Πέμπτη 11 Μαρτίου 2021

11/3/2020 - 11/3/2021 - Ένας χρόνος με κλειστά σχολεία και πανεπιστήμια - Η τηλεκπαίδευση στη ζωή μαθητών, φοιτητών και εκπαιδευτικών - Τι έγραφαν τα πρωτοσέλιδα τότε


























Σαν σήμερα και ένα χρόνο πριν, την Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020, όλες οι εκπαιδευτικές δομές παρέμειναν κλειστές για διάστημα 14 ημερών για την αποφυγή διάδοσης της πανδημίας covid-19 που είχε ήδη εμφανιστεί στην Ελλάδα και τρομοκρατούσε πολλές χώρες στον πλανήτη.

Την αναστολή της λειτουργίας όλων των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της χώρας για προληπτικούς λόγους, προκειμένου να μειωθεί η διασπορά του κορωνοϊού στη χώρα, ανακοίνωσε ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας και το μέτρο αφορούσε όλες τις βαθμίδες της δημόσιας και ιδιωτικής εκπαίδευσης (σχολεία, πανεπιστήμια, ΙΕΚ, φροντιστήρια κτλ).

Προφανώς κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι από τότε θα έχουμε φτάσει τον ένα χρόνο ήδη με λίγες μέρες σχετικής κανονικότητας και πολλές ώρες τηλεπαίδευσης.

Δείτε μερικά πρωτοσέλιδα εφημερίδων της 11ης Μαρτίου 2020.





Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


1 σχόλιο: