Τρίτη 9 Μαρτίου 2021

Ερωτήσεις στη Βουλή για ειδική μοριοδότηση στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021 για τους υποψήφιους των σεισμόπληκτων περιοχών της Π.Ε. Λάρισας


























Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Από το panelladikes24 σας ενημερώνουμε ότι έχουν γίνει ερωτήσεις στη Βουλή για ειδική μοριοδότηση στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021 για τους υποψήφιους των σεισμόπληκτων περιοχών της Π.Ε. Λάρισας.

Όλες οι εξελίξεις για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021 έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021 - Ενημέρωση.

Πατήστε εδώ για να δείτε την ερώτηση του κ. Μάξιμου Χαρακόπουλου (Νέα Δημοκρατία).

Πατήστε εδώ για να δείτε την ερώτηση της κ. Ευαγγελίας Λιακούλη και της κ. Χαράς Κεφαλίδου (ΚΙΝΑΛ).



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


8 σχόλια:

  1. ειδικη μοριοδοτηση και για τα σχολεια της θεσσαλονικης που παρεμειναν κλειστα παραπανω καιρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ειρωνεια? το ξες οτι τα παιδια της θεσσαλονικης φετος εχουν παει συνολικα μισο με 1 μηνα λιγοτερο σχολειο?

      Διαγραφή
    2. Άσε μας ρε φίλε. Σε ποιον τα πουλάς αυτά ? Θες να μου πεις ότι εσύ περίμενες από το σχολείο να διαβάσεις για τις πανελλήνιες? Και εν πάσι περιπτώσει κάνετε εξ αποστάσεως μαθήματα. Άσε τις αφορμές για επιπλέον μοριοδοτηση. Όλοι ξέρουν ότι το σχολείο είναι άχρηστο πλέον. Δεν λειτουργεί όπως θα έπρεπε . Ισονομία και ισοτιμία .

      Διαγραφή
    3. ισονομια και ισοτιμια ε? εγω δηλαδη που δεν εχω λεφτα για φροντηστηριο και δεν μπορω να παω και σχολειο και συν τοις αλλοις ημουν 1 μηνα επιπλεον εκτος επδ ετσι θελει το κρατος? ποσο ισοτιμο ειναι αυτο οταν τα ιδιωτικα δουλευουν κρυφα? για πες μου

      Διαγραφή
    4. Δεν κάνεις τηλεκπαίδευση? Η μήπως δεν έχεις υπολογιστή?

      Διαγραφή
  2. Θεωρητικά Κάνω αλλά οι καθηγητές πλέον τα χουν παρατήσει, από τα 40 λεπτά να φανταστείς μπαίνουν 15 λεπτά πιο μετά και μας αφήνουν 10 πιο πριν. Την υπόλοιπη ώρα που μένει πιάνουν κουτσομπολιό. 1 η 2 μέρες την εβδομάδα μας αφήνουν ελεύθερους και καλά για να βγούμε βόλτα λένε να ξεσκασουμς και δεν κάνουμε μάθημα. Οπότε όχι δεν κάνω πρακτικά. Οπότε πες μου εγώ τώρα τι να κάνω που κάθομαι διαβάζω 10 ώρες την μέρα και κάνω υπέρμετρη προσπάθεια, επειδή κάποιοι δεν γνωρίζουν πως να διαχειριστουν την κατάσταση και κάποιοι άλλοι δεν κάνουν σωστά την δουλειά τους εμενα πρέπει να καταστραφεί το μέλλον μου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην το βλέπεις έτσι. Και να ξέρεις ότι οι πανελλήνιες δεν είναι τίποτα. Δεν κρίνουν το μέλλον σου . Άλλωστε υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες ευκαιρίες . Εγώ έδωσα δύο φορές ας πούμε.

      Διαγραφή