Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021

Δεν θα ανοίξουν τα σχολεία στις 29 Μαρτίου - Πολύ επιβαρυμένη η επιδημιολογική εικόνα της χώρας























Από το panelladikes24 σας ενημερώνουμε ότι ο σχεδιασμός της κυβέρνησης για το άνοιγμα της αγοράς και των σχολείων στις 29 Μαρτίου φαίνεται να μην υλοποιείται καθώς η πίεση που δέχεται το σύστημα υγείας και η πολύ επιβαρυμένη επιδημιολογική εικόνα της χώρας δεν επιτρέπει τη χαλάρωση των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Με την ασφυκτική κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, η κυβέρνηση φαίνεται πως παγώνει την ''αποσυμπίεση'' των μέτρων και περιμένει τις υποδείξεις των ειδικών. Στις συνεδριάσεις της επιτροπής των λοιμωξιολόγων θα εξεταστεί η επιδημιολογική κατάσταση, όπως έχει διαμορφωθεί με τα νέα δεδομένα. Ωστόσο, δεν αναμένεται να δοθεί το «πράσινο φως» προκειμένου να προχωρήσει το άνοιγμα του λιανεμπορίου και των σχολείων.

Τέλος, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι για τις λήψεις οποιονδήποτε αποφάσεων η κυβέρνηση δίνει προτεραιότητα στα Γυμνάσια και στα Λύκεια που έχουν κλείσει μεγαλύτερο διάστημα και των πανελλαδικών εξετάσεων.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου