Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021

Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού (ΑΕΝ) - Τι πρέπει να γνωρίζουν οι σπουδαστές για τη συνέχιση των σπουδών λόγω των προβλημάτων στα εκπαιδευτικά ταξίδια

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Από το panelladikes24 σας ενημερώνουμε ότι για τις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού (ΑΕΝ) λόγω 

- της αντικειμενικής αδυναμίας ναυτολόγησης σπουδαστών για εκτέλεση εκπαιδευτικών ταξιδιών και 

- της αντικειμενικής αδυναμίας απολύσεως - αποναυτολόγησης 

αποφασίστηκαν τα εξής:

1. Για το τρέχον ακαδημαϊκό έτος 2020-2021 την κατ’ εξαίρεση εγγραφή:

Όλη η ενημέρωση για τις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού (ΑΕΝ) έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Α.Ε.Ν. - Ενημέρωση.

α) Στο Γ΄ διδακτικό εξάμηνο όλων των σπουδαστών/-στριών, οι οποίοι φοίτησαν στο Β΄ διδακτικό εξάμηνο κατά το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020, ανεξαρτήτως της διάρκειας του πρώτου εκπαιδευτικού ταξιδιού.

β) Στο Γ΄ διδακτικό εξάμηνο και πέραν των πέντε (5) εργασίμων ημερών μετά την έναρξη του διδακτικού εξαμήνου, των σπουδαστών/-στριών, οι οποίοι ήταν ναυτολογημένοι για εκτέλεση πρακτικής άσκησης επί πλοίου και υπέβαλαν εκπροθέσμως αίτηση εγγραφής.

2. Απουσίες που πραγματοποιήθηκαν κατά την περίοδο ναυτολόγησης και μέχρι την υποβολή της αίτησης εγγραφής λαμβάνονται υπόψη καταχωρούμενες, μειωμένες κατά ποσοστό σαράντα τοις εκατό (40%).

3. Οι σπουδαστές/-στριες που περάτωσαν το Α΄ εξάμηνο πρακτικής άσκησης επί πλοίου ή μέρος αυτού αποστέλλουν με κάθε πρόσφορο μέσο στη Σχολή, το ειδικό εγχειρίδιο κατευθυνόμενης πρακτικής άσκησης επί πλοίου, πλήρως συμπληρωμένο, καθώς και τα λοιπά δικαιολογητικά όπως προβλέπονται, προκειμένου να προγραμματιστεί η εξ αποστάσεως προφορική εξέτασή τους για τις εργασίες που εκτέλεσαν επί πλοίου.

Δείτε εδώ όλα τα για τις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού (ΑΕΝ) καθώς και στη σελίδα Α.Ε.Ν. - Ενημέρωση.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


2 σχόλια:

  1. Δηλαδή όποτε και να ξεμπαρκάρουν τα παιδιά που εκτελούν το Α΄ εκπαιδευτικό ταξίδι μπορούν να εγγραφούν χωρίς πρόβλημα απουσιών? Ο γιος μου θα ξεμπαρκάρει γύρω στις 20 Μαρτίου δε θα έχει θέμα σωστά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι θα γίνει με τους πρωτοετείς και με το 1ο εκπαιδευτικό ταξίδι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή