Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021

Αναστολή λειτουργίας των εκπαιδευτικών Δομών και των Βρεφονηπιακών Σταθμών του ΟΑΕΔ λόγω της χιονόπτωσης και του ολικού παγετού






















Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα Ανακοινώσεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας και της Πολιτικής Προστασίας, 
τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου θα παραμείνουν κλειστά εξαιτίας της χιονόπτωσης και του συνεχιζόμενου ολικού παγετού, οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί και οι Εκπαιδευτικές Δομές του ΟΑΕΔ (ΕΠΑΣ, ΙΕΚ, ΚΕΚ, ΚΕΚ ΑμεΑ) των Περιφερειών Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας καθώς και των Δήμων Λάρισας, Βόλου, Καρδίτσας, Ιωαννίνων και Ναυπλίου. Επίσης θα παραμένει κλειστή η σχολή ΚΕΚ ΑμεΑ Αθηνών.

Όλη η ενημέρωση για τις ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ - Ενημέρωση.

Όλη η ενημέρωση για τα ΙΕΚ έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα ΙΕΚ - Ενημέρωση.

Στις εκπαιδευτικές δομές των ΕΠΑΣ και ΙΕΚ του ΟΑΕΔ και στα ΚΕΚ ΑμεΑ συνεχίζεται η υποχρεωτική διενέργεια σύγχρονης και ασύγχρονης διδασκαλίας.

Όλοι οι Διευθυντές των εκπαιδευτικών δομών και των ΒΝΣ καλούνται να παρακολουθούν τις Ανακοινώσεις της αρμόδιας Περιφέρειας ή/ και Δήμου όπου ανήκουν, προκειμένου να ενημερώνονται για τις περαιτέρω εξελίξεις, σχετικά με την αναστολή λειτουργίας τους, λόγω της κακοκαιρίας.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


1 σχόλιο:

  1. Συμπληρωματική ανακοίνωση - Αναστολή λειτουργίας των εκπαιδευτικών Δομών και των Βρεφονηπιακών Σταθμών του ΟΑΕΔ λόγω της χιονόπτωσης και του ολικού παγετού

    https://panelladikes24.blogspot.com/2021/02/blog-post_48.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή