Τρίτη 23 Μαρτίου 2021

Δημοσιεύτηκαν τρεις (3) προκηρύξεις για την πρόσληψη χιλίων τριακοσίων (1.300) Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠ.ΟΠ.)




























Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


17 σχόλια:

  1. αντι να περνετε φανταρους ενισχυστε το δυναμικο του στρατου και της αστυνομιας με μορφωμενα νεα ατομα απο πανελλαδικες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα συμφωνήσω απόλυτα σ αυτό!!
      1.300 θεσεις σε μορφωμένους νεους απο πανελλαδικές θα ήταν πολύτιμες, για τις φετινές πανελλαδικές... Γιατί δεν θέλουν μορφωμένους στον στρατό και στα σώματα ασφαλείας; Γιατί δεν βοηθούν τους νέους που πασχίζουν στις πανελλαδικές για μια θέση , ξοδεύοντας οι γονείς τους περιουσίες ολόκληρες;;;
      ΓΙΑΤΙ;;;;;

      Διαγραφή
  2. Και οι ΕΠΟΠ άνθρωποι με πτυχία είναι.
    ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ που δεν έχουν απορροφηθεί στην αγορά εργασίας και προσλαμβάνονται στο στρατό με βάση το πτυχίο τους. Όταν λέτε μορφωμένα άτομα από πανελλαδικες φαντάζομαι εννοείτε απόφοιτους γ λυκείου που περιμένουν να πέσει ή βάση για να εισαχθούν στο στρατό και στην αστυνομία. Όσο περισσότεροι, τόσο πιο χαμηλή βάση. Γνωστά αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. βεβαια μορφωμενος ενας που πηρε το πτυχιο με λαμογιες και κλεψιματα, και φυσικα εισαχθηκε με βαθμο 3 4 και 5. Φυσικα δεν μιλαω για τους περισσοτερους, οι περισσοτεροι ειναι τιμιοι και οντως μορφωμενοι, αλλα δυστυχως στην Ελλάδα ζουμε. απο αυτους τους 1300 δεν θα ειναι 100 έτσι όπως προανέφερα? ειναι ενα ποσοστό που αγγίζει το 7% και είναι ένα πολύ αισιόδοξο νούμερο, δυστυχώς πολύ μακρυά απο την πραγματικότητα... Αυτες οι θέσεις δεν θα ήταν καλύτερο να δοθούν σε νεότερα παιδιά που ζουν σε αυτές τις καταστάσεις και όλα είναι εναντίων τους αυτη τη δύσκολη χρονιά της γ λυκείου;

      Διαγραφή
    2. και δεν νομιζω να είναι μικρή η βάση της τάξης του 15 και 16 χιλιάδες. για να γράψεις 15 και 16 πλέον έτσι όπως έχει γίνει ειδικά η έκθεση πρέπει να ρίξεις άπειρες ώρες δουλειάς. Τουλάχιστον 6 την ημέρα. Οπότε ναι πιστεύω αυτά τα παιδιά αξίζουν αυτές τις θέσεις λίγο παραπάνω...

      Διαγραφή
    3. ΑΠΛΑ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΌ.
      Έχουμε τόσους ικανούς ανθρώπους που μας κυβερνούν που δεν έχουν δώσει καν πανελλήνιες. Τόσα πτυχία εκ του εξωτερικού. Μην πω για την εξίσωση των πτυχίων των κολλεγίων με τα πανεπιστήμια.
      Που ζείτε? Ένας έγραψε 9 αλλά διάβασε και τελείωσε το Πανεπιστήμιο.Ειναι εύκολο να γράψεις 9? Για δοκίμασε. Κι ο άλλος πλήρωσε τα εξωτερικά με τα λεφτά του μπαμπά.

      Διαγραφή
    4. Ααα και δεν είναι με βόλεμα.
      Μέσω ΑΣΕΠ ειναι

      Διαγραφή
    5. εμ η μια προταση που γραφεις κυριολεκτικα αναιρει την καθε προηγουμενη...

      Διαγραφή
    6. Δεν αναιρεί τίποτα. Έχεις υπουργό άνθρωπο που πήρε πτυχίο εξωτερικού χωρίς να κάνει τον κόπο να μπει στην ψυχοφθόρα διαδικασία των πανελληνίων ....και κατακρίνεις άνθρωπο που κατάφερε και έγραψε έστω χαμηλά αλλά κατάφερε να διαβάσει να μοχθήσει και να πάρει πτυχίο σε ελληνικό πανεπιστήμιο.
      Τραγική ειρωνεία είναι!
      Σκέψου ο πρώτος δεν έγραψε ΚΑΝ!

      Διαγραφή
    7. ναι και αυτο σημαινει οτι πρεπει να στερησουμε αυτες τις θεσεις απο τα παιδια που δινουν φετος σε μια τοσο δυσκολη κατασταση? καμια άλλη σειρα υποψήφιων δεν έχει ξαναπεράσει κάτι παρόμοιο ποτέ.

      Διαγραφή
    8. Δεν στερούνται τις θέσεις τους τα παιδιά που δίνουν πανελλήνιες φέτος. Ίσα ίσα που φέτος μεγαλώνει ο αριθμός εισακτέων στις στρατιωτικές σχολές. Μη μπλέκετε τις παραγωγικές σχολές που βγάζουν στελέχη, με τους ΕΠΟΠ που είναι επαγγελματίες οπλίτες. Άλλο το ένα κι άλλο το άλλο.
      Για να πάει το παιδί σε παραγωγική σχολή πρέπει να είναι συνειδητή επιλογή δική του και μόνο δική του. Όχι του γονιού που περιμένει να γράψει το παιδί του για να βολευτεί στο δημόσιο (στρατος), και να ξεμπερδεύει με το μπελά που έχει στο κεφάλι του για την επαγγελματική αποκατάσταση του παιδιού του.
      Απλά και να μπει αν πάει κατόπιν προτροπής του γονιού είναι σίγουρο το πολύ σε μια εβδομάδα θα είναι πίσω.
      Κι αν παραιτηθεί απλά του χρόνου πρέπει να ξαναδώσει εξετάσεις.

      Διαγραφή
  3. Βιάζονται να βολέψουν κι αλλους δικούς τους...δεν μπορούν να περιμένουν τα αποτελέσματα των πανελλαδικών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ας αξιολογησουν και τα παιδια τα απολυτηρια τους απο τα Επαλ καιΙΕΚ, δεν μπορουν ολοι να γραψουν15 και 16 χιλιαδες μορια υπαρχουν και ιδιαιτεροτητες που ισως διαθετουν σωματικη και ψυχικη αντοχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εαν εχουν ιδιαιτεροτητες ισως να μην ειναι καταλληλοι για τετοια επαγγελματα

      Διαγραφή
    2. Για τον 6.47
      Να γνωρίζετε επειδή έχω εμπειρία και από ΓΕΛ και από ΕΠΑΛ, αν το παιδί σας έχει συνηδειτοποιησει/επιλέξει απο νωρίς τι του αρέσει να κάνει στη ζωή του, ανάλογα τον τομέα που επιθυμεί πρέπει να ακολουθήσει το ΕΠΑΛ. Δυστυχώς η άγνοια και η απαξίωση των άσχετων γονέων απομακρύνουν τα παιδιά από το να λαμβάνουν τις σωστές αποφάσεις.
      Ποιος σας είπε ότι στο ΕΠΑΛ διδάσκονται χαμηλής ποιότητας μαθήματα ώστε να 'αξιολογηθούν πάλι τα παιδιά των ΕΠΑΛ?
      Π.χ. στον τομέα υγείας διδάσκεται η ανατομία την οποία τη διδάσκονται οι φοιτητές στα πανεπιστήμια. Στον τομέα μηχανολογίας εκτός των άλλων διδάσκεται μηχανολογικό σχέδιο. Εάν δε γνωρίζετε μην απαξιώνετε σχολεία, μαθητές, φοιτητές κλπ.

      Διαγραφή
  5. Μπορούν να συμμετάσχουν και στις τρείς προκηρύξεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Υποβολή αιτήσεων για 1.600 θέσεις Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠ.ΟΠ.) στις Ένοπλες Δυνάμεις - Δείτε τις τέσσερις (4) προκηρύξεις

    https://panelladikes24.blogspot.com/2021/03/1600-4.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή