Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021

ΠΡΟΣΟΧΗ - Λήγει αύριο (30/3) η προθεσμία για τις Αιτήσεις - Δηλώσεις των μαθητών (συμπλήρωση) και των αποφοίτων (υποβολή) που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021






















Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Από το panelladikes24 σας ενημερώνουμε ότι αύριο Τρίτη 30 Μαρτίου 2021 λήγει η προθεσμία (μετά και την παράταση) για την υποβολή της Αίτησης - Δήλωσης των αποφοίτων, που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις ΓΕΛ και ΕΠΑΛ 2021.

Όλες οι εξελίξεις για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021 έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021 - Ενημέρωση.

Σημειώνεται ότι μέχρι και την Τρίτη 30 Μαρτίου 2021, δύνανται οι μαθητές της τελευταίας τάξης ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ που έχουν ήδη υποβάλει Αίτηση - Δήλωση συμμετοχής για τις πανελλαδικές εξετάσεις έτους 2021 να συμπληρώσουν τις Αιτήσεις - Δηλώσεις τους, δηλαδή να προσθέσουν ειδικά μαθήματα ή προτίμηση για ΤΕΦΑΑ, Στρατιωτικές/Αστυνομικές σχολές κλπ.

Δείτε όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες στους συνδέσμους που ακολουθούν.









Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


2 σχόλια:

  1. Για 10% ανακοινώθηκε τίποτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. για 10% φιλε μου απλα περιμένεις τον Ιούνιο να τελειώσουν πρώτα με τις πανελλήνιες και μετά θα πάς απλά να βγάλεις κωδικό για το μηχανογραφικό... Επίσης για στρατιωτικές σχολές - σχολές σωμάτων ασφαλείας(ΠΣ-ΕΛ.ΑΣ.ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ) - ΑΕΝ , πρεπει να παρακολουθείς τις προκηρύξεις που λογικα θα βγουνε τέλη Απρίλη ή αρχες Μαίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή