πληροφορίες για επαγγέλματα.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου