Τετάρτη 17 Μαρτίου 2021

Η Κεραμέως ανακοίνωσε ότι θα παραταθεί το σχολικό έτος - Κανονικά θα διεξαχθούν οι Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021























Στο εάν θα παραταθεί το σχολικό έτος, καθώς και το πώς θα διεξαχθούν οι Πανελλαδικές Εξετάσεις αναφέρθηκε νωρίτερα σήμερα, Τετάρτη (17/3), η Yπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμεως
.

Όλες οι εξελίξεις για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021 έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021 - Ενημέρωση.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του «Πρώτου Θέματος» τόνισε ότι αποτελεί «απόλυτη προτεραιότητα της κυβέρνησης» η διά ζώσης λειτουργία των σχολείων, ωστόσο εξήγησε ότι έκλεισαν οριζοντίως οι σχολικές μονάδες, γιατί παρατηρήθηκε αύξηση της επιδημιολογικής εικόνας κυρίως λόγω των μεταλλάξεων του κορωνοϊού. 

Ανακοίνωσε επίσης, ότι θα παραταθεί το σχολικό έτος και ότι οι Πανελλαδικές Εξετάσεις θα διεξαχθούν κανονικά.

Σύμφωνα με πηγές που πρόσκεινται στο Yπουργείο Παιδείας, η κατεύθυνση που υπάρχει αυτή τη στιγμή, είναι η παράταση του σχολικού έτους να μην υπερβεί τα τέλη Ιουνίου. Επιπλέον, η διεξαγωγή των Πανελλαδικών αναμένεται να ακολουθήσει την περυσινή εμπειρία.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου