Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021

Είσαι μαθητής της Γ΄ Λυκείου και θέλεις να εξεταστείς σε ειδικά μαθήματα; Είσαι υποψήφιος για ΤΕΦΑΑ και Στρατιωτικές - Αστυνομικές - Πυροσβεστικές - Λιμενικές Σχολές και ΑΕΝ;





























Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Από το panelladikes24 σας ενημερώνουμε ότι οι μαθητές της τελευταίας τάξης ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ που έχουν ήδη υποβάλει Αίτηση - Δήλωση συμμετοχής για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021 (από το Νοέμβριο) δύνανται να συμπληρώσουν τις Αιτήσεις - Δηλώσεις τους, δηλαδή να προσθέσουν ειδικά μαθήματα ή προτίμηση για τα ΤΕΦΑΑ, για τις Στρατιωτικές Σχολές, τις Αστυνομικές Σχολές, τις Σχολές της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, τις Σχολές του Λιμενικού Σώματος και τις Σχολές της Ακαδημίας του Εμπορικού Ναυτικού στο διάστημα από 8/3 μέχρι 19/3/2021.

Όλες οι εξελίξεις για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021 έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021 - Ενημέρωση.




Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


2 σχόλια:

  1. Οι απόφοιτοι με το 10% που δίνουν για στρατιωτικες σχολές πρέπει να κάνουν αυτή την αιτηση-δηλωση; Αν δεν την κάνουν τωρα πρέπει να περιμένουν κάποια άλλη ημερομηνία ή δε θα κάνουν καθόλου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι αιτήσεις από 8-19/3 αφορούν τους απόφοιτους που θα εξεταστούν σε μαθήματα και όχι αυτούς που θα διεκδικήσουν την εισαγωγή τους χωρίς νέα εξέταση (10%).

      Διαγραφή