Πέμπτη 18 Μαρτίου 2021

Κυβερνητική εκπρόσωπος: Βεβαρημένη η κατάσταση με την πανδημία - Λαμβάνεται σοβαρά υπόψη η κόπωση που υπάρχει στην κοινωνία - Αναζητούνται βαλβίδες αποσυμπίεσης

«Η επιδημιολογική κατάσταση στη χώρα και ιδίως στην Αττική, αλλά όχι μόνο, παραμένει
βεβαρημένη και το Σύστημα Υγείας εξακολουθεί να δέχεται μεγάλη πίεση», τόνισε η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη ξεκινώντας την εξ αποστάσεως ενημέρωση των πολιτικών συντακτών. «Τα συνολικά δεδομένα θα εξεταστούν αύριο από την Επιτροπή των Λοιμωξιολόγων η οποία θα καταθέσει τις εισηγήσεις της και η κυβέρνηση θα πάρει αποφάσεις για τα επόμενα βήματα», είπε η κ. Πελώνη.

«Στόχος όπως τόνισε χθες ο πρωθυπουργός σε συνέντευξή του στο CNN είναι να δούμε έξυπνα πώς από τη μία θα επιτρέψουμε περισσότερες δραστηριότητες χωρίς από την άλλη να κάνουμε συμβιβασμούς στη βασική στρατηγική μας για την ανάσχεση της πανδημίας», πρόσθεσε η κυβερνητική εκπρόσωπος.

«Σε κάθε περίπτωση λαμβάνεται σοβαρά υπόψη η κόπωση που υπάρχει στην κοινωνία και αναζητούνται βαλβίδες αποσυμπίεσης που μπορεί να ενεργοποιηθούν σ' έναν κοντινό ορίζοντα. Πάντοτε βέβαια με κανόνες και αυξημένη προσοχή».



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου